• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cübbeli'den skandal sözler

videonun ilk saniyesi ben okumayayımmı kazanmayımmı . hayır asla hele kadınnlara kızlara aslaaaa.
türkçe konuşuyor ,
duydunuzmu

Millet espri yapmak niyetine konuşuyor galiba.

İslam kadınla erkeği eşit tutmuştur. Bu işin hocası olmuş biri bilmez mi ki Hz Hatice’nin, Hz Ayşe’nin Hz Muhammed yanındaki yerini.

İslam’ı tam da böyle ele alıyor bu adam.

patates-üzerinde-Allah-yazıyor.jpg

Çevremdeki çok medeni, ileri görüşlü bildiğim insanlar artık bu sapık düşüncelere sıcak bakıyor, kız erkek ayrı eğitim görsün düşüncesine falan. Belki bizlerin fikri değişmiyor ama bu empozeye dönüşen demeçler artık insanlarda ciddi bir etki yaratıyor. Ee dile kolay kaç yıl oldu. 15 yıl önce kimsenin aklına gelmeyecek kimsenin hoşlanmayacağı fikirler şimdi çok normal. Hayalleri gerçek oldu. :)

Millet espri yapmak niyetine konuşuyor galiba.

İslam kadınla erkeği eşit tutmuştur. Bu işin hocası olmuş biri bilmez mi ki Hz Hatice’nin, Hz Ayşe’nin Hz Muhammed yanındaki yerini.

İslam’ı tam da böyle ele alıyor bu adam.

Eki Görüntüle 1777568
ahahaha :)
görünce istemsiz bir gülme geldi bana
Çok dogru aslında :D

O zamanlar basortusune serbestlik getirdi ozgurluk kazandik diyenlere ben yaziyordum. Bu isin ilerisi bu diye.. Sizin okumanizi istemiyorlar, calismanizi istemiyorlar, ilerde gorursunuz diye.. Hakliymisim. Ozgurluk buraya kadar...
Mini etek davasi, kahkaha atan kadin davasindan halkin beyni nasil yikandiysa bu konusmalardan da ayni o sekilde yikanacak.. Bu kez hedefte basortulu ve turbanli kadinlar var, yildirma, eve kapatma propogandalari basladi. Bakalim yakin zamanda okula, ise gidebilen kac basortulu kiz kalacak..

ben kız çocuklarının doğar doğmaz bir fanusa kapatılmasını öneriyorum mesela biz zeynep e yani kızıma öyle yaptık doğmadan önce nefes alabileceği büyüklükte bir fanus yaptırdık orada yaşıyor.abileri bile camın arkasından görüyor onu.ilkokul zamanı gelince de erkek öğrenciler ile aynı sınıfa girmesin aynı sırada oturmasın diye fanus içinde eğitim vereceğiz.

Karma eğitime karşıyız. Istemeyenler icin öğretmenlerin de kadınlardan oluştuğu bir eğitim sistemi istiyoruz.

Ben de patatese karşıyım. İstemeyenler için patates satılmayan pazarlar istiyorum. Sonra bir de Ferrari istiyorum. Geçerken biri de David Gandy'i bıraksın, ben sonra alırım.

ben kız çocuklarının doğar doğmaz bir fanusa kapatılmasını öneriyorum mesela biz zeynep e yani kızıma öyle yaptık doğmadan önce nefes alabileceği büyüklükte bir fanus yaptırdık orada yaşıyor.abileri bile camın arkasından görüyor onu.ilkokul zamanı gelince de erkek öğrenciler ile aynı sınıfa girmesin aynı sırada oturmasın diye fanus içinde eğitim vereceğiz.
ama dışarıda çıkarma. isterse herryerini kapasın çalışmamalı. evde koca beklesin

Camı da buzlu cam yaptırsaydınız.

Back