Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cubur Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi cubur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?cuburum maşallah maşallah...ama ben onların 6.ayda alacağı doğallığı tahmin bile edemiyorum süper yaa
canımsın saol pozitif arkadasım
Burdan da yazıcam..cubur nazar değmesin şimdiden çok süper
canım hıc bırımıze nazar degmesın
hadi bakalım inşallah canım,darısı başına..KALEM1981
Copyright
cubur
sizin resimlerinize bakınca ameliyat kararım yüzde ikiyüz oldu.ne kadar doğal gercekten cok beğendim. darısı başıma ne diim.. korkularım vardı ama resimleri görünce uçtu gitti:) sıra sadece parasal durumu ayarlamaya geldi
angel burada ilginç oldu ama teasdüfen naci beyin yaptığı 3 farklı teknik sonuçlarına ilişkin resimleri gördün.ben kas zarı altına mentor marka protez ile ameliyat oldum..
copy'cim dual plan,arion marka protez ile ameliyatını oldu
cuburcum ise kas altı... bi de kas üstü ameliyat olan birisini bulursak tüm tekniklere ilişkin sonuçları görmek mümkün olacak
Son düzenleme:
KALEM1981
Copyright
cubur
sizin resimlerinize bakınca ameliyat kararım yüzde ikiyüz oldu.ne kadar doğal gercekten cok beğendim. darısı başıma ne diim.. korkularım vardı ama resimleri görünce uçtu gitti:) sıra sadece parasal durumu ayarlamaya geldi
Senin konularını da bekleriz canım
KALEM1981
Copyright
cubur
ınsallah arkadasım hersey gonlunce ılsun
inşallah o kadar çok istiyorum kii.. dua edin ben de o günleri görebileyim:)
allahım sana ve nerde ısteyen varsa herkeze nasıp etsın
allahım sana ve nerde ısteyen varsa herkeze nasıp etsın
aMİNN!! Ameliyat olursam ilk işim burdakilerle paylaşıcam zaten...
canım senınkılerde cok guzel hepımız saglıkla kullanalım
AaaaMiinnn Cuburcucum En Önemliside O Sağlık Çok teşekkürederim Cuburcum
Angel Ben İzmirliyimm İzmirde Yaşıyorum Burada Oldum Operasyonumuda O yüzden tatlım..
AaaaMiinnn Cuburcucum En Önemliside O Sağlık Çok teşekkürederim Cuburcum
Angel Ben İzmirliyimm İzmirde Yaşıyorum Burada Oldum Operasyonumuda O yüzden tatlım..
anladım cok tesekkür ederim sorumu yanıtsız bırakmadıgın için..ve cok gecmis olsun..
canım cok tesekkurler elımden geldıgı kadar yardımcı olmak ısterım canım benımde meme dokum hıcyoktu kas altı oldum fakat hıc agrım olmadı boyle gececegını bılseydım amelıyaatın 370 cc bıle koy derdım doktoruma 1.72 boy 47 kılo genış omuzlu ve artık memelı bı hatunum
ozaman yaşasın memeli hatun olmakkk!! ben de 1.66 50 kiloyum ama omuz genişliğime ne kadar olur acabaa, ameliyattan sonra minicik oldu diye morali bozulanları duydukça korkuyorum. :18: inşallah benimkiler de sizinki gibi büyük ve güzel oluuuurrr!!!
şimdi gelelim işin iç dökme kısmından soru kısmınaaa hareket esnasındaki ağrıların nasıl peki canım? bu masaj olayından dolayı mı bu kadar rahat atlattın acaba yoksa doktorcuğunun mu el hafifliği bu? bir de naci bey kas zarı altı da yapıyordu sanırım değil mi, neden zar altı değil de kas altı tercih ettin?
Son düzenleyen: Moderatör:
ozaman yaşasın memeli hatun olmakkk!! ben de 1.66 50 kiloyum ama omuz genişliğime ne kadar olur acabaa, meme dokusu olmayıp da ameliyattan sonra minicik oldu diye morali bozulanları duydukça korkuyorum. :18: inşallah benimkiler de sizinki gibi büyük ve güzel oluuuurrr!!!
şimdi gelelim işin iç dökme kısmından soru kısmınaaa hareket esnasındaki ağrıların nasıl peki canım? bu masaj olayından dolayı mı bu kadar rahat atlattın acaba yoksa doktorcuğunun mu el hafifliği bu? bir de naci bey kas zarı altı da yapıyordu sanırım değil mi, neden zar altı değil de kas altı tercih ettin? [/QUOTE
canım garip ama benım hıc agrım olmadı bıraz kollarımı hareket ettırırken zorlanıyorum okadar bence masajın etkisi var evet kas altı oldum ama buna bız degıl naci bey karar verıyor ben sonuctan cok memnunum