cuma gunu ameliyat olucam kafam cok karisik

gonderdim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok güzel durmuş yaa :).. Ben de kendimi boyle görebilecek miyim,( , öyle iç çamaşırları giyebilecek miyim ((
İnşallah hayırlısiyla nasip olur bana da tüm isteyenlere de ..

Çok güzel durmuş yaa :).. Ben de kendimi boyle görebilecek miyim,( , öyle iç çamaşırları giyebilecek miyim ((
İnşallah hayırlısiyla nasip olur bana da tüm isteyenlere de ..

tabiki goreceksin:)karar ver git hemen cecik iste inan cok mutlu olunuyor begendiginize sevindim :)buyuk degil ama cok dogal oldu

tabiki goreceksin:)karar ver git hemen cecik iste inan cok mutlu olunuyor begendiginize sevindim :)buyuk degil ama cok dogal oldu

Bence tam vücudunuza gore olmuş, daha büyük cirkin durabilirdi. Bende en fazla sizinki kadar istiyrm. Bari doktora gidince sizin boyutu ve bicimi gostereyim boyle istyrm diye :))

Bence tam vücudunuza gore olmuş, daha büyük cirkin durabilirdi. Bende en fazla sizinki kadar istiyrm. Bari doktora gidince sizin boyutu ve bicimi gostereyim boyle istyrm diye :))

cok tatlisin:)damla protez 295 cc fasya akti meme alti kesisi ile oldu.kas alti olur ise cc biraz daha fazla olmali cunki kas baskisi ile protez daha ufak gorunuyor aklunda bulunsun.hadi hayirlisi olsun srnun icinde gonlunden gecen olsun insallah.gonderdigim resimler bir ay a ait.su an 2 ay olmak uzere cok cok daha dogal duruyir sekli iyice oturdu

Dual plan takilcak bana nasil olucak bilmiyorum cc konusunda hic bisey soylemedi ben 300den kucuk istemiyorum yarin tam ayrintili konusucam purtuklu veya duz olmasi konusunda hic bilgim yok biliyomusun sen

Boy ve fiziken ayniyiz canim ben 375 cc kasalti mentor.marka damla.protez koydurdum ve inanki.harika duruyorlar yuvarlak kesinlikle dusunme.

benimde göğüs altım 75, meme ucundan 85 cm.. aslında aynı gibi ölçülerimiz ama ben b cup sutyen kullanıyorum. nasıl farklıyız anlamadım:44:
doktor bana orta profil 300 cc önerdi. ama bana kas üstü yapacak. bende kararsızım, ne yapsak ne etsek, kaç cc iyi olur, off çok zor bu durumlar
sen ne yaptın, son durum ne şimdi?

Son düzenleme:
Boy ve fiziken ayniyiz canim ben 375 cc kasalti mentor.marka damla.protez koydurdum ve inanki.harika duruyorlar yuvarlak kesinlikle dusunme.
Damla taktirdim canim

Gogus dokun benimkinden daha buyuk olabilir canim benim 345cc damla takildi 2 haftayi gectim cok mutluyum

hadi çok geçmiş olsun bakalım. şimdi nasılsın? ağrıların ne durumda? sporcu sutyenine mi geçtin?
Nerdeyse hic agrim kalmadi canim cok nadiren 3-4sn suren bi agri saplaniyo onun disinda agrim olmuyo. Ben medikal sutyeni takmaya devam ediyorum doktorumun onerisi 1 ay bunu takmak onun icin degistirmedim ben. Zaten 1 hafta kaldi ondan sonra da alisverise cikicam =)) biraz yumusadi ama hala sertler ve biraz fuze gibiler =p ne zaman normal gorunucekler bilmiyorum daha cok yeni ama ben biraz sabirsizim sanirim

canım nerelerdesin. özel mesaj atmıştım sana .
iyisin anladığım kadarıyla gittinmi kontrole

Kollarını kaldırabiliyor musun canım? Sorun oluyor mu?

Kadiriyorum canim artik normale dondum araba kullaniyorum esya tasiyorum yan yatmak disindaki hicbirseyden eksik kalmiyorum =))

İçime su serptin canım, birkaç kişiden 2 ay kollarını kaldıramıyorsun ameliyat sonrası diye okudum da korktum. Doktoruma sordum benim hiç öyle hastam olmadı dedi.

İçime su serptin canım, birkaç kişiden 2 ay kollarını kaldıramıyorsun ameliyat sonrası diye okudum da korktum. Doktoruma sordum benim hiç öyle hastam olmadı dedi.

Yok canim belki koltuk alti kesisinde uzun suruyo olabilir bilmiyorum ama ben cok rahat giyinip soyunabiliorun ki kollarini en cok o zaman kaldirman gerekiyo

Merhaba öncelikle geçmiş olsun..ameliyatı kime yaptırdınız acaba ben de doktor arayışındayım da

ben cevap veriyim canım. ankara hacettepe Haldun beye oldu ameliyat. bende orda oldum çünkü

Evet haldun beye oldum ameliyati eger ankarada olmayi dusunuyosaniz kesinlikle haldun beyle gorusmenizi tavsiye ederim bazi kisiler ozel hastanede daha iyi olacagini dusunuyorlar ama ben katilmiyorum bu duruma doktorumu gozum kapali onerebilirim kendisi gercekten cok ilgili ve cok basarili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…