pufff hüzünlendim şimdi... öyle güzel olacak ki sonrası inan sen bile inanamayacaksın,ben naci beyle ilk kez onepte görüşmüştüm ve orada muhasebedeki bayan gözleriniz ne kadar hüzünlü bakıyor demişti. Ne kötü insanın ruhunun çektiği sıkıntı yüzüne bile yansıyordu neyse ki hepsi geçti ve gitti seninki de geçecek yaprakcığım eminimbunu ancak hayal edebilirim. şaka maka zaman geçiyor ya. çalışan bir insan olmak bu konuda da işe yarıyor. bu sene yılların acısını çıkarmak istiyorum, şimdiye dek hüzünden gözlerim dolardı, ameliyattan sonra da durup dururken gülücükler saçacağımı, daha pozitif olacağımı biliyorum ve o ruh halimi öyle merak ediyorum ki, anlatamam cuburcum... yaşamayan bilemez derler ya, aynen bu...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cubur Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi cubur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?pufff hüzünlendim şimdi... öyle güzel olacak ki sonrası inan sen bile inanamayacaksın,ben naci beyle ilk kez onepte görüşmüştüm ve orada muhasebedeki bayan gözleriniz ne kadar hüzünlü bakıyor demişti. Ne kötü insanın ruhunun çektiği sıkıntı yüzüne bile yansıyordu neyse ki hepsi geçti ve gitti seninki de geçecek yaprakcığım eminim
sağol canım iyi ki varsın... bakışıma o kadar çok yansıyor ki bu his, çok yoğun hissediyorum bunu. bir de beden imajı diye bir şey var ya, onda da taban yaptığıma eminim. hayatım altüst.. gerçekten çok çok çoook mutsuzum. hepimiz yaşadık aynı duyguları. ezikliği.. amaliyattan sonra duruşum, insanlara bakışım nasıl olacak öyle merak ediyorum ki..... naci beyi tanıdığım için de çok mutluyum. iyi ki dr dr gezmedim. o da ayrı bir stres olurdu çünkü.
Cuburum ben senin albümünü görebiliyorum. Sen benimkini neden göremiyorsun ki:26:
bende bı sorun vardı heralde copycım 1 hafta kadar kımsenın resımlerını goredım artık gorebılıyorum
evet kızlaar bugun tam bır yıl oldu amelıyat olalı......
ben yıne ılk once kalemıme cokkkk tesekkur edıyoerum bana destek olup cesaret verdıgı ıcın.
ıyıkı karsıma cıkmışsın kalemcım ve sonrasında oralet copyrıght hepınıze cok tesekkur edıyorum
ve tabi doktorum naci beye bu kadar agrısız sızısız sorunsuz bır surec gecırdıgım.
zannedıyorum kı artık tam seklını almıştır. ıyıce asagıya ındıler yumusadılar hareketlendıler
artık bu yazzz benım olsun... ah bırazda kılo alsam soyle 8-10 kılo cok daha mutlu olucam
ben yıne ılk once kalemıme cokkkk tesekkur edıyoerum bana destek olup cesaret verdıgı ıcın.
ıyıkı karsıma cıkmışsın kalemcım ve sonrasında oralet copyrıght hepınıze cok tesekkur edıyorum
ve tabi doktorum naci beye bu kadar agrısız sızısız sorunsuz bır surec gecırdıgım.
zannedıyorum kı artık tam seklını almıştır. ıyıce asagıya ındıler yumusadılar hareketlendıler
artık bu yazzz benım olsun... ah bırazda kılo alsam soyle 8-10 kılo cok daha mutlu olucam
cuburcum 1. seneni ben de kutluyorum. gözün aydın canım.
sen keyfini çıkarmak için bekliyorsun bu yazı ben de ameliyat olmak için. çoook sabırsızlanıyorum bir süredir. bir an önce gelse artık ameliyat günüm.
daha az mı takılır oldun buralara? arayı açma ve benim de naci beye ameliyat olacağımı unutma lütfen olur mu
cuburcum 1. seneni ben de kutluyorum. gözün aydın canım.
sen keyfini çıkarmak için bekliyorsun bu yazı ben de ameliyat olmak için. çoook sabırsızlanıyorum bir süredir. bir an önce gelse artık ameliyat günüm.
daha az mı takılır oldun buralara? arayı açma ve benim de naci beye ameliyat olacağımı unutma lütfen olur mu
yaprakcım canım benım cok tesekkur ederım haklısın cok fazla takılamıyorum sıtetede soyle bı goz atıp cıkıyorum bazen yorum yazmak ıstıyorum onu bıle yapamıyorum
ama senın amelıyatını heyecanla beklıyorum ınsallah sende benım gıbı sorunsuz ve sonucunda benım gıbı mutlu olursun
takıpteyım senı merak etme
yaprakcım canım benım cok tesekkur ederım haklısın cok fazla takılamıyorum sıtetede soyle bı goz atıp cıkıyorum bazen yorum yazmak ıstıyorum onu bıle yapamıyorum
ama senın amelıyatını heyecanla beklıyorum ınsallah sende benım gıbı sorunsuz ve sonucunda benım gıbı mutlu olursun
takıpteyım senı merak etme
teşekkür ediyor ve seni kocaman öpüyorum. ruby80 de epeydir takılmamış kk ya. sağolsun O da yazdıklarıma dönmüş bu beni çok mutlu etti. KALEM desen o benim bir tanem zaten. ilk günlerden beri yanımda.bir çok kişinin de yanında olduğunu biliyorum. bunun dışında yardımcı olan arkadaşlar da var tabi ki. onlara da teşekkür ediyorum.
