• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cubur Meme Estetiği Ameliyatı

tamamdır gördüm bence cok düzgün yapılmıs bir ameliyat cok belli. Naci Beye yaptırcam kesin karar verdim zaten kesindi ama bir kez daha emin oldum:=) güle güle kullan canım.
ilerleyen zamanlarda biraz daha yumusayınca tam fıstık gibi olcak kanımca:)

KALEM1981

Copyright

cubur

sizin resimlerinize bakınca ameliyat kararım yüzde ikiyüz oldu.ne kadar doğal gercekten cok beğendim. darısı başıma ne diim.. korkularım vardı ama resimleri görünce uçtu gitti:) sıra sadece parasal durumu ayarlamaya geldi

KALEM1981

Copyright

cubur

sizin resimlerinize bakınca ameliyat kararım yüzde ikiyüz oldu.ne kadar doğal gercekten cok beğendim. darısı başıma ne diim.. korkularım vardı ama resimleri görünce uçtu gitti:) sıra sadece parasal durumu ayarlamaya geldi
hadi bakalım inşallah canım,darısı başına..
angel burada ilginç oldu ama teasdüfen naci beyin yaptığı 3 farklı teknik sonuçlarına ilişkin resimleri gördün.ben kas zarı altına mentor marka protez ile ameliyat oldum..
copy'cim dual plan,arion marka protez ile ameliyatını oldu
cuburcum ise kas altı... bi de kas üstü ameliyat olan birisini bulursak tüm tekniklere ilişkin sonuçları görmek mümkün olacak

Son düzenleme:
KALEM1981

Copyright

cubur

Senin konularını da bekleriz canım:21::21:

KALEM1981

Copyright

cubur

ınsallah arkadasım hersey gonlunce ılsun

:nazar: Cuburcum Gördüm Dün akşamda Sen benimkileri Görmüştün :1::1: Sağlıkla Kullan Canımmm Arkadaşıımmmm:nazar:

AaaaMiinnn Cuburcucum En Önemliside O Sağlık Çok teşekkürederim Cuburcum :48:

Angel Ben İzmirliyimm İzmirde Yaşıyorum Burada Oldum Operasyonumuda O yüzden tatlım..

anladım cok tesekkür ederim sorumu yanıtsız bırakmadıgın için..ve cok gecmis olsun..

canım cok tesekkurler elımden geldıgı kadar yardımcı olmak ısterım canım benımde meme dokum hıcyoktu kas altı oldum fakat hıc agrım olmadı boyle gececegını bılseydım amelıyaatın 370 cc bıle koy derdım doktoruma 1.72 boy 47 kılo genış omuzlu ve artık memelı bı hatunum

ozaman yaşasın memeli hatun olmakkk!! :9: ben de 1.66 50 kiloyum ama omuz genişliğime ne kadar olur acabaa, ameliyattan sonra minicik oldu diye morali bozulanları duydukça korkuyorum. :18: inşallah benimkiler de sizinki gibi büyük ve güzel oluuuurrr!!! :31:

şimdi gelelim işin iç dökme kısmından soru kısmınaaa :9: hareket esnasındaki ağrıların nasıl peki canım? bu masaj olayından dolayı mı bu kadar rahat atlattın acaba yoksa doktorcuğunun mu el hafifliği bu? bir de naci bey kas zarı altı da yapıyordu sanırım değil mi, neden zar altı değil de kas altı tercih ettin? :31:

Son düzenleyen: Moderatör:
ozaman yaşasın memeli hatun olmakkk!! :9: ben de 1.66 50 kiloyum ama omuz genişliğime ne kadar olur acabaa, meme dokusu olmayıp da ameliyattan sonra minicik oldu diye morali bozulanları duydukça korkuyorum. :18: inşallah benimkiler de sizinki gibi büyük ve güzel oluuuurrr!!! :31:

şimdi gelelim işin iç dökme kısmından soru kısmınaaa :9: hareket esnasındaki ağrıların nasıl peki canım? bu masaj olayından dolayı mı bu kadar rahat atlattın acaba yoksa doktorcuğunun mu el hafifliği bu? bir de naci bey kas zarı altı da yapıyordu sanırım değil mi, neden zar altı değil de kas altı tercih ettin? :31:[/QUOTE

canım garip ama benım hıc agrım olmadı bıraz kollarımı hareket ettırırken zorlanıyorum okadar bence masajın etkisi var evet kas altı oldum ama buna bız degıl naci bey karar verıyor ben sonuctan cok memnunum

Back