- 14 Temmuz 2018
- 7.462
- 28.280
- Konu Sahibi EternaaLLove
Banada haber ver neye yarildinYarildim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada haber ver neye yarildinYarildim
Tatlı kız ama senaya alışkınım benKız dilenci değilim diye carladıktan sonra para toplamaya başladı ya la
Banada haber ver neye yarildin
Bu kız daha güzelTatlı kız ama senaya alışkınım ben
Efsun diyosun saydıydım nasıl taktıysam artıkUmarım Efsunu demiyorsundur ben ondan bahsetmiyorum çünkü
Yaaaa ama reklam yaAsıl sahne şimdi başlıyor
Bu kız daha güzel
Benide benden aldılar dilosssssumTek kelimeyle bayıldım Vartolunun sahneleri yamacın sahneleri beni benden aldiiii
Yaaa serommmm harikaydı koptum yarıldımmmm benlik bir iş yoksa ben gidiyorum canım (vartolii)Benide benden aldılar dilosssssum
Nerdeydin sen canims beni tek birakiyonuz yarın gri serro görürsünüz siz sen neye yarildin kız mune abla beni ayiklayana kadar kalınYaaa serommmm harikaydı koptum yarıldımmmm benlik bir iş yoksa ben gidiyorum canım (vartolii)
Geldim geldimm
Hoşgeldin kız ben sizi bu topige cagirmami ne bekliyonuz ışığı görünce saldırın bacımGeldim geldimm
Bacım koltuğa yayildiydimNerdeydin sen canims beni tek birakiyonuz yarın gri serro görürsünüz siz sen neye yarildin kız mune abla beni ayiklayana kadar kalın