- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Mesela bence kız çocukları da kadın doktorlar doğurtsun. Ama kadın doktorlar için kadın kadavralar istiyorum. Erkek çocukları da erkekler doğurtsun. Ama erkek doktor da kadının şeyini görmesin, bence erkek çocukları erkekler doğursun, kız çocukları da kadınlar doğursun.ben kız çocuklarının doğar doğmaz bir fanusa kapatılmasını öneriyorum mesela biz zeynep e yani kızıma öyle yaptık doğmadan önce nefes alabileceği büyüklükte bir fanus yaptırdık orada yaşıyor.abileri bile camın arkasından görüyor onu.ilkokul zamanı gelince de erkek öğrenciler ile aynı sınıfa girmesin aynı sırada oturmasın diye fanus içinde eğitim vereceğiz.
Ben de patatese karşıyım. İstemeyenler için patates satılmayan pazarlar istiyorum. Sonra bir de Ferrari istiyorum. Geçerken biri de David Gandy'i bıraksın, ben sonra alırım.
ama kadınların okumasını istemiyorMesela bence kız çocukları da kadın doktorlar doğurtsun. Ama kadın doktorlar için kadın kadavralar istiyorum. Erkek çocukları da erkekler doğurtsun. Ama erkek doktor da kadının şeyini görmesin, bence erkek çocukları erkekler doğursun, kız çocukları da kadınlar doğursun.
öğretmenin erkek olması yada kadın olmasında ne zarar var meraktan soruyorum inanınKarma eğitime karşıyız. Istemeyenler icin öğretmenlerin de kadınlardan oluştuğu bir eğitim sistemi istiyoruz.
Eğitim temel bir haktır senin patatesinle bir değil yani
bunu cübbeliyede söylesene bknz videonun ilk saniyeleri:)Eğitim temel bir haktır senin patatesinle bir değil yani
Erkek öğretmenler ve öğrenciler kız öğrencilere bakınca bir hoş oluyor. Hallenebiliyorlar. Bizim lisede bir çocuk vardı. Kız öğrencilerle aynı sırada oturmazdı abdestim bozulacak diye. Şimdi bu çocuğun hakkı değil mi ayrı eğitim.öğretmenin erkek olması yada kadın olmasında ne zarar var meraktan soruyorum inanın
bunu cübbeliyede söylesene bknz videonun ilk saniyeleri:)
senden farklı düşünüyor. bluğa eren asla okumasın diyor
sen nereden biliyorsun peki onu demediğini. sende bir iki saniye dinledin:)Bir iki saniye dinlediğin için bilmiyor olabilirsin yasak olan okumak değil okuma şeklidir. Yani karma eğitim.
Peki karma iş hayatına ne diyorsunuz? Kadınlar için ptt erkekler için ptt, kadınlar için şu yol, erkekler için bu yol?Bir iki saniye dinlediğin için bilmiyor olabilirsin yasak olan okumak değil okuma şeklidir. Yani karma eğitim.
erkekler hayatın her yerinde mesala babamız abimiz var bakkalımız doktorumuz var bunları nasıl halledeceğizErkek öğretmenler ve öğrenciler kız öğrencilere bakınca bir hoş oluyor. Hallenebiliyorlar. Bizim lisede bir çocuk vardı. Kız öğrencilerle aynı sırada oturmazdı abdestim bozulacak diye. Şimdi bu çocuğun hakkı değil mi ayrı eğitim.
Erkek öğretmenler ve öğrenciler kız öğrencilere bakınca bir hoş oluyor. Hallenebiliyorlar. Bizim lisede bir çocuk vardı. Kız öğrencilerle aynı sırada oturmazdı abdestim bozulacak diye. Şimdi bu çocuğun hakkı değil mi ayrı eğitim.
dışarı çıkmasınlar . evde otursunlarerkekler hayatın her yerinde mesala babamız abimiz var bakkalımız doktorumuz var bunları nasıl halledeceğiz
Halledemeyiz işte. Bunun tek çözümü kadını toplumdan izole eve hapsetmek. Savunan bunu savunsun mertçe. Eğitimde karma sistemi değiştirince bitmiyor iş.erkekler hayatın her yerinde mesala babamız abimiz var bakkalımız doktorumuz var bunları nasıl halledeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?