- 14 Temmuz 2018
- 7.462
- 28.280
- Konu Sahibi EternaaLLove
Bence efsun ama oda ayak yapiyo sanki ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum belki Aliço yla alakası vardır veya Sena ile ama o kızdır benceO kızın silahlarla nasıl bir baglantısı olabilirki
Bilmiyorum belki Aliço yla alakası vardır veya Sena ile ama o kızdır bence
Efsunsa cumalinin nerde kaldıgını nereden bilecek adam kacak sonucta. E alicoyla ben baglantı kuramıyorum oda tutsak sayılırBence efsun ama oda ayak yapiyo sanki ya
Bence o kız yaa sadece bağlantı kurmaya çalışıyorum var o kızda birşeylerEfsunsa cumalinin nerde kaldıgını nereden bilecek adam kacak sonucta. E alicoyla ben baglantı kuramıyorum oda tutsak sayılır
Bildigimiz ama aklımıza gelmeyen birisi bence
Sıfatı batıcaBence o kız yaa sadece bağlantı kurmaya çalışıyorum var o kızda birşeyler
Kız niye öyle diyonSıfatı batıca
Bilmiyorum bir sevemedim normalde kızı severdim minnos gelirdi ama yamacın yanında bu dizide olmamıs hic yaaaKız niye öyle diyon
Umarım Efsunu demiyorsundur ben ondan bahsetmiyorum çünküBilmiyorum bir sevemedim normalde kızı severdim minnos gelirdi ama yamacın yanında bu dizide olmamıs hic yaaa
Olabilir dizi acaip olmaya başladı yaEfsunsa cumalinin nerde kaldıgını nereden bilecek adam kacak sonucta. E alicoyla ben baglantı kuramıyorum oda tutsak sayılır
Bildigimiz ama aklımıza gelmeyen birisi bence
Eee ne olmuşÇukur izleyen kadın da ne bileyim...
Sizin zevkiniz elbette ancak kişisel gelişiminize katkıda bulunacak diziler izlemenizi tavsiye ederim; Çukur o minvalde bir dizi değil, gereksiz.Eee ne olmuş
Benim-bizim nasıl bir insan olduğumuzu nereden biliyorsunuz da bu şekilde yorum yapabiliyorsunuz?Sizin zevkiniz elbette ancak kişisel gelişiminize katkıda bulunacak diziler izlemenizi tavsiye ederim; Çukur o minvalde bir dizi değil, gereksiz.
Sizinle laf yarıştırmayacağım, ne kastettiğimi anladığınızı düşünüyorum. İyi akşamlar.Benim-bizim nasıl bir insan olduğumuzu nereden biliyorsunuz da bu şekilde yorum yapabiliyorsunuz?
İnsanların dizi zevkine karışan sizsiniz polemiği ben başlatmışım gibi konuşmanız komik cidden iyi akşamlarSizinle laf yarıştırmayacağım, ne kastettiğimi anladığınızı düşünüyorum. İyi akşamlar.
Niye yavrum begendiremedik mi gördüğün gibi zaten topu topuna bı duzuneyizÇukur izleyen kadın da ne bileyim...
Bende şöyle soyliyim ota b*ka karisanida kkda ne biliyimÇukur izleyen kadın da ne bileyim...
Yavrum mu? Tam bir Çukur ağzı. Tanımadığınız kişilere bu şekilde hitap edemezsiniz, biraz edep öğrenin ben sizin kankanız değilim. Polemiğe kapalıyım arkadaşlar, fikrimi söyledim sadece beyin sizin göz sizin, dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Tekrar iyi akşamlar iyi geceler.Niye yavrum begendiremedik mi gördüğün gibi zaten topu topuna bı duzuneyiz
Asla spoil vermem sen demedin miGec olsada geldm yeni basladim izlemeyee spoiler vermeyn gizemli adam kiiimm