• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyanın 7 ülkesinden 7 hamile kadın, 7 farklı doğum çantası

Başınızı soktuğunuz bir eviniz, evin içinde yiyecek yemeğiniz, banyonuz, elektriğiniz, çeşit çeşit kıyafetleriniz, hastalandığınızda içecek ilacınız varsa; dünya nüfusunun yüzde 20 lik şanslı dilimindesiniz demişti bir iktisat hocam.
Göz görmeyince akıl inanmıyor, ama gerçek.
Biz ülkece o şanslı kesimdeyiz de ne oluyor, kıymet mi biliyoruz...

Neden yokluk çekmesi için çocuk yapıyorlar?büyük ihtimal eğitim seviyesi düşük,yeterli bilinç yok.üzücü gerçekten bir yanda yokluk içinde doğup büyümek bir yanda varlık.

Ahh Ahh adaletsiz dünya.. Ama ben olsam zaten şanssızım kendi şanssızlığıma bir bebeği daha sürüklemezdim..

Bizim kadinlarimiz da (doğum faslını abartıp tören hazırlayanlar) böyle ülkelere yol masrafini dahi karşılayıp en az 3 tane doğum çantası yollayabilirler o masrafla (doğum odası süsleme vs)

Ne kadar sukretsek az elhamdulillah daha bugun cantasini kontrol ettim yok yok yardimcilari olsun Allah.anidefteri kardesim hayirlisiyla saglikla bir bebegin olur insallah.

Cennet anaların ayağı altında sözü bence yeniden uyarlanmalı.
Ben hiç bir sıkıntı çekmeden doğurdum her türlü imkan vardı.
Bu kadınlar napsın rezillikler içinde doğuruyorlar.
Benle onlara aynı cennet vaadi var.
Bu işte bi terslik var.

Neden yokluk çekmesi için çocuk yapıyorlar?büyük ihtimal eğitim seviyesi düşük,yeterli bilinç yok.üzücü gerçekten bir yanda yokluk içinde doğup büyümek bir yanda varlık.
Onlarin ki yaşam tarzı halinde. Napsin soylari mi tükensin. İlkel yaşam, kabile yaşamı dünyanın her yerinde bol su yok, yeterli yiyecek yok. Hani kavim bile bile soyunu kurutur

Trt Belgesel'de Su Savaşları diye bi program var. 2 Türk insanimiz tanimadiklari ülkelere gidip yolu bozuk minik köylerde temiz su cesmeleri yapiyorlar. Halk camurlu sudan kurtulsun diye.
Bir de vakiflar araciligiyla su kuyusu actiranlar var. Ben de cok isterdim lakin maddi gücüm cok değişti, azaldi.
Tek basina gücü yetmeyen genc öğrenci kizlarimiz kitap ayraci ve bozuk para cüzdanı satarak para biriktirmeye çalışıyorlar. Biriken parayla su kuyusu actiracaklar. Yeni buldum ben de onlari, ben de onlara katilacam.
Insanlar cok farkli kosullarda yaşıyor, halimize sukretmeliyiz.

böyle şeyleri gördükçe hep diyorum halimize bin şükür

Cennet anaların ayağı altında sözü bence yeniden uyarlanmalı.
Ben hiç bir sıkıntı çekmeden doğurdum her türlü imkan vardı.
Bu kadınlar napsın rezillikler içinde doğuruyorlar.
Benle onlara aynı cennet vaadi var.
Bu işte bi terslik var.
Yanlışınız var, Cennette de ayrı mertebeler var.

Back