- Konu Sahibi denniss_shady
-
Hanimlar cok dusundum tasindim sonunda karar verdim ameliyat oluyorum sansima cok yakin bi tarihte bosluk olusmus cuma gunu ameliyat olucam ama kafam cok karisik.... mentor damla protez gogus alti kesisi ve kas zari ici olucak ama doktorum boyutuyla ilgili tam bi aciklama yapmadi =( yarin tahliller icin hastaneye gidicem olcumler de o zaman yapilicak siparisi vericez ama nasil bi boyut istiyecegimi hic bilmiyorum
boy 168 kilo 49
kalca 88 bel 68 omuz genisligim 44
Gogus alti 74 gogus ucu 83
Yardim edin lutfen hem dogal dursun hemde buyuk olsun istiyorum
Merhaba 😊
Öncelikle telaşın gayet normal . Bir kere olmasını kusursuz olmasını herkes ister . Sana tavsiyem en az orta büyüklükte bir protez tercih etmen. Çünkü boyun kısa değil omuzlarında dar sayılmaz . O yüzden en azından 300 cc . Sanıyorum şu an B cupsın 300 seni dolu dolu c cup yapar diye düşünüyorum .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Keske B cup olsaydim maalesef double push up haric hic bi sutyeni dolduramiyorum =(( a cup kullaniyorum doktorum b-c arasi yapariz buyuk ihtimal dedi ama 1 yil sonra kasin baskisiyla birazcik kuculuyomus soyle dolu dolu c cup istesem cok mu yapay durur acaba ben dogal gorunsunler istiyorum
Kas altı protezi en iyi saklayan yöntem dokusu olmayanlar için .
Bence kas altı olacağı için 325-350 cc senin için ideal olacaktır ve doğal olur. Karazeytin in sanırım o civarda bir protezle harika göğüsleri olmuştu . Ben tam anlamıyla B cup göğüslere sahibim ama bana da küçük geliyor :) of bazen yaptırmayacağım B cup ideal diyorum bazende küçük geliyor benimde kafam çok karışık . Özellikle dokusu konusunda . Mesela hiç bir zmaan doğal göğüs gibi hareket etmeyecek. Bilmiyorum bende :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dual plan takilcak bana nasil olucak bilmiyorum cc konusunda hic bisey soylemedi ben 300den kucuk istemiyorum yarin tam ayrintili konusucam purtuklu veya duz olmasi konusunda hic bilgim yok biliyomusun sen
Hanimlar cok dusundum tasindim sonunda karar verdim ameliyat oluyorum sansima cok yakin bi tarihte bosluk olusmus cuma gunu ameliyat olucam ama kafam cok karisik.... mentor damla protez gogus alti kesisi ve kas zari ici olucak ama doktorum boyutuyla ilgili tam bi aciklama yapmadi =( yarin tahliller icin hastaneye gidicem olcumler de o zaman yapilicak siparisi vericez ama nasil bi boyut istiyecegimi hic bilmiyorum
boy 168 kilo 49
Ben ikinci ameliyatımı oldum 400cc takıldı yuvarlak kas altı çok mutluyum. İlkinde 275cc'ydi ve çok küçüklerdi. Boyunda uzun benden.. Bence kesinlikle 350cc altını düşünme.
boy 168 kilo 49
benimde mentor kas zari arasi ve gogus alti kesisi ile 5 hafta once 300 cc damla takildi.a cuptan c cup a gectim.75 idi gogus altim.olcmedim ama en cok 80 idi gogus ustum.memelerim benim tana dogru ama meme alt kisminda doku biraz vardi.300 cc ile su an dolu dolu c oldum.kas alti degilse 300 325 cc bence yeterli dogal olur.kas alti ise kesinlikle 325 in alti olmasin kas altinda daha farkli duruyir cunki.yazinda kas zari demissin sonra dual plan kas alti demissin ben mi yanlis okudum acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tatlim sana gondermistim:)
mesajı attıktan sonra aklıma geldi:)
damla protez taktıranları merak ettiğimden.benim sizin kadar dokum yok yok sanırım yaptırsamda yuvarlak olur..
tekrar teşekkürler:)
yeni hallerini gonderdim su an daha guzeller bir bak:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim 12 mayista oldum ameliyati ve evet cok dogal sanki kendi gogusletim gibi hic anlasilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?