• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cubur Meme Estetiği Ameliyatı

cubur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
403
4
46
İstanbul
kızlar arion 335 cc hıght profil damla protez kas altı oldum hastaneden yazıyorum
superım hıc ağrım sızım yok sımdılık gozum doymuyo sıdıden daha buyuk olsymış ıyı olumuş demeye basladım nazkozdan gozumu acıp ilk memelerıme baktım ve allahım cok sukur dedım sımdıden kendımı cooooook ıyı hıssedıyorum. bu amelıyatı olmak ısteyenler hıc korkmayın darısı basınıza bu kadar ağrısız gecebılecegını hıc dusunmemeıştım

ben sırt masajına basladım 10 gun onceden bence bununda faydası var aklınızda bulunsun

doktorum naci çelik e cok tesekkurler

:21::21::21:
Yaşasın cubur da bizden:9: Sabah gelir gelmez senden haber var mıdiye KK ya girdim. 335cc konmuş ha:92: E bu süper. Demek ki doktorumuz hastalarını dinliyor:9: Bu andan itibaren yaşayacağın bütün ağrılar, sızılar,hissizlikler,aşırı hisler,elektriklenmeler, sızlamalarnormal canım. Hatta şu anda füze gibi görünüyorlardır. Emin ol hepsi düzeliyor. Umarım ödemlerin benim gibi çabyuk inmeye başlar. Ay bak 15-20 gün öncesine döndüm bir an. Ay ne güzel heyecanlar bunlar. Cuburum senin için çok mutlu oldum arkadaşım. Hem doktordaş hem memedaş olduk:27:

:21::21::21:
Yaşasın cubur da bizden:9: Sabah gelir gelmez senden haber var mıdiye KK ya girdim. 335cc konmuş ha:92: E bu süper. Demek ki doktorumuz hastalarını dinliyor:9: Bu andan itibaren yaşayacağın bütün ağrılar, sızılar,hissizlikler,aşırı hisler,elektriklenmeler, sızlamalarnormal canım. Hatta şu anda füze gibi görünüyorlardır. Emin ol hepsi düzeliyor. Umarım ödemlerin benim gibi çabyuk inmeye başlar. Ay bak 15-20 gün öncesine döndüm bir an. Ay ne güzel heyecanlar bunlar. Cuburum senin için çok mutlu oldum arkadaşım. Hem doktordaş hem memedaş olduk:27:

evet artık bende aranızdayım canım agrı sızı herseye razıyım cok sukur bı sıkıntım yok dren bıle takılmadı cok ıyıym memedaşım:)

canım coooooookkkkkkk gecmıs olsun ve darısı tum olmak ısteyen arkadasların basına ;):nazar::71:

kızlar arion 335 cc hıght profil damla protez kas altı oldum hastaneden yazıyorum
superım hıc ağrım sızım yok sımdılık gozum doymuyo sıdıden daha buyuk olsymış ıyı olumuş demeye basladım nazkozdan gozumu acıp ilk memelerıme baktım ve allahım cok sukur dedım sımdıden kendımı cooooook ıyı hıssedıyorum. bu amelıyatı olmak ısteyenler hıc korkmayın darısı basınıza bu kadar ağrısız gecebılecegını hıc dusunmemeıştım

ben sırt masajına basladım 10 gun onceden bence bununda faydası var aklınızda bulunsun

cnm çok geçmiş olsun güle güle kullan :)

süper yaaa.maşallahh cuburcum:nazar::nazar:nazar boncuğum hem sana hem yeni cicilerine :nazar: bu da naci beye...ben de inan çok mutlu oldum,başka bir sonuç beklenilemezdi zaten,ben ameliyat oldum,bir kaç saat sonra seda hanım aradığında " sesiniz ne kadar canlı geliyor ,ameliyat oldunuz değil mi " diye sormuştu,gerçekten korkulacak,ölüp dirilecek bir ameliyat kesinlikle değil,ama ağrı yok diye de ameliyatı hafife alıp kolları kullanmak sakıncalı..cuburcum kolları çok yormuyoruz değil mi? geçmişler olksun canım benim..en kısa sürede resim bekliyoruz:9:

:71: Cuburcum Çok Sevindim iyi Olmana memedaş Aramıza Hoşgeldin nazar Değmesin Sağlıkla Kulaannnnnnn :nazar::nazar:

Canım benim,güle güle kullan cicilerini.Eminim boyut olarak çok güzel olmuştur.Banada inşallah doktorum350cc filan takar diye dua ediyorum.Biraz aç gözlüyüm,olmuşken büyük olsun diyorum,bakalım artık.Canım sen kas altı ameliyatı oldum diye yazmışsın,benim kafam karıştı sen kas zarı altı olmamışmıydın yaa?? Yada benmi yanlış hatırlıyorum??:44:

ne mutlu sana artık sen de fiziki yönden tam bir hatun oldun:)) kadına meme kesinlikle yakışıyor yahuu kim ne derse desin... çok geçmiş olsun güle güle güzel günlerde kullanacağına eminim.. resimleri merakla bekliyoruz artık bilmem söylememe gerek var mı ;)

Cuburum geçmiş olsun yahu Kalem'den güzel haberlerini de aldım seni de görünce daha mutlu oldum :))
Tam dekoltenin ortasına :nazar::nazar: konduruyorum boncuklarımı :))
Artık keyfini çıkar eski günler geride kaldı. Google da dolaşma vakti :)) " seksi bikiniler, süslü püslü sütyenler" :81: :94:

Cuburum geçmiş olsun yahu Kalem'den güzel haberlerini de aldım seni de görünce daha mutlu oldum :))
Tam dekoltenin ortasına :nazar::nazar: konduruyorum boncuklarımı :))
Artık keyfini çıkar eski günler geride kaldı. Google da dolaşma vakti :)) " seksi bikiniler, süslü püslü sütyenler" :81: :94:

canım cok tesekkur ederım cok ıyıyım hala gece uyanıp memelerıme dokunuyorum ruya gıbı gelıyo
onceden sadece sırt dekoltesı gıyebılıyordum annem cok acık degılmı derdı sımdı benı kım durdurabılır bılmıyorum gögüs dekoltesi bekle benı

ne mutlu sana artık sen de fiziki yönden tam bir hatun oldun:)) kadına meme kesinlikle yakışıyor yahuu kim ne derse desin... çok geçmiş olsun güle güle güzel günlerde kullanacağına eminim.. resimleri merakla bekliyoruz artık bilmem söylememe gerek var mı ;)

gercekten kendımıtam bır kadın gıbı hıssedıyorum ılk defa cok haklısın kımse umrumda degıl ben cok mutluyum bu kadar ksıa zamanda ozguven supermış, su nene sutyenınden kurtulduktan sonra resımlerı yuklerım

Canım benim,güle güle kullan cicilerini.Eminim boyut olarak çok güzel olmuştur.Banada inşallah doktorum350cc filan takar diye dua ediyorum.Biraz aç gözlüyüm,olmuşken büyük olsun diyorum,bakalım artık.Canım sen kas altı ameliyatı oldum diye yazmışsın,benim kafam karıştı sen kas zarı altı olmamışmıydın yaa?? Yada benmi yanlış hatırlıyorum??:44:

arzumcum kas altı oldum canım. sen 350cc yatır aarkadasım ben boyle agrısız olacagını bılseydım 370cc ısterdım herseye deger arkadasım

Back
X