- 3 Nisan 2017
- 948
- 727
- 103
- 44
Çok teşekkür ederim, size de sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim. Aydan hanım dışında, hastane radyoloğu ve Hacettepe radyoloji bölüm başkanı da baktı. Ahmet bey ile radyolog bayana zerre güvenip hareket etmezdim. İkisinin de yeterli deneyim ve donanıma sahip olduklarını düşünmüyorum. Doktor dediğiniz birşeyi düzeltebilmek için umut olur, seçenekler üretir. Tahliye olsun denek çok kolay.. Hacettepedeki uzman da, Aydan hanımla aynı şeyleri söyleyince karar vermemiz gerekiyordu. Herşey iki günde olup bitti. Doğum paketinde psikolog muayenesi yer almasına rağmen, doğumumun ne öncesi ne de sonrası psikolojik destek verilmedi, öneri olarak bile sunulmadı. Önümüzdeki hafta yeniden tüp bebek tedavisine başlayacağım. Evlat acısı, özlemi o kadar zor ki, kimse böyle travmatik bir olayın altından kolay kolay kalkamaz. Hüznüm 4.5 aydır bir nebze bile azalmadı. Koru hastanesi benim için adını iyi anmadığım, önündencanım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın tez vakitte sende yeniden anne olursun umarım.başka doktora gittin mi aydan hanıma güvenip mid bu tahliye işlemi. ahmet bey in doğumda bulunmamasıda kötü olmuş gerçekten bende koru ya gidiyorum. mehmet fırat mutlu doktorum çok ilgili umarım sorunsuz şekilde yavrumu kucağıma alırım.
geçmek istemediğim bir yer şu anda. Dilerim, kimse benim yaşadığımı yaşamasın.
Son düzenleme: