- Konu Sahibi EternaaLLove
Nasıl ya bu aksam cukur yokmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam senin bu yorumunu okurken abim geldi ve kumandayi ele geçirip maç açtı hiç uğurlu gelmedin banaKızlar maç var bugün
Malesef yok bende büyük hayal kırıklığı yaşadımCukur niye yoooooooooookkkkkk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hadi yaa uğursuz mu dedin şimdi banaMalesef yok bende büyük hayal kırıklığı yaşadım
Napim bacıcan tesadüf bunu dedirtti kusura bakmaHadi yaa uğursuz mu dedin şimdi bana
Şakası bir yana evet olmama sebebi maç büyük ihtimalle ve erkeklerin çoğu maç izleyecek eşim gibi reytinglerini düşürmemek için bu hafta yok
Kız ben bile izledim maçı sen düşün çok önemli bir maçtıNapim bacıcan tesadüf bunu dedirtti kusura bakma
Yapacak bişey yok o zaman haftayı beklicez
Sorma itiraf ediyorum bende izledimKız ben bile izledim maçı sen düşün çok önemli bir maçtı
Aslında aben maç izlemeyi çok seviyorum öyle ki ofsaytı hakemden önce ben görüyorumSorma itiraf ediyorum bende izledim
Kim demiş kadınlar ne anlar ofsayt'tan diye. Al ışte şekil A TulparrAslında aben maç izlemeyi çok seviyorum öyle ki ofsaytı hakemden önce ben görüyorum
Keske önceden belirtseydilerMalesef yok bende büyük hayal kırıklığı yaşadım
Aynen ya her günümu neyse sakin ol çukura az kaldı diye kendimi motive ederek geciriyordum Benim için büyük bir yıkım oldu. Şimdi gel 1 hafta daha gaz ver kendine olacak iş mi bu Icimde bir psikopat yatıyor sanirimKeske önceden belirtseydiler
Valla ya haftaya iyi baslamam iicin bir sebepti cukurda benim icinAynen ya her günümu neyse sakin ol çukura az kaldı diye kendimi motive ederek geciriyordum Benim için büyük bir yıkım oldu. Şimdi gel 1 hafta daha gaz ver kendine olacak iş mi bu Icimde bir psikopat yatıyor sanirim
Kader arkadaşım benim ne çok ortak yanımız varmış seninle sıradaki gaz tüm çukur mağdurlarına gelsin o zamanValla ya haftaya iyi baslamam iicin bir sebepti cukurda benim icin
Kısmet önümüzdeki haftaya kaldı verelim gazları
Stres gerilim tulparim sende iştah aciyoCanlar ben bu çukur varken neden kek kurabiye falan yapasım geliyor cidden dikkat ettim hep çukur başladığında özet bitene kadar ya kuraye ya kek ya helva yapmış oluyorum hahaha