- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 28.674
- 41
Öyle ama, herkesin hayatından bize ne?Üye olduğu gibi cuckold konusu açan bir troll yüzünden buralar karışacak hissediyorum şimdiden ne var herkesin fantezisi kendine mesajlarını görebiliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle ama, herkesin hayatından bize ne?Üye olduğu gibi cuckold konusu açan bir troll yüzünden buralar karışacak hissediyorum şimdiden ne var herkesin fantezisi kendine mesajlarını görebiliyorum
Hayır memur falansa ne uzar ne kısalır, bıraksın işi gücü g.vatlığa başlasın en azından sevdiği iş hayalindeki meslek ahajjajsjsjjajajjaSex machine
Deme öyle böyle hayatlar var ve yargılamak bize düşmezHayır memur falansa ne uzar ne kısalır, bıraksın işi gücü g.vatlığa başlasın en azından sevdiği iş hayalindeki meslek ahajjajsjsjjajajja
İyi giden ilişkilerin normali bu değil yahu. Söylemesi ayıp bizimki de iyi ama ar perdemiz yırtılmadı çok şükür. Sevginin, saygının olduğu bir evlilikle bağdaşmıyor bu durum. Yoksa yapan yapsın bize ne.Yorumum konu sahibine değil üyelere.
Onaylamayabilirsiniz ama buna şaşırılması tuhaf geliyor. Çok yaygın bir şey bu. Komşunuz bile deneyimliyordur belki de.
Iyi giden ilişkilerde olması normal zaten. Her sey kusursuz ve yeni bir şey aranıyor. Mantık bu.
Yani Mahmut Ağbi kadınların geneli buna olumsuz bakıyor ona göre.Deme öyle böyle hayatlar var ve yargılamak bize düşmez
ben bu konunun açılmasının amacını tahmin ediyorum. Konu sahibi de banlandığına göre tahminim doğru
Bu düşünceye yakın düşünceleri olanlara çağrı yapıyor. siz de bize katılın diyeYani Mahmut Ağbi kadınların geneli buna olumsuz bakıyor ona göre.
Twitter‘dan sonra bir de buraya mı dadandınız be pis melanetlerBu düşünceye yakın düşünceleri olanlara çağrı yapıyor. siz de bize katılın diye
Gördüm derkenKonu sahibi abi tayfası mıdır bilemem ama gerçekten bunu yapanlar, bunu talep edenler var.
Bir tanesini kendim gördüm malesef.
Yani bu sapıklığın hangi boyutu bilmiyorum.
Iyi giden iliskilerin normali bu demedim. Genele yaymak gibi bir niyetle soylemedim. Bunu yapanların yapma sebebi bu dedim. Her şeyden alacağını alıp yeni seyler denemek istiyorlar. Cinsel hayati muazzam olan herkes bunu dener demem mümkün değil zaten.İyi giden ilişkilerin normali bu değil yahu. Söylemesi ayıp bizimki de iyi ama ar perdemiz yırtılmadı çok şükür. Sevginin, saygının olduğu bir evlilikle bağdaşmıyor bu durum. Yoksa yapan yapsın bize ne.
Öncelikle merhaba. Eşimle 3 buçuk senedir evliyiz ve 1 yaşında kızımız var. Mükemmel diyebileceğim, herkesin bize imrenerek baktığı, çok güzel ve gerçekten sorunsuz giden bir ilişkimiz var. Birbirimize olan anlayışımız, saygımız ve sevgimiz çok fazla. Seks hayatımızda muhteşem fakat eşimin beni bir başkalarıyla paylaşmak gibi fantezileri var. Görüşmemi, birlikte olmamı, hatta sürekli olarak iletişimde olmamı istiyor. Benim bu duyguları yaşamamı, hoşuma gittiğinde bu durumdan çok fazla zevk alacağını, alacağımızı söylüyor. Bunları hayal ederken bile zaten ne kadar fazla zevk aldığını görebiliyorum. Seks esnasında bahsederken ciddi anlamda bende zevk alıyorum ve gerçekleştirmek istediğimi söylüyorum. Ancak normal bir zamanda düşündüğümde bile çok geriliyorum. Uzun zamandır büyük bir stres içerisindeyim. Bu durumun ilişkimize zarar vermeyeceğinden eminim ama ne yapmam gerektiği hakkında bir fikrim yok. Düşüncelerinizi veya deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Hoşuna gitmeyip yargılayacak olanlarda lütfen zahmet edip yorum yapma gereği duymasın.
Cinsel hayatları çok iyi olduğu için yeni şeyler deneme ihtiyaçlarının doğduğundan bahsetmişsin. Ben de bunu doğal bir süreç, bir nevi level atlama anlamında söylüyorsun sandım. Bizi hayvanlardan ayıran şey irade sahibi olmamız. Onlarda bile tek eşliliğe doğru bir evrim süreci gerçekleşiyorken bu tiplerde böyle bir ihtiyaç beliriyor ve buna dur diyemiyorlarsa deniz analarından ne farkı kalıyor anlamadım. Bence cinsel hayatta mükemmellik böyle bir şey değil.Iyi giden iliskilerin normali bu demedim. Genele yaymak gibi bir niyetle soylemedim. Bunu yapanların yapma sebebi bu dedim. Her şeyden alacağını alıp yeni seyler denemek istiyorlar. Cinsel hayati muazzam olan herkes bunu dener demem mümkün değil zaten.
Level atlamak olarak yazmadim. Monotonluktan kurtarmak olarak boyle bir yolu uygun görüyorlar demek istedim.Cinsel hayatları çok iyi olduğu için yeni şeyler deneme ihtiyaçlarının doğduğundan bahsetmişsin. Ben de bunu doğal bir süreç, bir nevi level atlama anlamında söylüyorsun sandım. Bizi hayvanlardan ayıran şey irade sahibi olmamız. Onlarda bile tek eşliliğe doğru bir evrim süreci gerçekleşiyorken bu tiplerde böyle bir ihtiyaç beliriyor ve buna dur diyemiyorlarsa deniz analarından ne farkı kalıyor anlamadım. Bence cinsel hayatta mükemmellik böyle bir şey değil.