Teşekkürler meyvenullcum.. Hayırlı olsun..merhaba
4. Takımdan yazıyorum.
Kaptanımız irem&özge geri dönmek üzere ayrılmıstır .
Kaptan olarak yerine ben geçtim
kaptan yardımcımızda hasretim34 oldu.
Püskürtcüm sanırım sana bildirmem gerekiyor bu bigiyi özel mesaj atmıyorum umarım burdan görürsün
191. Etapla İlgili Olarak:
13. Takım
Bu hafta böyle tesadüf mü oldu bilemiyorum ama dikkatimi çekti..
ela26yeni geçen hafta dönüyor, sonra bu hafta yine gidiyor..
kanatsız melek de geçen hafta gidiyor ve bu hafta dönüyor..
Bu tesadüf mü yoksa bildirim şeklinizle mi alakalı bilemedim..
kanatsız melek sadece bir hafta olmadığına göre verdiği kiloyu neden 2 ye böldüğünüzü de anlamadım.. Yoksa geçen hafta yerine bir önceki hafta mı izne ayrılmıştı da siz o hafta bildirmeyi unuttunuz..
Yahu dedektifçilik oynatıyosunuz bana bu yaştan sonra :)))) :82:
13. takım kaptan yardımcısı ben oldum püsküütçüm:)Bir ricam var..
Güncellenmiş bilgilerimiz:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...smasi-nedir-karar-defteri-2.html#post17398262
Takım lider ve yardımcılarını kontrol edip hatam varsa bildiriniz..
kızlar ben siteye yeni üye oldum ve cuma zayıflama yarışmalarına da girmek istiyorum nasıl üye olucam
cumartesi gunu gittiğim gibi tartıldım. ayakkabılarım olmadan 56,3 geliyorum ayakkabılarımı giyerek tartıldım 57,2 geldim. 900 gr fark etmiş. pazar sabahı kahvaltıdan önce tartıldım 56,4 geldim.
Bir ricam var..
Güncellenmiş bilgilerimiz:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...smasi-nedir-karar-defteri-2.html#post17398262
Takım lider ve yardımcılarını kontrol edip hatam varsa bildiriniz..
Bi'de.. sizin de bildiğiniz üzere 9. takım kapanınca 1. takım kardeşsiz kaldı. Kardeş takım listesine de göz atıp, kendi kardeşi dışında 1. takımı da kardeş olarak kabul edecek bir takım varsa lütfen bir adım öne çıksın..
merhaba arkadaslar püskürtün bu mesajını dikkate alarak bu konuda aklıma bişi geldi 7.takımın 2 tane kardes takımı var ve 1. takımın kardes takımı yok 7. takım kardes olarak iki takımdan birini secse diğer takımda 1. takımın kardesi olsa nasıl olur...
tabi 7. takımın 1. takımın ve diğer takımların görüşlerini almadım bu konuda ilk buraya yazıyorum..7. takımın kardeslerinden biri biz 4. takım olarak için bi sorun bulunmamakta..
seve seve kabulümüzdür şekercimmerhaba arkadaslar püskürtün bu mesajını dikkate alarak bu konuda aklıma bişi geldi 7.takımın 2 tane kardes takımı var ve 1. takımın kardes takımı yok 7. takım kardes olarak iki takımdan birini secse diğer takımda 1. takımın kardesi olsa nasıl olur...
tabi 7. takımın 1. takımın ve diğer takımların görüşlerini almadım bu konuda ilk buraya yazıyorum..7. takımın kardeslerinden biri biz 4. takım olarak için bi sorun bulunmamakta..
tatlım arkadaş zaten 7. takımı değil 7.takımın 2 kardeş takımı olduğunu ve bunlardan birini tercih edersi diğer takım sizinle kardeş olur demiş..meyvenulcum seve seve 4 takımla kardes oluruz bızım ıcınde bı sıkıntı yok tatlım abı
sadce 7 takımla gecmıste bazı puruzler yasadık o yuzden 7 takım harıc herkesle seve seve kardes oluruz tatlımm
tsk ederız konuyu dıger takımların yorumunuda aldıkdan sonra netlestırır puskute bıldırırz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?