• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çukurambar Koru Hastanesinde doğum yapanlar yardım...

Merhaba evet Aralık ayında kızımı kucağıma aldım..

NORMAL DOĞUM MU OLDU. BEN SSVD ADAYIYIM. EĞER HERŞEY YOLUNDA GİDERSE SEZERYAN SON RASI NORMAL DOĞUMU DENEYECEĞİZ. FIRAT HOCA DA DESTEKLİYOR.

DOĞUM SÜRECİNİZ İLE İLGİLİ BİRAZ BİLGİ VERİRİ MİSİNİZ.

EBENİZ FATMA HANIM MIYDI. NAZİK BİRİSİMİ.

DOKTORUN VE EBENİN TUTUMLARINI ÇOK MERAK EDİYORUM.

NORMAL DOĞUM MU OLDU. BEN SSVD ADAYIYIM. EĞER HERŞEY YOLUNDA GİDERSE SEZERYAN SON RASI NORMAL DOĞUMU DENEYECEĞİZ. FIRAT HOCA DA DESTEKLİYOR.

DOĞUM SÜRECİNİZ İLE İLGİLİ BİRAZ BİLGİ VERİRİ MİSİNİZ.

EBENİZ FATMA HANIM MIYDI. NAZİK BİRİSİMİ.

DOKTORUN VE EBENİN TUTUMLARINI ÇOK MERAK EDİYORUM.

Evet normal Doğum yaptım...sancıların 10 dakika'da 1'e düştüğünde bana haber ver demişti doktorumuz...ben panikleyip sancılarım o kadar düzenli değilken aradım hastaneye gel bakalım dedi..2 cm açıklık ile yatışım yapıldı...ebem evet Fatma Hanım'dı...sancılarım yoğunluğunda saçlarımı okşadı beni öptü sakinleştirdi...Fırat Hoca'da Fatma Ebe muayene ediyor nasıl olsa açıklığı kontrol ediyor diye beni daha fazla germemek için muayene etmedi...ara ara gelip baktı, sordu nstleri kontrol etti...Fırat hoca kesinlikle normal Doğumu destekleyen bir doktor..vajina basıklığıma rağmen beni normal doğuma teşvik etti, minnettarım kendisine...Doğum odaları Harika istediğiniz herkes yanınızda olabiliyor..otel odası gibi düşünün banyosu lavabosu tv si mumları bile var...oradaki ekip muhteşem...umarım sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alırsınız...

Koru hastanesinde doğum öncesi kontrol lerimi yaptırıyordum. ancak kadın hastalıkları ve doğum bölümüne görev yapan Dr. Özge çiçek daha önce koru Hastanesi'nde bir çocuğun doğumu esnasında kol sinirlerine zarar vererek sakat bırakmış bu doğru mu? bu konu hakkında bilgi almak istiyorum. Teşekkürler

Koru hastanesinde doğum öncesi kontrol lerimi yaptırıyordum. ancak kadın hastalıkları ve doğum bölümüne görev yapan Dr. Özge çiçek daha önce koru Hastanesi'nde bir çocuğun doğumu esnasında kol sinirlerine zarar vererek sakat bırakmış bu doğru mu? bu konu hakkında bilgi almak istiyorum. Teşekkürler
Bu doktor Akropol hastanesinde görev yapmıyor mu ?Koru hastanesinde ismi yok doktorların arasında

Evet normal Doğum yaptım...sancıların 10 dakika'da 1'e düştüğünde bana haber ver demişti doktorumuz...ben panikleyip sancılarım o kadar düzenli değilken aradım hastaneye gel bakalım dedi..2 cm açıklık ile yatışım yapıldı...ebem evet Fatma Hanım'dı...sancılarım yoğunluğunda saçlarımı okşadı beni öptü sakinleştirdi...Fırat Hoca'da Fatma Ebe muayene ediyor nasıl olsa açıklığı kontrol ediyor diye beni daha fazla germemek için muayene etmedi...ara ara gelip baktı, sordu nstleri kontrol etti...Fırat hoca kesinlikle normal Doğumu destekleyen bir doktor..vajina basıklığıma rağmen beni normal doğuma teşvik etti, minnettarım kendisine...Doğum odaları Harika istediğiniz herkes yanınızda olabiliyor..otel odası gibi düşünün banyosu lavabosu tv si mumları bile var...oradaki ekip muhteşem...umarım sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alırsınız...

TESEKKÜR EDERİM YANITINIZ İÇİN BUNLARI DUYMAYA İHTİYACIM VARDI. SAĞLIKLA BÜYÜTÜN BEBEĞİNİZİ İNŞALLAH.

ben tobb'da cemil kaya'da doğum yaptım. her şeyden çok memnun kaldım. ama artık hastanede çalışmıyor doktor.

şimdi de koru ve liv'de doktor araştırıyorum.

Bebegin hayatini kaydirmislar hortumla beslenip beyin fonksiyonlarini bozduklari cocuk icin hata bizde degil ama kesin iyilestiririz demisler.sanki araba motory by aciklama bile asiri sallapati.bir de burda dogum yapmayi dusunmustum allah korusun.haberleri sildirerek bir suru insanin konuyu bilmemesini saglayacaklar sozde.aman arkadaslar iyice arastirmadan kendinizi bebeginizi kasap hastanelere emanet etmeyin

etimed hastanesinden de çok memnun kalanlar var

Ahmet Özek'e gidiyorum ve memnunum..

Merhaba

Kaçıncı haftanızdasınız.
Normal doğum mu istiyorsunuz.
Ahmet Bey doğal müdahalesiz doğumu destekliyor mu, ten tene temas kordonun geç kremplenmesi, epizyo cok gerekli değilse uygulanmaması gibi...

