Cübbeli'den skandal sözler

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
http://odatv.com/cubbeliden-skandal-sozler-1902161200.html
Cübbeli'den skandal sözler
Cübbeli Ahmet ergenliğe girmiş kız çocuklarının asla okula gönderilmemesi gerektiğini savunuyor ve "Kadınların kızların okuması aman yarabbi..." diyor...

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün bir sohbeti esnasında çekilen görüntüleri şok etkisi yarattı.

2013 yılında çekildiği öğrenilen videoda Cübbeli Ahmet ergenliğe girmiş kız çocuklarının asla okula gönderilmemesi gerektiğini savunuyor.

Videoda Cübbeli Ahmet kendisini dinleyenlere, "Kadınların kızların okuması aman yarabbi asla. Hele bluğ çağına gelmiş kızların erkeklerle birlikte okuması kadın kız olmaz fitne"diyor.

İşte Cübbeli Ahmet'in yeni ortaya çıkan o sözleri...

adam baktı ki okuyanlar dayak yiyor, her verileni hop diye yutuyor okumasınlar annem bunlar otursunlar oturdukları yerde didi

bazı kadınlara kızıyorum sizin gibileri doğurup yetiştirdiği için

ciddiye alsaydım belki şunu kullanmak yerine mantıklı bir iki şey yazabilirdim.

islamın ilk emri ^oku^ ama hala ısrarla cahilleştirmeye çalışıyor cübbeli kime hizmet ediyor anlamadım
amerika oyunları bunlar diyesim geldi
önceden az ve öz insan okuyordu şimdi herkes okuyor ama adam olan az

Bu arada cübbeli kadın erkek arasında perde falan demiş ama kendisi fuhuş yaptırmaktan tutuklanmamışmıydı
2011 yılında galiba..
Hani kanıtlı ispatlıydı savcı iddanameleri öyle gibiydi, ama bazıları iftira dediydi.. Ne yapıp edip çıkarıldı hapisten..

Artık acımam falan kalmadı, zaten pek yoktu, olaya şu açıdan bakıyorum, bu adamın lafına değer verip çoçuğunu okuldan alabilecek kapasitede bir adamın yetiştirdiği çocuk okumasın. Hastanede doktor olarak veya ilerde çocuğumun öğretmeni olarak karşıma çıkmasın. Evlensin ve yine ilerde karşıma hiç çıkmayacak çocuklar büyütsün.

Kızların okumasına değil karma eğitime karşı. Cübbeli kafasından bisey söylemiyor gidin Allah ile dalga geçin o zaman cok komik geldiyse.
Kız veya erkek buluğa erdikten sonra bir arada duramaz bunu ilk cubbelidenmi duydunuz.ilk ondan duyduysaniz mensubu olduğunuz din hakkında bilmeden konuşup yazmayın ozaman komik duruma siz düşüyorsunuz. Müslüman degilseniz o başka tabi. Ozaman sözüm yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…