• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cubur Meme Estetiği Ameliyatı

canım cok tesekkur ederım cok ıyıyım hala gece uyanıp memelerıme dokunuyorum ruya gıbı gelıyo
onceden sadece sırt dekoltesı gıyebılıyordum annem cok acık degılmı derdı sımdı benı kım durdurabılır bılmıyorum gögüs dekoltesi bekle benı

:)) Gece uyandığında yerlerinde olduğunu hissetmek güzel gelir ve inan bu yoklama uzun müddet sürecek :) Varlıklarından emin olunca gülümseyerek uyumanın verdiği keyfe paha biçilemez :)))

Dekolte göbek adın olacak kimse tutmasın seni yahuu :)) :119:

arzumcum kas altı oldum canım. sen 350cc yatır aarkadasım ben boyle agrısız olacagını bılseydım 370cc ısterdım herseye deger arkadasım

:9: Valla doktorumun kabul edecegini bilsem derim 370 cc.Hatta 400cc bile kabulümdür ama doktorlarımız hep küçükten yana.Ama diyecegim tabi,şansımı deniyecegim.:66:

arkadaslar sunları soylemeden gecemıycem gercekten yıllardır ıstedıgım bı hayalım gerceklestı
olurmu olmazmı derken bu sıteyı buldum ınanın bana silikon hakkında cok sey ogrendım ve cesaretlendım bu kadarsilikonlu kadını baska nerde bulabılırdım yoksa ılk oraletcım yardım ettı bana sonra kalem copyrıgh derken okadar cok arkadasım oldukı resımlerını yolladılar saolsunlar kk olmasaydı ben hala hayal kurmakla yetınecektım hepınıze cokkkkkkkk cokkkkkk tesekkur etmek ıstıyorum en buyuk ıstegımı gerceklestımeme yardımcı oldunuz hepınızı sevıyorum

Canım biz eskiler olarak sana el verdik. Tabii ki en eskimiz Kalem ve oralet :9:. Artık sen de yeni dimağlara ışık ol..:60::60:

arkadaslar sunları soylemeden gecemıycem gercekten yıllardır ıstedıgım bı hayalım gerceklestı
olurmu olmazmı derken bu sıteyı buldum ınanın bana silikon hakkında cok sey ogrendım ve cesaretlendım bu kadarsilikonlu kadını baska nerde bulabılırdım yoksa ılk oraletcım yardım ettı bana sonra kalem copyrıgh derken okadar cok arkadasım oldukı resımlerını yolladılar saolsunlar kk olmasaydı ben hala hayal kurmakla yetınecektım hepınıze cokkkkkkkk cokkkkkk tesekkur etmek ıstıyorum en buyuk ıstegımı gerceklestımeme yardımcı oldunuz hepınızı sevıyorum

Canım benim sen mutluysan ne mutlu bize :)

İlk olmak ayrıca sevindirdi beni :) Aslında hep söylüyorum yine söyleyeceğim bu ameliyat artık lüks değil bir ihtiyaç.. Sadece manken veya ünlülere özgü değil insanın kendisini bir bütün gibi her şeyden önce gerçekten bir kadın gibi hissetmesi için çok büyük bir tamamlayıcı.. Bende seni seviyorum tatlım artık hayallerinin yönünü değiştireblirsin. Daha cesur kıyafetler ve plajda daha uzun yürüyüşler gibi... (masumlarından başlayayım dedim : )))

cuburcum geçmiş olsun ve güle güle kullaannn :nazar: darısı bana olsun en kocamanından :31: eskilerden el aldığına göre ben de taptaze bi üye olarak sanırım sana da ekşiyeceğim :90:

deli gibi sorularım vaaaar :) kas altna baya büyük konmuş, hevesleniyorum böyle duyunca meme denen bişey olmadığı için bende :17: meme dokun var mıydı? boy kilo falan nasıl? bir de kas altı olunca acıdan ölmüyor musun? :18:

cuburcum geçmiş olsun ve güle güle kullaannn :nazar: darısı bana olsun en kocamanından :31: eskilerden el aldığına göre ben de taptaze bi üye olarak sanırım sana da ekşiyeceğim :90:

deli gibi sorularım vaaaar :) kas altna baya büyük konmuş, hevesleniyorum böyle duyunca meme denen bişey olmadığı için bende :17: meme dokun var mıydı? boy kilo falan nasıl? bir de kas altı olunca acıdan ölmüyor musun? :18:

canım cok tesekkurler elımden geldıgı kadar yardımcı olmak ısterım canım benımde meme dokum hıcyoktu kas altı oldum fakat hıc agrım olmadı boyle gececegını bılseydım amelıyaatın 370 cc bıle koy derdım doktoruma 1.72 boy 47 kılo genış omuzlu ve artık memelı bı hatunum

arkadaşlar banada yardım edin lütfen bende ameliyat olmaya karar verdim ama tecrübeli hatunlardan bilgi almak istiyorummmmmmmmmmmmm... :(

kalemcım herkez acısız amelıyat mı olur dıye soruyo
bende mutlulugum acımı bastırıyo heralde dıye cevap verıyorum
aman nazar değecek dıye cok korkuyorum :nazar:
herkez benım gıbı gecırsın amelıyatını ınsallah

Kesinlikle katılıyorum cuburcugum,ameliyat sonrasında yaşanan mutluluk agrıyı,acıyı bastırır.Operasyonun iyi geçmişse,istedigin büyüklükte bir boyut olmuşsa degmeyin keyfimize.Daha acıyımı takar insan bee...Allah banada agrısız,başarılı bir ameliyat geçirmemi nasip eder inşallah.Son 3 gün,heyecan tavan yapıyor,uykusuz geceler başladı bile:52::66::16::97::81:

Arzumcum cum Seninde Ağrın Sızın Olmıycak İnanıyorum Zaten Sen Güçlüsün Cuburcum da Öyle Dün Akşam Konuıştuk Onunda Kızı var oda Anne Sohbet ettik Biraz Daha İler de Benimde Başıma Artık Hayırlısı İle Anne Olmak Cuburcum Güzel Görüşlerin İçnde Tekrar teşekkürederim Öpüyorum Görüşmek Üzere..:48:

kızlar resım ekledım amelıyatın 2. gününe ait resımler cizimler hala vucudumda kusura bakmayın

Back