Bu tip ayrıntıları rahatça konuşabilyor musunuz.

esergun esergun merhaba haftalarımız yakın ben de Dr. Fatma Reşide Önalan'a gidiyorum doğum için de koru ya da memoriali seçecem insallah nasıl gidiyor hastane konusunda geniş bilgi toplayabildiniz mi doğum yapanlarda özellikle epidural sezeryan için

Merhaba

Kaçıncı haftanızdasınız.
Normal doğum mu istiyorsunuz.
Ahmet Bey doğal müdahalesiz doğumu destekliyor mu, ten tene temas kordonun geç kremplenmesi, epizyo cok gerekli değilse uygulanmaması gibi...

Bu tip ayrıntıları rahatça konuşabilyor musunuz.
Doktora benim için gerekli herşeyi soruyorum.O da hiç üşenmeden ayrıntılı olarak anlatıyor. 24. Haftadayım.Yazdıklarınızın bazılarını tam olarak bilmiyorum hatta merak da etmiyorum.Çünkü doğumla ilgili herşeyi bilmek gerçekten hamilelik sürecini zorlaştırıyor.Mesela bu 2. Hamileliğim ilkinde ne kadar rahatmışım. Ben epiduralsiz mümkünse dikişsiz bir normal doğum istiyorum.Bebeğim sağlıklı olsun yeter

esergun esergun merhaba haftalarımız yakın ben de Dr. Fatma Reşide Önalan'a gidiyorum doğum için de koru ya da memoriali seçecem insallah nasıl gidiyor hastane konusunda geniş bilgi toplayabildiniz mi doğum yapanlarda özellikle epidural sezeryan için
Hastane ile ilgili bi sorun yaşamadım.Beni tek tedirgin eden son zamanlarda yaşanan bir vaka.Bir masum bebişin başına gelenler..Bi çok arkadaş koruda doğum yaptı çoğu da normal doğum. Onlar memnunlar..Epidural sezaryen hakkında bi fikrim yok şimdilik önceliğim normal doğum ama tabi kısmet

Merhaba Ben de gebelik düşünüyorum. Ankaraya da yeni geldik. Pek bilmiyorum hastaneleri doktorları nasıldır.
koru hastanesi ahmet özek beyi çok tavsiye ettiler. Ama koru hastanesinden memnun olmayanlar var. Çok kararsız kaldım. Bir de Liv hastanesi basak hanm diyorlar. Yardimci olabilecek var mi

Benim doktorum da Ak Plazada Tamer Bilensoy, çok memnunum pozitif biri, çok ilgili birde ne zaman arasam çok rahat ulaşıyorum, Onur Karabacaktan da çok memnun olan arkadaşlar var onu da tavsiye edebilirim.

11.haftadan itibaren Ahmet Özek'e gittim. 4.5 aya dek hicbir sorun yoktu hamileligimde..hamileligimin 22.haftasında Aydan hanıma ayrıntılı ultrason için gittiğimde, bebeğime hidrosefali teşhisi konuldu ve 2 gün içinde psikolojim tepetaklak bir şekilde erken doğumla bebeğim tahliye edildi. doğumum suni sancıyla olduğu için 2 gün yatışım oldu. doğum sabaha karşı yattığım odada oldu ve doğuma doktor değil ebe girdi (ki doğum paketi almıştık)..sağolsun, Ayfer ebe o kadar zor bir doğum yaptırdı ki, doktor olsa bu kadar iyi olamazdı. kendisine minnettarım..yine de sözleşmeye ve aksi bir duruma mahal vermemek adına doktorumun girmesi gerekliydi. eksik yönler çok..örneğin; travmatik bir durum sonrası doğum yapıyorum. öncesinde ve sonrasında psikolog desteği verilmesi gerekirdi, o da yapılmadı. zaten ne umutlarla gittiğiniz yerden kucağınız bomboş çıkıyorsunuz. bu acıyı ifade edecek sözcük yok iken, bir de bunları düşünmek zorunda kalmamalı bir anne..

11.haftadan itibaren Ahmet Özek'e gittim. 4.5 aya dek hicbir sorun yoktu hamileligimde..hamileligimin 22.haftasında Aydan hanıma ayrıntılı ultrason için gittiğimde, bebeğime hidrosefali teşhisi konuldu ve 2 gün içinde psikolojim tepetaklak bir şekilde erken doğumla bebeğim tahliye edildi. doğumum suni sancıyla olduğu için 2 gün yatışım oldu. doğum sabaha karşı yattığım odada oldu ve doğuma doktor değil ebe girdi (ki doğum paketi almıştık)..sağolsun, Ayfer ebe o kadar zor bir doğum yaptırdı ki, doktor olsa bu kadar iyi olamazdı. kendisine minnettarım..yine de sözleşmeye ve aksi bir duruma mahal vermemek adına doktorumun girmesi gerekliydi. eksik yönler çok..örneğin; travmatik bir durum sonrası doğum yapıyorum. öncesinde ve sonrasında psikolog desteği verilmesi gerekirdi, o da yapılmadı. zaten ne umutlarla gittiğiniz yerden kucağınız bomboş çıkıyorsunuz. bu acıyı ifade edecek sözcük yok iken, bir de bunları düşünmek zorunda kalmamalı bir anne..
canım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın tez vakitte sende yeniden anne olursun umarım.başka doktora gittin mi aydan hanıma güvenip mi yapıldı bu tahliye işlemi. ahmet bey in doğumda bulunmamasıda kötü olmuş gerçekten bende koru ya gidiyorum. mehmet fırat mutlu doktorum çok ilgili umarım sorunsuz şekilde yavrumu kucağıma alırım.

Back