- 18 Mart 2018
- 133
- 149
- 32
- Konu Sahibi EternaaLLove
Yorumunuzu şikayet ettim, bilginize.Bende şöyle soyliyim ota b*ka karisanida kkda ne biliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumunuzu şikayet ettim, bilginize.Bende şöyle soyliyim ota b*ka karisanida kkda ne biliyim
Işığı gördüğünü umuyorum alalım sizi benim ağzımın ne çeşit olduğu senin haddine değil git bacı gece gece sabahı gormucem senin yüzünden kkda Tulparr çocukları pistten alalalimYavrum mu? Tam bir Çukur ağzı. Tanımadığınız kişilere bu şekilde hitap edemezsiniz, biraz edep öğrenin ben sizin kankanız değilim. Polemiğe kapalıyım arkadaşlar, fikrimi söyledim sadece beyin sizin göz sizin, dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Tekrar iyi akşamlar iyi geceler.
Tamam aferin buldumcuk bende seni ettim sabahı gormemen dileğimle topigime gelip ileri geri konuşan sensin farkındaysanYorumunuzu şikayet ettim, bilginize.
Tatlım sende yavaş gel EternaaLLove yoksa cidden sabahı göremeyeceksin bir de bu şekilde konuşarak haklı çıkarıyorsun bu aradaIşığı gördüğünü umuyorum alalım sizi benim ağzımın ne çeşit olduğu senin haddine değil git bacı gece gece sabahı gormucem senin yüzünden kkda Tulparr çocukları pistten alalalim
Aman ve kuzu farz olmuş sabahı gormememiz ağzımın çeşidini sorguluyo bagyanTatlım sende yavaş gel EternaaLLove yoksa cidden sabahı göremeyeceksin bir de bu şekilde konuşarak haklı çıkarıyorsun bu arada
Banada öyle geliyo ama efsunda kafamı karistiriyo yaBak bu kız kurtardı Yamaç'ı adım gibi eminim
Tahmin de mi yokAsla spoil vermem sen demedin mi
Belli ki bu grup acilmis belli ki izleyenler grubi dahil olup da yorum yapmak ????? Sirf polemik icin yaptiginz saygisizlk adap dersi vereceginize donun de yaptignz harekete bakin aa dur size baska program agzi yapayimYavrum mu? Tam bir Çukur ağzı. Tanımadığınız kişilere bu şekilde hitap edemezsiniz, biraz edep öğrenin ben sizin kankanız değilim. Polemiğe kapalıyım arkadaşlar, fikrimi söyledim sadece beyin sizin göz sizin, dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Tekrar iyi akşamlar iyi geceler.
Vermicem izleseydinTahmin de mi yok
Hahahahahaha uymadik mi sana limonsuzumE ben çukuru izlerken çukur okurum diye gelmiştim
Aaa izle bak ne güzel dans ediyorlarÇukur izleyen kadın da ne bileyim...
Ben halletim yarın beni goremezseniz de hakkını verdim kuru kuruya Ban yiyemezdimBelli ki bu grup acilmis belli ki izleyenler grubi dahil olup da yorum yapmak ????? Sirf polemik icin yaptiginz saygisizlk adap dersi vereceginize donun de yaptignz harekete bakin aa dur size baska program agzi yapayim
Bizimle diyilsin bibiyimmm
Geldim kavganın ortasında buldum kendimiHahahahahaha uymadik mi sana limonsuzum
Valla ilk defa yediğim banin hakkını verdimAaa izle bak ne güzel dans ediyorlar
Hatun ağzımı sorguladi sonrası toz dumanGeldim kavganın ortasında buldum kendimi