• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cubur Meme Estetiği Ameliyatı

sana bayıldım biliyormusun her soruya bu kadarmı olumlu güzel cevaplar verir bir insan... kombin olamıyorum eylülde nikahım var meme büyütme için biriktirdim kalanını daha sonra inş olucamm... çok teşekkür ediyorum sana çok öpüyorum..:KK60:
Teşekkür ederim ;) Neyse,burun için iyice araştırma yapar ameliyat olursun sonra ;) bende öptüm :KK15:

kızlar arion 335 cc hıght profil damla protez kas altı oldum hastaneden yazıyorum
superım hıc ağrım sızım yok sımdılık gozum doymuyo sıdıden daha buyuk olsymış ıyı olumuş demeye basladım nazkozdan gozumu acıp ilk memelerıme baktım ve allahım cok sukur dedım sımdıden kendımı cooooook ıyı hıssedıyorum. bu amelıyatı olmak ısteyenler hıc korkmayın darısı basınıza bu kadar ağrısız gecebılecegını hıc dusunmemeıştım

ben sırt masajına basladım 10 gun onceden bence bununda faydası var aklınızda bulunsun

doktorum naci çelik e cok tesekkurler

Merhaba, ben de naci çelik'e yaptırmayı düşünüyorum, meme dokum hiç yok kas altı 280 cc damla önerir misiniz? Bunu başka bir doktor önermişti. Bir de resimlerinizi görme şansım olur mu karar veremiyorum damla mı yuvarlak mı:(

Back