- 14 Temmuz 2018
- 7.462
- 28.280
- Konu Sahibi EternaaLLove
Bu arada yeni bı dizi daha geliyo 'ramo' da ilgimi çekti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle paketmi olur cocuk gösteriyorlarValla keşke Azer öleydi keşke ya valla pis bölüm oldu
Cüce o cüce yanlız vartolunun canı sikilmaya başladıBöyle paketmi olur cocuk gösteriyorlar
Kullanacaklar vartoliyi yaaaa bayılıyorum onaCüce o cüce yanlız vartolunun canı sikilmaya başladı
Yaaaa cumali ölmessiiiiinnnnnCüce o cüce yanlız vartolunun canı sikilmaya başladı
Kız cumalide gedeyahhhKullanacaklar vartoliyi yaaaa bayılıyorum ona
Hayır yaaa hayır hayırrr cumaliler ölemeezzzKız cumalide gedeyahhh
Ölmez heralde ya kappe Azer yaYaaaa cumali ölmessiiiiinnnnn
Cumalidr ölürse bitirsinler diziyi herkesi öldürdüler ama ölmemeliiiÖlmez heralde ya kappe Azer ya
Yapmasınlar ya sayelerinde tv izliyorum oda gitmesinÇukur çok iyi çok hoş da sanki bana final yapacak gibime geliyor
Yapmazlar kuzum daha erken yaÇukur çok iyi çok hoş da sanki bana final yapacak gibime geliyor
Ya baş rol oyuncusu harcamazlar bence yaCumalidr ölürse bitirsinler diziyi herkesi öldürdüler ama ölmemeliii
Gülse biz heycan yapamayız dilosum bırak gün yüzü görmesinlerBilmiyorum ki kuzular ana bir türlü kocavalilarin yüzü gulmedi
Eeee erkek milleti değil mi sena deniz kızı olmasıyla kaldıYamacı gördünüz dimi o deli kıza kaydı senanin kemikleri sızladı
İnsallah yavrum yaaa cumali ölümsüz zaten kediden cok canı var adamın diziye girisini hatırlıyormusun ben ölemiyorum diyorduYa baş rol oyuncusu harcamazlar bence ya
Gercekmis hikayesi diye biliyorum ben canım nereden duydum onuda hatırlamıyorum amamerakla izliyorumBilmiyorum ki kuzular ana bir türlü kocavalilarin yüzü gulmedi
Kedi canlı abimiz ama şaka bı yana iyiydi dizide inşallah ölmez ya burda konuştuk ya kuzum gerçek bı hikayeymis diyeİnsallah yavrum yaaa cumali ölümsüz zaten kediden cok canı var adamın diziye girisini hatırlıyormusun ben ölemiyorum diyordu
Gercekmis hikayesi diye biliyorum ben canım nereden duydum onuda hatırlamıyorum amamerakla izliyorum