- 14 Temmuz 2018
- 7.462
- 28.280
-
- Konu Sahibi EternaaLLove
Böyle paketmi olur cocuk gösteriyorlarValla keşke Azer öleydi keşke ya valla pis bölüm oldu
Cüce o cüceBöyle paketmi olur cocuk gösteriyorlar
Kullanacaklar vartoliyi yaaaaCüce o cüceyanlız vartolunun canı sikilmaya başladı
Yaaaa cumali ölmessiiiiinnnnnCüce o cüceyanlız vartolunun canı sikilmaya başladı
Kız cumalide gedeyahhhKullanacaklar vartoliyi yaaaabayılıyorum ona
Hayır yaaa hayır hayırrr cumaliler ölemeezzzKız cumalide gedeyahhh
Ölmez heralde yaYaaaa cumali ölmessiiiiinnnnn
Cumalidr ölürse bitirsinler diziyi herkesi öldürdüler ama ölmemeliiiÖlmez heralde yakappe Azer ya
Yapmasınlar ya sayelerinde tv izliyorumÇukur çok iyi çok hoş da sanki bana final yapacak gibime geliyor
Yapmazlar kuzum daha erken yaÇukur çok iyi çok hoş da sanki bana final yapacak gibime geliyor
Ya baş rol oyuncusu harcamazlar bence yaCumalidr ölürse bitirsinler diziyi herkesi öldürdüler ama ölmemeliii
Gülse biz heycan yapamayız dilosum bırak gün yüzü görmesinlerBilmiyorum ki kuzular ana bir türlü kocavalilarin yüzü gulmedi
Eeee erkek milleti değil mi sena deniz kızı olmasıyla kaldıYamacı gördünüz dimi o deli kıza kaydısenanin kemikleri sızladı
İnsallah yavrum yaaa cumali ölümsüz zaten kediden cok canı var adamın diziye girisini hatırlıyormusun ben ölemiyorum diyorduYa baş rol oyuncusu harcamazlar bence ya
Gercekmis hikayesi diye biliyorum ben canım nereden duydum onuda hatırlamıyorum amaBilmiyorum ki kuzular ana bir türlü kocavalilarin yüzü gulmedi
Kedi canlı abimizİnsallah yavrum yaaa cumali ölümsüz zaten kediden cok canı var adamın diziye girisini hatırlıyormusun ben ölemiyorum diyordu
Gercekmis hikayesi diye biliyorum ben canım nereden duydum onuda hatırlamıyorum amamerakla izliyorum