ameliyat sonrasi kapsul olusumu var mi emin olamiyorum yardim lutfen :(

arkadaslar tekrar merhaba, haftasonu doktor kontrolume gittim. sag gogsumde kist varmis gogus protezim ile alakali olmadigini soyledi doktorum. elle muayeneye gore buyuk ihtimal sut kanallarinda olusan zararsiz bir kist dedi. ultrason istedi. bugun ultrason cektirecegim raporu doktoruma gonderecegim. ultrason sonucuna gore ufak bi operasyonlar kisti alabilir yada 6 aylik kontrollerle takip edebiliriz dedi. genel olarak protezlerimin durumu cok iyiymis kapsul vs bir aksilik yok. bu en azindan sevindirici bir durum. simdilik bende haberler bu kadar :)

geçmiş olsun canım, umarım en kısa zamanda halledilir :)

Allergan marka protezleri piyasadan toplatmış 🥺 bende de bu markanın protezi var lenf kanserine benzer bir hastalık ortaya çıkmış 550 hastada 50 kişi ölmüş ultrason çektirdim temiz çıktı ama içim hiç rahat değil mr çektireceğim bir de sol göğsüm üç yıldır ara ara ağrırdı çok üstünde durmamıştım ama şimdi içim aşırı huzursuz ... lütfen bu markanın protezini taktıran varsa kontrolünü sağlasın çünkü ben bir hafta önce öğrendim doktorum yazılı mesaj gönderdi

ALCL lenfomanin teshisi implant cevresinden sivi alinip CD30 testi yapilarak konuyor. eger kilo kaybi, sis, gece terlemeleri vs yasiyorsaniz hematologlar bu testin yapilmasi konusunda yardimci olacaktir.

X