- 30 Ocak 2017
- 12.614
- 193.450
- Konu Sahibi EternaaLLove
Sonra evde tespihle geziyomusuzFanatik olurmuşuz anam babam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonra evde tespihle geziyomusuzFanatik olurmuşuz anam babam
İlla beni verem mi etmen lazımdı len izlemek içinBen çukur izlemiyorum ama sırf bu thepowerbilmemne ye inat izlicem ulan
Tamamdirrrr şimdiden çukurda gibiyim sanki karanlık belee başroldeki adamın gözlerinin rengi aydınlatıyor sanki bu çukuruu
Bak bana kendi kendime acıtma topige sahip cikmiyonuz ben gol altına gidiyorum
Allah korusun seni bitanemmmm bak bir musibet bin nasihattan iyidirİlla beni verem mi etmen lazımdı len izlemek için
YaaaaaaKıyamammm
Bundan sonra bende gelirim seninle ne olacak
Her boşlukta çukurda ter attircam sanaAllah korusun seni bitanemmmm bak bir musibet bin nasihattan iyidir
Gel gel diyor ama bu adam yine aşırı terlemiş yaaa ter damladı üstüme tedirginim birazSenin gözün göz değil ulan. Mavi ışık sana gel gel de diyomu
Ben seni tutuyorumBen Vartolu için izliyordum
Herkesin bir tuttuğuuu var
Gel gel diyor ama bu adam yine aşırı terlemiş yaaa ter damladı üstüme tedirginim biraz
HahahahahahaDestek veririm ama izlemiycem tekerlekten sonra feyz alamam artık.
Zaten gözümde hala ali kaptanın mete.
Aynen yaa bir de ağlarken basının titremesiyle hatırlıyorum hep onu adam bilse ne kadar üzülür kimse böyle hatırlanmak istemezDestek veririm ama izlemiycem tekerlekten sonra feyz alamam artık.
Zaten gözümde hala ali kaptanın mete.
İzle izleme sen estiler mi gelZaten sadece belgesel izliyorum reklamda buraya baktım yanlışlıkla.
Aynen yaa bir de ağlarken basının titremesiyle hatırlıyorum hep onu adam bilse ne kadar üzülür kimse böyle hatırlanmak istemez
Müzik mi immmm bayılırımArka sokaklarada bakamam hiç yılların yumurcağını polis görmeye alışamıyorum.
Ben ciddi dizi izleyemiyorum.
2 senede 1 dizi falan.
Ama eskileri bin tekrar izlerim. Müzik dinlerim benim işim müzik