Merhaba Kamelyam.. Öncelikle biran önce istediğin memişlere kavuşmanı diliyorum sana
Hasan bey gerçekten paragöz bir doktor değil,bunu bende gözlemledim. Daha öncesinde iki kez bir kulak burun bogazcı doktoruna burun ameliyatı olmuştum.Nefens alamama sorunum vardı benim burnumdan.Burun valf darlıgı var bende.Doktor o bölgeye müdahale yapmadı yada gerekli miktarda yapmadı,yeterli olmadı..Estetik olarakta hoş bir görüntü çıkmadı ortaya.Yani kıssacası memnun kalmadım sonuçtan.. İki kez ameliyat olmamında kötü etkisi oldu tabi,üçüncü kez burun ameliyatı olmak riskli bir ameliyat.Görüştügüm birçok doktor ya ameliyatımın riskli olması sebebiyle önermedi yada uzman elelrde,bilinçli doktorun yapaması gereken bir ameliyat diye yapmadılar ameliyatımı..Bir doktorda korkunç bir ücret istedi
Nitekim sürekli otrivin burun spreyline baglı olarak yaşamak,gece uykusuzluk yaşamakta saglık sorunlarına yol açtı tabi.. Bilirsin,meme ameliyatıidudak dolgusu ve mini karın bölgesinden lipo gibi işlemler oldum ben Hasan beye.Burun için her yaklaşımımda yapmam,gerek yok diye geri çevirdi beni.Son görüşmemde gerçekten sağlık problemi yaşadıgımı anladı ve ameliyatı onayladı..
Bu ay içinde ameliyat olacagım.Biraz zor,rskli bir operasyon olacak benimkisi.Ama önce Allaha sonra doktoruma kendimi emanet edip ameliyat olacagım çünkğ artık canıma tak dedi.. Ufakta bir estetik olacak tabi,inşallah
) Yaşadıgım,gördügüm izlenimi paylaşmak istedim seninle
Fakat anlamadıgım meme ucu kesisi için neden sana böyle bir riskin olabilecegini söylemiş? bende meme ucu kesisi ile ameliyat oldum fakat bana kesinlikle meme ucu kesisinde süt kanallarımın zarar görmeyecegini söylemişti ve bunun garantisini dahi vermişti :44: hatta bunun çok önemli oldugunu,hissinde asla gitmeyecegini söylemişti.. Çocuk düşünmüyorum,öyle bir durum olsa gözlemyeyip sonucu yazabilirim fakat buna baglı olarak süt mikatrının etkilendigini yazamam.Çümkü her çocukta farklı miktarda süt oluyor.Kızımda sütüm azdı ve üç ay kadar emdi,oğlum bir seneden fazla emdi
Bunun çocugun rızkı ile ilgili oldugunu düşünüyorum.Birde annenin yeme içmesi,psikolojik durumu ile alakalı oldugunu düşünüyorum.. Senin yapın dolayısı ilemi böyle bir risk olabilecegini söyledi acaba? Yani tuberoz meme yapısından dolayımı bu risk var dedi?