- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
:)) o zaman sorun yok ...ben merak ettim baktım ... bdv konusunda tartışma çıkmış
Ben profilindeki son mesaja bakayım dedim de nedense mesajlar görünmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)) o zaman sorun yok ...ben merak ettim baktım ... bdv konusunda tartışma çıkmış
O zaman benden de bi soru :)
Kızlarrr ben yarin mezun oluyorummm
Mezun olduktan sonra kaptanliga devam edebiliyoruz dimi yani listede olmak şart değil
O zaman benden de bi soru :)
Kızlarrr ben yarin mezun oluyorummm
Mezun olduktan sonra kaptanliga devam edebiliyoruz dimi yani listede olmak şart değil
Sağol canimmmm amiinnn çok mutluyummm o zaman tam gaz devam zayiflatmayaHayırlı olsun canım darısı bizlerin başına
Benim bildiğim kaptanlığa tabiki devam edilebiliyor sonuçta sadece listede olmayacaksın ama takımla aktiv olarak ilgilenmeye devam edebiliyorsun
Cok sagol beybiiiiAh keşke gelmesem kuzum yaa düğün telasiyla güzel zayifladimda düğünden sonra yine buralara düşerim gibi geliyoHayırlı olsun mezuniyetin canım bir daha hiiiiiiiiiiiiiç gelmesin kilolar
Bende mezun bir kaptanım
Sağol canimmmm amiinnn çok mutluyummm o zaman tam gaz devam zayiflatmaya
Cok sagol beybiiiiAh keşke gelmesem kuzum yaa düğün telasiyla güzel zayifladimda düğünden sonra yine buralara düşerim gibi geliyo
Ay evet nişanlım başta zayıfla diyodu şimdi zayiflamaa artık diyoAynen pes etmeden azimle devam inşallah yolum uzun ama Allahın izniyle kesinlikle başaracağıma inanıyorum
Tövbe de verilen geri alınmasın Askine düğünden sonra eşini de al sıkı yönetime Kocalar insanı çok bozuyor benimki 52 kgla evlendiğimde ha bire çok zayıfsın ölümü gör ye diye diye beni şişmanlattı sonrada zaten hamilelikti depresyondu hormondu derken daha beter oldum ( halada der 85 iyidir diye bende gittiği yere kadar devam edeceğim hayatta işim olmaz diyorum diyetisyen 70 - 75 iyidir diyordu ama onada salı günü dedim kesinlikle 5 hatta 10 kilo daha aşağısında bile gözüm var diye Helal sana ablacığım sen bu düşünceyle devam et kesinlikle göreceksin o rakamları da diyor )
Ay evet nişanlım başta zayıfla diyodu şimdi zayiflamaa artık diyo
İnsan kendini nasıl iyi hissediyosa öyle olmalı hastalık haline gelmediği sürece zayiflamak güzel benceee
Eşine de çok zayıf olmicamm ama kendimi güzel hissetmek istiyorum de anlayış gösterir herhalde ah bu erkekler ne istediklerini hiç bilmiyolar hep bi ayarsizlik
ye aşkım ye canım ye aslan parcam yarasin diye diye kiskanilmak güzel ama Ayy spora beraber gidin evetTT ne güzel olurr bende yürüyüşe çıkarız diyorum da adam bakkala gitmeye useniyo bilemedimNeymiş efendim zaten dikkat çekiyormuşum da incecik olursam daha çok dikkat çekermişim Hep diyorum sanki herkes bekliyor Banu çıksada kapsak diye Kim ne yapsın beni 2 çocukla diyorum
Adam evlenene kadar kıskançlığını hiç belli etmedi hep çaktırmadan aman aşkım üşürsün kolsuzun üzerine gömleğini giysene falan diye evlendikten sonrada besiye aldı beni çakal
Şimdi ama kendi de diyor sağlığın için ver tabiki diye ben hep diyorum verebildiğim kadar vereceğim diye hatta diyetisyen şimdilik ağır sporu yasakladı ama korumaya geçince spor salonuna gideceğim dediğimde olur aşkım birlikte gideriz diyor kıskandığından değil yani tamamen sağlık açısından