- 17 Ağustos 2019
- 7.480
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi EternaaLLove
Oğlan değil de kız olabilir mi acaba ben açıkcası acaba efsun yamaçın kardeşi mi diye düşünmüştüm saçmamıBizim bir oğlumuz var dedi bundan eminim ama isim verdi mi onu bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlan değil de kız olabilir mi acaba ben açıkcası acaba efsun yamaçın kardeşi mi diye düşünmüştüm saçmamıBizim bir oğlumuz var dedi bundan eminim ama isim verdi mi onu bilmiyorum
Valla bak gör yakındır yamaç gecicek ahanda yazdım burayaO akının içinden geçesim geliyo da du bakalım
Belki birde kız kardeş yapmıştırValla bilmiyorum ama inşallah İdris gider ayak oğulları 6lamaz
Valla İdris genelde oğlan tutturuyo kız zannetmem kuzumBelki birde kız kardeş yapmıştır
Yamaç efsunun kucağında uyumuştu bi kan bağı mı onu sakinleştirdi? Neden olmasın.. Beyefendimizin sezonunda hiç kızından bahsetmediler ve şimdi babaannesinin istediği gibi yönettiği bi kız var. Ve yücel gelip babanı yamaç öldğrdü diyo ve efsun yamaçtan nefret ediyo. Belki de en büyğk planları kardeşi kardeşe kırdırmak ki babaanne efsundan hiç hoşlanmıyo. Vee efaun yamaçı kurtarıyo. Kan çekiyorOğlan değil de kız olabilir mi acaba ben açıkcası acaba efsun yamaçın kardeşi mi diye düşünmüştüm saçmamı
Baya uzun sürecek sanırım sırrı öğrenmemizValla İdris genelde oğlan tutturuyo kız zannetmem kuzum
Babasını öldürtenin akın çirozu olduğunu öğrenmesi zor olmaz. Belki timsahın kafasına silahı dayayınca timsah akın yptı der. Ve bom olaylar olaylarValla bak gör yakındır yamaç gecicek ahanda yazdım buraya
Tam olarak bende böyle düşünmüştüm bir de efsun babasını serefli saygın düzgün Bir iş adamı sanıyor babasını sucsuz yere öldürüldü diye biliyor tuhaf yaniYamaç efsunun kucağında uyumuştu bi kan bağı mı onu sakinleştirdi? Neden olmasın.. Beyefendimizin sezonunda hiç kızından bahsetmediler ve şimdi babaannesinin istediği gibi yönettiği bi kız var. Ve yücel gelip babanı yamaç öldğrdü diyo ve efsun yamaçtan nefret ediyo. Belki de en büyğk planları kardeşi kardeşe kırdırmak ki babaanne efsundan hiç hoşlanmıyo. Vee efaun yamaçı kurtarıyo. Kan çekiyor
Ya emmiye kaldıysa bu iş zaten sezon finalini görürüzBaya uzun sürecek sanırım sırrı öğrenmemiz
Ama efsun onların eline nasıl geçti? Neden annesinin yanında değildi?Tam olarak bende böyle düşünmüştüm bir de efsun babasını serefli saygın düzgün Bir iş adamı sanıyor babasını sucsuz yere öldürüldü diye biliyor tuhaf yani
Bencede canım adam unuttu bileYa emmiye kaldıysa bu iş zaten sezon finalini görürüz
Emminin kafa bi milyon yaYa emmiye kaldıysa bu iş zaten sezon finalini görürüz
İşte bilemiyorum kiAma efsun onların eline nasıl geçti? Neden annesinin yanında değildi?
O değil de paşanın eğittiği oğlan nerden çıktı. Belki de idris onun öldürülmesini oğlu olduğu için istemedi. Yaşı da müsait. Olamaz mı?İşte bilemiyorum ki
Buda bir ihtimal olabilirO değil de paşanın eğittiği oğlan nerden çıktı. Belki de idris onun öldürülmesini oğlu olduğu için istemedi. Yaşı da müsait. Olamaz mı?
Ama o zaman ne diye şiveli konuşuyo? İstanbulda doğup büyümüş biriyse?Buda bir ihtimal olabilir
Ya benim dikkat ettiğim kadarıyla her sezon birini merak ettiriyorlar ya cumali gibi eli kolu göründü sonra çıktı. Sonra akın. Bu sır da bu sezon uzayıp gidebilir gibime geliyorAma o zaman ne diye şiveli konuşuyo? İstanbulda doğup büyümüş biriyse?
Yani çukur bu sezon bitmeyecek daha ne isterizEğer bir çocuğu daha varsa baya uzun sürecek ortaya çıkması
Aynen aynen ama ben aliçoyu da artık izlemek istiyorum yani ben ilk bu diziye aliço için başladımYani çukur bu sezon bitmeyecek daha ne isteriz