Cuckold hakkında ne düşünüyorsunuz?

kyamrl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2022
5
-10
24
Öncelikle merhaba. Eşimle 3 buçuk senedir evliyiz ve 1 yaşında kızımız var. Mükemmel diyebileceğim, herkesin bize imrenerek baktığı, çok güzel ve gerçekten sorunsuz giden bir ilişkimiz var. Birbirimize olan anlayışımız, saygımız ve sevgimiz çok fazla. Seks hayatımızda muhteşem fakat eşimin beni bir başkalarıyla paylaşmak gibi fantezileri var. Görüşmemi, birlikte olmamı, hatta sürekli olarak iletişimde olmamı istiyor. Benim bu duyguları yaşamamı, hoşuma gittiğinde bu durumdan çok fazla zevk alacağını, alacağımızı söylüyor. Bunları hayal ederken bile zaten ne kadar fazla zevk aldığını görebiliyorum. Seks esnasında bahsederken ciddi anlamda bende zevk alıyorum ve gerçekleştirmek istediğimi söylüyorum. Ancak normal bir zamanda düşündüğümde bile çok geriliyorum. Uzun zamandır büyük bir stres içerisindeyim. Bu durumun ilişkimize zarar vermeyeceğinden eminim ama ne yapmam gerektiği hakkında bir fikrim yok. Düşüncelerinizi veya deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Hoşuna gitmeyip yargılayacak olanlarda lütfen zahmet edip yorum yapma gereği duymasın.

Gerçekden mükemmel giden bi ilşkide nasıl eşiniz sizi bir başkasıyla paylaşmayı göze alıyor
Aklım mantığım almadı, seven insan gözünden sakınır,
Ama sanırım sizde onaylıyorsunuz bu durumu hayırlı işler size bizim söylencek bi durumumuz yok‍♀

Hastalıklı fikirlerinizden arınmanızı tavsiye ederim. İkiniz de şehvet için dönüşü olmayan yola girmek üzeresiniz. İnsan bazı duygularını bastırmalı. Kocanızın sizi başkasıyla paylaşma fikrini sizinle paylaşması demek sizin de onay veriyor olmanız yüzünden. Bu cesareti vermişsiniz.

Konu

Mükemmel hayata bak sen

oha mükemmel ilişki.... bence istediğini yapın. bunu buraya sorma gereğini neden duydunuz anlamadım

Üye olduğu gibi cuckold konusu açan bir troll yüzünden buralar karışacak hissediyorum şimdiden ne var herkesin fantezisi kendine mesajlarını görebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…