- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- Konu Sahibi EternaaLLove
Aa ben bugün Aliçoyu görmedim aliçosuz çukur gazsız gazoz gibidir yaAynen aynen ama ben aliçoyu da artık izlemek istiyorum yani ben ilk bu diziye aliço için başladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa ben bugün Aliçoyu görmedim aliçosuz çukur gazsız gazoz gibidir yaAynen aynen ama ben aliçoyu da artık izlemek istiyorum yani ben ilk bu diziye aliço için başladım
Birazcık gösterdi sadece yamaca telefon da söylediği şifreyi tekrarlıyordu odanın içinde o kadar başkada yokAa ben bugün Aliçoyu görmedim aliçosuz çukur gazsız gazoz gibidir ya
O arada ben kızı uyutuyodum görmemişimBirazcık gösterdi sadece yamaca telefon da söylediği şifreyi tekrarlıyordu odanın içinde o kadar başkada yok
Olsun bi de şu yücele çok sinir oluyorum ölsede kurtulsak artıkO arada ben kızı uyutuyodum görmemişim
Yamaç gidiyo gidiyo tepesine biniyo salak mı ne sık gırtlağını gitsin ne şımartıyon. Resmen yamacın acısıyla mutlu oluyo psikopaatOlsun bi de şu yücele çok sinir oluyorum ölsede kurtulsak artık
evet gülümsüyor falan iyileşecek sanırımYamaç gidiyo gidiyo tepesine biniyo salak mı ne sık gırtlağını gitsin ne şımartıyon. Resmen yamacın acısıyla mutlu oluyo psikopaat
Bence gayet iyi yattığı yerden efsunu yönlendiriyor olabilirevet gülümsüyor falan iyileşecek sanırım
Evet sanırım canım öyle oluyorBence gayet iyi yattığı yerden efsunu yönlendiriyor olabilir
Yamacın hatası fazla iyi olması. Ben olsam çoktan eşinin sülalesini dahi ortadan kaldırmıştım. Korede öldürdükleri sosluların tüm akrabalarını öldğrğrlermiş ki intikam alacak kimsesi kalmasın diye. Ben olsam öyle yapardım kökten çözğm ne uğraşcan yeni yeni düşmanlaEvet sanırım canım öyle oluyor
Ah canımm bakalım haftaya neler olacakYamacın hatası fazla iyi olması. Ben olsam çoktan eşinin sülalesini dahi ortadan kaldırmıştım. Korede öldürdükleri sosluların tüm akrabalarını öldğrğrlermiş ki intikam alacak kimsesi kalmasın diye. Ben olsam öyle yapardım kökten çözğm ne uğraşcan yeni yeni düşmanla
Merakla bekliyoruzAh canımm bakalım haftaya neler olacak
İyi geceler haftaya grşMerakla bekliyoruz
Bu günlük iyi geceler
TabisiiiiWooooowwww işte çukur hatunu
Buralardayizz eterimmmKimseden gık çıkmıyordu
Kız tam ben uyucam cikiyonuzBuralardayizz eterimmm
Gecelerin kadıniyiz bizzz napalimmKız tam ben uyucam cikiyonuz