canım cok tesekkur ederım cok ıyıyım hala gece uyanıp memelerıme dokunuyorum ruya gıbı gelıyo
onceden sadece sırt dekoltesı gıyebılıyordum annem cok acık degılmı derdı sımdı benı kım durdurabılır bılmıyorum gögüs dekoltesi bekle benı
canım coooooookkkkkkk gecmıs olsun ve darısı tum olmak ısteyen arkadasların basına
cnm çok geçmiş olsun güle güle kullan :)
cok gecmis olsun.bir an evvel iyileşip , normal hayatına dönmen dileğiyle
canım çok geçmiş olsun.darısı biz meme müzdariplerinin başına:)))
arzumcum kas altı oldum canım. sen 350cc yatır aarkadasım ben boyle agrısız olacagını bılseydım 370cc ısterdım herseye deger arkadasım
arkadaslar sunları soylemeden gecemıycem gercekten yıllardır ıstedıgım bı hayalım gerceklestı
olurmu olmazmı derken bu sıteyı buldum ınanın bana silikon hakkında cok sey ogrendım ve cesaretlendım bu kadarsilikonlu kadını baska nerde bulabılırdım yoksa ılk oraletcım yardım ettı bana sonra kalem copyrıgh derken okadar cok arkadasım oldukı resımlerını yolladılar saolsunlar kk olmasaydı ben hala hayal kurmakla yetınecektım hepınıze cokkkkkkkk cokkkkkk tesekkur etmek ıstıyorum en buyuk ıstegımı gerceklestımeme yardımcı oldunuz hepınızı sevıyorum
arzumcum kas altı oldum canım. sen 350cc yatır aarkadasım ben boyle agrısız olacagını bılseydım 370cc ısterdım herseye deger arkadasım
cuburum süper yaaa..maşallah
cuburcum geçmiş olsun ve güle güle kullaannndarısı bana olsun en kocamanından eskilerden el aldığına göre ben de taptaze bi üye olarak sanırım sana da ekşiyeceğim :90:
deli gibi sorularım vaaaar :) kas altna baya büyük konmuş, hevesleniyorum böyle duyunca meme denen bişey olmadığı için bendememe dokun var mıydı? boy kilo falan nasıl? bir de kas altı olunca acıdan ölmüyor musun? :18:
arkadaşlar banada yardım edin lütfen bende ameliyat olmaya karar verdim ama tecrübeli hatunlardan bilgi almak istiyorummmmmmmmmmmmm...
kalemcım herkez acısız amelıyat mı olur dıye soruyo
bende mutlulugum acımı bastırıyo heralde dıye cevap verıyorum
aman nazar değecek dıye cok korkuyorum
herkez benım gıbı gecırsın amelıyatını ınsallah
ben cok merak ettim resimleri nerden bakabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?