Kendini yetersiz hissettiği bir durum olabilir, bilemiyorum.muhteşem bir evliliğiniz var ve eşiniz sizi başkalarıyla paylaşmak istiyor, yiyelim mi
Böyle bir şeyin hoşuna gitmediğini ve istemediğini söylüyor.Bu isin sonu dortlu takilmaya kadar gider, sapkinligin bir ust siniri yok cunku, cizgi asildi mi gecmis olsun
Sizi deniyordur yavas yavas arttiracak dozu bence kestirip atin hosuma gitmiyor diyeBöyle bir şeyin hoşuna gitmediğini ve istemediğini söylüyor.
KonuGerçekden mükemmel giden bi ilşkide nasıl eşiniz sizi bir başkasıyla paylaşmayı göze alıyor
Aklım mantığım almadı, seven insan gözünden sakınır,
Ama sanırım sizde onaylıyorsunuz bu durumu hayırlı işler size bizim söylencek bi durumumuz yok♀
Mükemmel hayata bak senEşimin beni bir başkalarıyla paylaşmak gibi fantezileri var. Görüşmemi, birlikte olmamı, hatta sürekli olarak iletişimde olmamı istiyor. Benim bu duyguları yaşamamı, hoşuma gittiğinde bu durumdan çok fazla zevk alacağını, alacağımızı söylüyor.
Bu dediği şeyde 3 ü birlikte olmuyor mu? Yoksa sadece kadin oluyor eşi izliyor mu?Bu isin sonu dortlu takilmaya kadar gider, sapkinligin bir ust siniri yok cunku, cizgi asildi mi gecmis olsun
Sex machineEşiniz ne iş yapıyor?
3 kişi falan değil. Benim yaşamamı istiyor ve izlemiyorda.Bu dediği şeyde 3 ü birlikte olmuyor mu? Yoksa sadece kadin oluyor eşi izliyor mu?
Üçün beşin lafı olmaz hayatım deseydiniz. Sonuçta mükemmel bir ilişki sizinki. Ay kıskandım3 kişi falan değil. Benim yaşamamı istiyor ve izlemiyorda.