Cuckold hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kocanız sizii Başkalarıyla paylaşmak istiiyor ve herkesin imrenerek baktığı Bi evliliğiniz var demek. ben de çok imrendim şimdi. hep böyle vardar ovası gibi evliliğim olsun istemişimdir.

Allah'tan bela arıyorlar yani..
Bulsunlar tabi ama saygı duyamayacagim şahsen bizzat tek başına ben
O zaman bizim benim tuhaf, ayıp, ahlaksızlık olarak bulmanıza da saygı duyulmasını talep ediyorum..

Evliliğinizde tam olarak saygıyı nereye duyuyorsunuz ben anlamadım?

twitterda böle fanteziler çok var yapanlarda var çevredem bir kişiden şüplenmişiliğime var aşırı büyük cesaret isteyen bi şey bence emin değilseniz telafisi olmayan sonuçlar doğurabilir

İğrenç, insan nasıl eşini bir başkasıyla hayal eder ve mutlu olur. Bu çok hastalıklı bir düşünce.

Şaşırılması tuhaf mı geliyor? Bir şeyi herkesin yapıyor olması onu normal kılmaZ. Bu iğrenç bir düşünce, hayvanlar eşlerini bilmeyip her önüne gelenle birlikte olur. Bizler insanız. Ben de bunu normal karşılayanları anlayamıyorum. Mide bulandırıcı.

Deniz anası çok masum olmuş

İğrenç, insan nasıl eşini bir başkasıyla hayal eder ve mutlu olur. Bu çok hastalıklı bir düşünce.
Kocası yetmiyor olabilir ihtiyacını gideremiyirdr belki tabii tuhaf birşey bnde okumuştum biyerlerde ama yapilmamamsilazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…