-
- Konu Sahibi EternaaLLove
Hikaye gerçek kuzu bu Esra Erol var ya kayınpederi onun adı İdris onun hikayesiİnsallah yavrum yaaa cumali ölümsüz zaten kediden cok canı var adamın diziye girisini hatırlıyormusun ben ölemiyorum diyordu
Gercekmis hikayesi diye biliyorum ben canım nereden duydum onuda hatırlamıyorum amamerakla izliyorum
Onuda ben söylemistimKedi canlı abimizama şaka bı yana iyiydi dizide inşallah ölmez ya burda konuştuk ya kuzum gerçek bı hikayeymis diye
Balatlılarmıymıs onlar canımHikaye gerçek kuzu bu Esra Erol var ya kayınpederi onun adı İdris onun hikayesi
Yanlız Cumali ölürse kaderi kahramana benzerOnuda ben söylemistim
Yok kuzum Lazlar onlarBalatlılarmıymıs onlar canım
Ay evet o an gözümün önünde canlandı zaten bi an hotel mnünde görünce durun basladıYanlız Cumali ölürse kaderi kahramana benzer
Balatlılarmıymıs derken balattamı oturuyorlarmıski demek istemistimYok kuzum Lazlar onlar
Valla gittiAy evet o an gözümün önünde canlandı zaten bi an hotel mnünde görünce durun basladı
Balatlılarmıymıs derken balattamı oturuyorlarmıski demek istemistim
Öldürmezler yaaaaaaa kalbinden vurulmadı kahraman hangi bölgeden vurulmustu acabaValla gitti
O bence yanlıs bir bilgi yada benim bildigim yanlıs bir bilgiBozma beni bilmiyorum ki kuzum
İlk 2. Bölüm olması lazım bebeğimÖldürmezler yaaaaaaa kalbinden vurulmadı kahraman hangi bölgeden vurulmustu acaba
Bölümden demedim bölgeden dedimİlk 2. Bölüm olması lazım bebeğim
Kesinlikle yanlis çiçeğim bak bilgi beni sapıttı yanlış yaniO bence yanlıs bir bilgi yada benim bildigim yanlıs bir bilgi
Evet yaaaa senayla arkadasları nerdeeeee bu neYamacı gördünüz dimi o deli kıza kaydısenanin kemikleri sızladı
HahahaahahahahBölümden demedim bölgeden dedim
Ac bakmı diyorsun yani
Tamam sustumHahahaahahahahbenim beynim yanmış başka yerden çalıyorum idare et kız
Bak Ramo diye de bı dizi de cikcakmis kuzumTamam sustum
Gördüm yakında dedi insallah cukur final yapmazda pazartesi gününe vermezler o aklıma geldiBak Ramo diye de bı dizi de cikcakmis kuzum
Yaaaa çukur yerine Roma bok tutar yaGördüm yakında dedi insallah cukur final yapmazda pazartesi gününe vermezler o aklıma geldi