inş güzel dileklerin gerçekleşir canım...
bu aksam vakıt bulursam son halınının fotolarını yuklerım aradakı farkı görürsün....
iyi olur, bir senenin sonunda ne halde oluyorlar merak ediyorum. eski fotoların da muhteşem zaten. uygun olduğun zamanda yükle canım. ben fırsat buldukça buralardayım.
rica ederim canımcım,destek olabildiysem heyecanını paylaşabildiysem ne güzel...vay be bir sene oldu demek cuburcum... süper ,o ameliyat öncesi heyecanın hala aklımda,ameliyat gecesi bile netten kkya girip durumunu yazmıştın,o derecede iyiydin hatırlıyorum... Görüntü zaten güzeldi 1 sene sonunda daha da güzel olmuştur,vallahi 1 senelik resimlerini bekliyoruz sabırsızlıkla..
not: bu arada galata sözünü hatırlatıyorum sana:)
teşekkür ediyor ve seni kocaman öpüyorum. ruby80 de epeydir takılmamış kk ya. sağolsun O da yazdıklarıma dönmüş bu beni çok mutlu etti. KALEM desen o benim bir tanem zaten. ilk günlerden beri yanımda.bir çok kişinin de yanında olduğunu biliyorum. bunun dışında yardımcı olan arkadaşlar da var tabi ki. onlara da teşekkür ediyorum.
inş güzel dileklerin gerçekleşir canım...
uffff bu sözler karşısında ne denir ki... hep yanındayım canım
rica ederim canımcım,destek olabildiysem heyecanını paylaşabildiysem ne güzel...vay be bir sene oldu demek cuburcum... süper ,o ameliyat öncesi heyecanın hala aklımda,ameliyat gecesi bile netten kkya girip durumunu yazmıştın,o derecede iyiydin hatırlıyorum... Görüntü zaten güzeldi 1 sene sonunda daha da güzel olmuştur,vallahi 1 senelik resimlerini bekliyoruz sabırsızlıkla..
not: bu arada galata sözünü hatırlatıyorum sana:)
ne heycandı ama geceler boyu bana sabrettıgın ıcın tekrar tekrar tesekkurederım. sen olmasaydın asla cesaret edıp olamazdım amelıyat
not: sözüm söz bu yaz galata kulesınde ıstanbul ayaklarımızın altında keyıfle çayımızı kahvemızı ıcıyoruz
cuburcum merhabalar,ben önce damla istiyodum ama bu siteye takıldım takılalı kafam karıştı yuvarlakmı damlamı kararsız kaldım.arkadaşların resimlerinde yuvarlağın bir yıl sonraki hallerini falan hep gördüm kas altı olunca damla gibi duruyolar.merak ettiğim şu seninkiler nasıl oldu üst kısım çokmu boş kaldı acaba.ameliyatım nisanda.bu arada arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen sevinirim.birinci yılın kutlu olsun ....
cuburcum merhabalar,ben önce damla istiyodum ama bu siteye takıldım takılalı kafam karıştı yuvarlakmı damlamı kararsız kaldım.arkadaşların resimlerinde yuvarlağın bir yıl sonraki hallerini falan hep gördüm kas altı olunca damla gibi duruyolar.merak ettiğim şu seninkiler nasıl oldu üst kısım çokmu boş kaldı acaba.ameliyatım nisanda.bu arada arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen sevinirim.birinci yılın kutlu olsun ....
dıefee tesekkur ederım sen amelıyatını ol 1. yıl nasıl dolmuş anlamıyacaksın bıle
arkadaslık ıstegını kabul edıyorum umarım beyenırsın benım cıcılerımı.
cuburcum tek kelimeyle harika görünüyorsun. göğüsler de, ince zevkinle seçtiğin giysiler de harika.
resimlerle anlatmaya çalıştım. diyecek laf bulamıyorum çünkü. bu göğüslerle bir ömür geçirmeni diliyorum. sağlıkla ve mutlulukla...
canım benım baskalarınında beyenmesı benı 2 kat mutlu edıyor ınan... ıyı dıleklerın ıcınde ayrıca tesekkurler
- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
1. yıl resımlerımı yukledım kızlar yorumlarınızı beklıyorum :))
canım bende albumune bakmak istiyorum kabul edersen