Cuckold hakkında ne düşünüyorsunuz?

Öncelikle merhaba. Eşimle 3 buçuk senedir evliyiz ve 1 yaşında kızımız var. Mükemmel diyebileceğim, herkesin bize imrenerek baktığı, çok güzel ve gerçekten sorunsuz giden bir ilişkimiz var. Birbirimize olan anlayışımız, saygımız ve sevgimiz çok fazla. Seks hayatımızda muhteşem fakat eşimin beni bir başkalarıyla paylaşmak gibi fantezileri var. Görüşmemi, birlikte olmamı, hatta sürekli olarak iletişimde olmamı istiyor. Benim bu duyguları yaşamamı, hoşuma gittiğinde bu durumdan çok fazla zevk alacağını, alacağımızı söylüyor. Bunları hayal ederken bile zaten ne kadar fazla zevk aldığını görebiliyorum. Seks esnasında bahsederken ciddi anlamda bende zevk alıyorum ve gerçekleştirmek istediğimi söylüyorum. Ancak normal bir zamanda düşündüğümde bile çok geriliyorum. Uzun zamandır büyük bir stres içerisindeyim. Bu durumun ilişkimize zarar vermeyeceğinden eminim ama ne yapmam gerektiği hakkında bir fikrim yok. Düşüncelerinizi veya deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Hoşuna gitmeyip yargılayacak olanlarda lütfen zahmet edip yorum yapma gereği duymasın.😌🙏🏻
Iğğğhh midem bulandı.

twitterda böle fanteziler çok var yapanlarda var çevredem bir kişiden şüplenmişiliğime var aşırı büyük cesaret isteyen bi şey bence emin değilseniz telafisi olmayan sonuçlar doğurabilir
Cesaret mi buna resmen ifşasi şuhurundsn beter denir. Edeplisi

Konu sahibi abi tayfası mıdır bilemem ama gerçekten bunu yapanlar, bunu talep edenler var.
Bir tanesini kendim gördüm malesef.
Yani bu sapıklığın hangi boyutu bilmiyorum.
Nasıl gördüm arkadaşında mi bunu kabul etti şaşkınım bu insan musvettelerine

Nasıl gördüm arkadaşında mi bunu kabul etti şaşkınım bu insan musvettelerine

Arkadaşım değildi. Uzak olsun benden böyle arkadaş. Kişileri tanımıyorum. Bu planı yaparlarken ben diğer masada oturuyordum. 🙄

Bunu yıllar önce bana da teklif eden biri olmuştu. Sevgilim değildi, öylesine takıldığım biriydi. Aynı evde yaşayalım, sen istediğinle birlikte ol ben izleyeyim filan diyordu. Tuhaf gelmişti. Çok da gençtik, ben 20 o da 22 yaşındaydı. Başka sebeplerden ötürü görüşmeyi kestim, genel olarak biraz tuhaf biriydi.

Ben açıkçası iki yetişkinin karşılıklı rızayla yaptıkları şeyleri sapıklık olarak görmüyorum. Evet çok tuhaf şeyler var, üzerine dışkılanmasından hoşlananlar bile. Ama kimseye bir zararı olmadığı müddetçe kimsenin de yargılamaya hakkı olmamalı.

Ben sevdiğim birini ne başka bir kadınla paylaşırım ne de başka bir erkeğin yanında onunla birlikte olurum. Sevmediğim biriyle de asla bir şeyler yaşayamam. Duygusal biriyim yaşayanlara da karışmam reşitse ve aralarında rıza da varsa beni ilgilendirmez. Ancak bana ters bir durum.

Ben açıkçası iki yetişkinin karşılıklı rızayla yaptıkları şeyleri sapıklık olarak görmüyorum. Evet çok tuhaf şeyler var, üzerine dışkılanmasından hoşlananlar bile. Ama kimseye bir zararı olmadığı müddetçe kimsenin de yargılamaya hakkı olmamalı.
Birde kusanlar var😐🤮 ha birde bu sitede bi konuda geciyordu kocasi suratina gaz yapmasini istiyordu kadindan😐🤮😂 tabiiki yargilamiyoruz ama tiksiniyoruz duyunca iste😐

Daha güzel bir senaryo yok muydu? Evlilik demek, bir kişiye ait olmak demek. Ben eşime aitim, o da bana ait. Böyle fantezilerin varsa evlenmezsin. Senin hayatındır kimse karışamaz. Ama evlenmişsen, EŞİNİ BULMUŞSAN, böyle bir konuya olumlu bakış açısı bekleme. Gerçekten seven insan, sevdiğini paylaşmak istemez.

Ha sen aceba böyle bir sapkınlığı kabul eden olur mu diye ya da bayanlar ne düşünüyordur diye sormuşsun. Onu da açıkça söyleyim. Eşim asla öyle bir insan değil ama misal ki öyle bir taleple gelse, cinayet işlerim. Bak boşanırım demiyorum ha, direkt öldürme teşebbüsünde bulunurum.

X