cuburum maşallah maşallah...ama ben onların 6.ayda alacağı doğallığı tahmin bile edemiyorum süper yaa
Burdan da yazıcam..cubur nazar değmesin şimdiden çok süper
hadi bakalım inşallah canım,darısı başına..KALEM1981
Copyright
cubur
sizin resimlerinize bakınca ameliyat kararım yüzde ikiyüz oldu.ne kadar doğal gercekten cok beğendim. darısı başıma ne diim.. korkularım vardı ama resimleri görünce uçtu gitti:) sıra sadece parasal durumu ayarlamaya geldi
KALEM1981
Copyright
cubur
sizin resimlerinize bakınca ameliyat kararım yüzde ikiyüz oldu.ne kadar doğal gercekten cok beğendim. darısı başıma ne diim.. korkularım vardı ama resimleri görünce uçtu gitti:) sıra sadece parasal durumu ayarlamaya geldi
KALEM1981
Copyright
cubur
inşallah o kadar çok istiyorum kii.. dua edin ben de o günleri görebileyim:)
allahım sana ve nerde ısteyen varsa herkeze nasıp etsın
canım senınkılerde cok guzel hepımız saglıkla kullanalım
AaaaMiinnn Cuburcucum En Önemliside O Sağlık Çok teşekkürederim Cuburcum
Angel Ben İzmirliyimm İzmirde Yaşıyorum Burada Oldum Operasyonumuda O yüzden tatlım..
canım cok tesekkurler elımden geldıgı kadar yardımcı olmak ısterım canım benımde meme dokum hıcyoktu kas altı oldum fakat hıc agrım olmadı boyle gececegını bılseydım amelıyaatın 370 cc bıle koy derdım doktoruma 1.72 boy 47 kılo genış omuzlu ve artık memelı bı hatunum
ozaman yaşasın memeli hatun olmakkk!!ben de 1.66 50 kiloyum ama omuz genişliğime ne kadar olur acabaa, meme dokusu olmayıp da ameliyattan sonra minicik oldu diye morali bozulanları duydukça korkuyorum. :18: inşallah benimkiler de sizinki gibi büyük ve güzel oluuuurrr!!!
şimdi gelelim işin iç dökme kısmından soru kısmınaaahareket esnasındaki ağrıların nasıl peki canım? bu masaj olayından dolayı mı bu kadar rahat atlattın acaba yoksa doktorcuğunun mu el hafifliği bu? bir de naci bey kas zarı altı da yapıyordu sanırım değil mi, neden zar altı değil de kas altı tercih ettin? [/QUOTE
canım garip ama benım hıc agrım olmadı bıraz kollarımı hareket ettırırken zorlanıyorum okadar bence masajın etkisi var evet kas altı oldum ama buna bız degıl naci bey karar verıyor ben sonuctan cok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?