- Konu Sahibi EternaaLLove
E selam ozaman ben geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitti ama bölümden kesit vermedi ya bekledik verirler diye Kemal’ler ölmesinCukur bitti kimse gelmemis nerede bu topik sahabı EternaaLLove
Nerdesiniz yavvv ölmesin kemaller evet cok üzülürüz bu bölümde en cok vartoliye calısmıslardı cok güldümBitti ama bölümden kesit vermedi ya bekledik verirler diye Kemal’ler ölmesin
Ben burdayım canım Üzuluruz olmesin kimse ya Kesinlikle hele o kobrali çıkışları Salih abimiz candırNerdesiniz yavvv ölmesin kemaller evet cok üzülürüz bu bölümde en cok vartoliye calısmıslardı cok güldüm
Bayılırem ona ikidir yamacı kim kurtarıyor o yaslı adammı acaba kimki o cok takıldım onadaBen burdayım canım Üzuluruz olmesin kimse ya Kesinlikle hele o kobrali çıkışları Salih abimiz candır
1.kurtaran kisinin arabadayken tirnaklari beyaz ojeliydi. Acaba effsunun adamimiBayılırem ona ikidir yamacı kim kurtarıyor o yaslı adammı acaba kimki o cok takıldım onada
Tırnaklarına hic dikkat etmemistim ben oje göremedim hep efsun sandım oda bir gercek ama tasıma gücüde yokki bence baska gecmisten gelen bir adam bu1.kurtaran kisinin arabadayken tirnaklari beyaz ojeliydi. Acaba effsunun adamimi
Bakalim gorelimmmTırnaklarına hic dikkat etmemistim ben oje göremedim hep efsun sandım oda bir gercek ama tasıma gücüde yokki bence baska gecmisten gelen bir adam bu
O yüzdenmi yine etiket yapmadın ben iki haftadır etiketten habersiz geliyorum kimseler yok ben baskan olacam yakındırO yamacı kurtarani acaip merak ediyorum bu bölüm bı tuhaftı ya Kemal'e çok üzüldüm ama nalet yurtdışına yerlesicegi için kendi istemiş ayrılmayı ve karacaninda azere tutulmasi nasıl masumdu azerin yaptıklarını dinlerken kıyamam ya peki Selim'in karisina ne demeli akının oğlu olmadığını artık biliyoruz ama sultanla gelininin konuşmasında takıldım kimin yatağına yat dersen yattim evlen dedin evlendim diyodu ya fenaydı yine fragman verelerdi iyiydi
Bu arada bacım topik sahibi burda burda olmasına da etiketsiz gelmediginizden azcik alindiydim
Oy ol guzelim senden esirgeyen mi varO yüzdenmi yine etiket yapmadın ben iki haftadır etiketten habersiz geliyorum kimseler yok ben baskan olacam yakındır
Canım benim yerimOy ol guzelim senden esirgeyen mi var ❤
Bak yeeee de derim ama çukur ağırlığımız kalmaz kızCanım benim yerim❤❤❤
Valla keşke Azer öleydi keşke ya valla pis bölüm olduKemaller ölmez❤