cubur canım,resimlerine baktım gercekten cok güzel göğüslerin.dekoltenden tut,göğüslerinin arasındaki mesafe dahi cok güzel hesaplanmış belli ki.şuan alt lob üst loba göre daha dar gibi görünse de,bikaç hafta sonra tamamen alt lob dolacak.meme ucundan itibaren daha dolgun bir hal alacak.bende de 325 cc var.ilk halleri benim de böyleydi hemen hemen.şuanki hali daha değişik ve gören herkes cok beğeniyor.doktorlarımız alanlarında en iyi doktorlar.ellerinden çıkan iş de bukadar güzel oluyor iştetekrardan geçmiş olsun canımbenim
cubuurr.. Naber canım.. pansumanlarını yaptırdın mı? nasıl görünüyorlar
kızlar arion 335 cc hıght profil damla protez kas altı oldum hastaneden yazıyorum
superım hıc ağrım sızım yok sımdılık gozum doymuyo sıdıden daha buyuk olsymış ıyı olumuş demeye basladım nazkozdan gozumu acıp ilk memelerıme baktım ve allahım cok sukur dedım sımdıden kendımı cooooook ıyı hıssedıyorum. bu amelıyatı olmak ısteyenler hıc korkmayın darısı basınıza bu kadar ağrısız gecebılecegını hıc dusunmemeıştım
ben sırt masajına basladım 10 gun onceden bence bununda faydası var aklınızda bulunsun
doktorum naci çelik e cok tesekkurler
cok gecmis olsun cuburcugum,
umarim hersey istedigin gibi olmustur. naci beyle bende gectigimiz cumartesi görüstüm ve 18 nisana gün aldim ... :) bakalim hayirlisi :)
canım ameliyat olmuşsun. geçmiş olsun demek için geciktim geçmiştir herhalde canım. internete giremedim uzun süre ama oraletten öğrendim ameliyat olduğunu. hayırlı olsun canım.
ben silikonlarımı çıkarmaya karar verdim 1 hafta ıcınde amelıyat olucam( çok mutsuzum bence yaptırmak ıstıyenler cok buyuk yaptırmasın sonra pişman olurlar benim gibi
ben silikonlarımı çıkarmaya karar verdim 1 hafta ıcınde amelıyat olucam( çok mutsuzum bence yaptırmak ıstıyenler cok buyuk yaptırmasın sonra pişman olurlar benim gibi
evet canım bugun pansumanım vardı hersey yolunda bıraz yumusamaya basladılar amelıyat sonrası sutyen aldım 34 b verdılerb
Cuburcum Olsun üzülme B de sonuçta gayet iyi bir Kup Sağlıkla Kullan Bu daha ÖnemLi Hemm Vücuduna Yakışmış bence Daha Öncede Söylemiştim Üzme Kendi Güzel günlerde Kullan Daha Sonra Zaman Geçince yeniLetirsin Esniycek hem Bir Büyüğünü Taktırtırsın
Sizler birbirinize böyle mi destek oluyorsunuz?? Kişilerin tekrar ameliyat olmasını telkin ederek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?