- 14 Temmuz 2018
- 7.462
- 28.280
- Konu Sahibi EternaaLLove
Sen dilos ziyagilsin kendine gelHarbi yamaç efsooo geliyor
Gönlümün efendisi yanindayizzzzzzz
Yamac bağırdikca ben de evde yanındayız diye bağırıyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen dilos ziyagilsin kendine gelHarbi yamaç efsooo geliyor
Gönlümün efendisi yanindayizzzzzzz
Yamac bağırdikca ben de evde yanındayız diye bağırıyorumm
Ziyagilmi tövbe yarabbim bana zenginlik yakismZzzzzzzserommmmSen dilos ziyagilsin kendine gel
Bİliyormuş kaçar mı yamaçtanYamaç varya akının ne halt ettiğini biliyor ahanda yazdım buraya✍✍✍
Babası kılıklı serommmBu akını indirseler mi artık gerçekten çok gereksiz bı karakter ya
Gönlümün efendisi yaaaBİliyormuş kaçar mı yamaçtan
Kiz yakışır hele bı gelsin dolarlarZiyagilmi tövbe yarabbim bana zenginlik yakismZzzzzzzserommmm
İyi geceler güzelim hoşgeldin geç kaldınİyi geceler çukurcu hatunlar
Artık serommm dolari tuvalet kağıdına bastiri veririirmKiz yakışır hele bı gelsin dolarlar
Bana da altından klozet yaptır amaArtık serommm dolari tuvalet kağıdına bastiri veririirm
Ayip ediyürsünn askimmmBana da altından klozet yaptır ama
Edepsiz ozelimi pek seeeeeeeeetmeeeee bak altın suyu dedin köşeyi dönersen unutma beniAyip ediyürsünn askimmm
Sana özel yaptitrirm kız pırlantalı fln taşlı fln rahat şey edersinnmusluktan altın su akitirim kız
Aşk olsun gönlümün prensesi unuturmuyum lannn seni Chocolita mıEdepsiz ozelimi pek seeeeeeeeetmeeeee bak altın suyu dedin köşeyi dönersen unutma beni
gönlümü nasilda caliyon hirkissss bırak goynumuAşk olsun gönlümün prensesi unuturmuyum lannn seni Chocolita mı
Solun benim yanim lannn❤ gönlümü nasilda caliyon hirkissss bırak goynumu
Dilosum aşka gelmiş hosgelmisSolun benim yanim lannn