• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Gülen'e çağrı

niye kurbanlık mıyız biz de kurban oluyoruz? vatana millete ne hayrı varmış da kurban olunacakmış?

ayrıca kurban sadece allaha verilir, allaha olunur, yarattıklarına değil. aramızdaki farkın çıkış noktası belki de bu. allaha kulluk etmek ile kula kulluk etmek.

işte ben bu cümleye asıl NOKTA derim... :42:

Bu adamı hala hoca olarak görenler var yani.:6:
Ben şu jet ski görüntülerini merak ediyorum cübbelinin.
Erkeklere bikinili bayanlarla denize girmek,onlara bakmak caiz miymiş.:26:
Bu konudada bizi aydınlatırmısınız:6:

evet hoca olarak görüyoruz cemaatine bağlıyız söylediklerini araştırarak inanıyoruz..jetskiye bende binerim sende binersin her isteyen biner bu yadırganacak birşeymi.hayat size güzelde bize değilmi imkanlarımız varsa neden kullanmayalım..adam hanımını çocuğunu almış gitmiş denize eşine bak bikinimi giymiş,ozaman konuşacaksın.hani istemiyosunuz ya başkasının ne giydiğine karışılmasın yadırganmasın yasaklanmasın diye napsın adam 10 mt ötedeki kadına hoşt hoşt beri git mi desin.zaten provakatör olduğu anlaşılmıştı bile bile çekilmiş bir resimdi..tabi siz şimdi abuk subuk yerlerden bakın araştırın görmek istediğiniz gibi görürsünüz olayı o ayrı

ona caiz o cübbeli hoca,yakışır :)

e tabi milletin paralarıyla tatil yapmak tatlı geliyodur,o anda caizi haramı düşünecek değil adam..

o görüntüleri aklıma geldi şimdi,tv de görünce ölecem sanmıştım bi an :)

ama bazı şeyleri sadece bazı kesimler görüyor galiba,yazılanları okuyunca.

nereden biliyosunuz acaba milletin parasını yediğini.insanları tanımadan yargılayıp etiket yapıştırmayın.. biz gördük 15 sene evvel komutanlık yapanların ne katlar yatlar araziler edindiğini..yinede laf ettirmez toz kondurmassınız.zorunuza gidiyor değilmi biz istediğimiz gibi özgürce dinimizi yaşayabiliyoruz.bağnaz yobaz cinci hocalar değil,onlar bi zamanlardı.şimdi isteyen istediği gibi yaşıyor okuyor çalışıyor..bizde islamı doğru yerden almak öğrenmek için mücadelemizi veriyoruz.

ben her başı açık gördüğüme kafir dememde,bazı kesim her başörtülü gördüğünde ıyy öcü diyebiliyor..sonrada kendilerini kemalist ilan ediyorlar Atamın anasının örtüsünü görmezmiş gibi

Hııı boş konuşmaz evet. 17 ağustos marmara depremi için '' mevlam zina yuvalarını vurdu '' demişti. Çabuk unutuyoruz milletçe bazı şeyleri, iki espri patlattı diye sevimli olmuyor gözümde şahsen benim. cübbeli lakabı da o zaman medya tarafından takılmıştı

17 agustosta istanbulda yaşayan biri iseniz eger ne kadar sallandıgını an ve an yaşamısdırsınız peki gelelim ist ne kadar saglam yapıları olduguna ki hepimizde bilirizki istanbulun yarısından çogu cürük binalar 4 apartman dışında hiçbir yer zarar gormedi yani yıkılmadı ve o şidddete dayanacak kadar cok binaya sahip degiliz bende senin yazından şunu cıkardım demekki bu istanbulu o gün ayakta eyüp sultan hazretleri tuttu ne dersin ????

Konu orduya da geldi ya, tadından yenmez şimdi :60:

Yazacak iki kelime bulamayınca ya Atatürke ya orduya gelir zaten.

evet hoca olarak görüyoruz cemaatine bağlıyız söylediklerini araştırarak inanıyoruz..jetskiye bende binerim sende binersin her isteyen biner bu yadırganacak birşeymi.hayat size güzelde bize değilmi imkanlarımız varsa neden kullanmayalım..adam hanımını çocuğunu almış gitmiş denize eşine bak bikinimi giymiş,ozaman konuşacaksın.hani istemiyosunuz ya başkasının ne giydiğine karışılmasın yadırganmasın yasaklanmasın diye napsın adam 10 mt ötedeki kadına hoşt hoşt beri git mi desin.zaten provakatör olduğu anlaşılmıştı bile bile çekilmiş bir resimdi..tabi siz şimdi abuk subuk yerlerden bakın araştırın görmek istediğiniz gibi görürsünüz olayı o ayrı

nereden biliyosunuz acaba milletin parasını yediğini.insanları tanımadan yargılayıp etiket yapıştırmayın.. biz gördük 15 sene evvel komutanlık yapanların ne katlar yatlar araziler edindiğini..yinede laf ettirmez toz kondurmassınız.zorunuza gidiyor değilmi biz istediğimiz gibi özgürce dinimizi yaşayabiliyoruz.bağnaz yobaz cinci hocalar değil,onlar bi zamanlardı.şimdi isteyen istediği gibi yaşıyor okuyor çalışıyor..bizde islamı doğru yerden almak öğrenmek için mücadelemizi veriyoruz.

ben her başı açık gördüğüme kafir dememde,bazı kesim her başörtülü gördüğünde ıyy öcü diyebiliyor..sonrada kendilerini kemalist ilan ediyorlar Atamın anasının örtüsünü görmezmiş gibi

komutanlara sempatim olduğunu nerden çıkardın,hangi yazımda bunu yazmışım acaba? ayrıca sen benim kapalı olmadığımı nereden biliyorsun? başka verecek cevap bulamadım sana,cübbeli hocan ve fikirleriyle mutluluklar diliyorum..önce okuduğunu anla sonra tartışalım..yazmadığım şeyleri yazmış,bilmediğin şeyleri biliyormuş gibi gösterme gülünç oluyor.

ayrıca o tarikatların neyle döndüğünü billmeyen yok,kimse kendini kandırmasın..haram haram deyip de haramı yaşamak ne acaba buna cevap verin hayali yargılar oluşturacağınıza.

17 agustosta istanbulda yaşayan biri iseniz eger ne kadar sallandıgını an ve an yaşamısdırsınız peki gelelim ist ne kadar saglam yapıları olduguna ki hepimizde bilirizki istanbulun yarısından çogu cürük binalar 4 apartman dışında hiçbir yer zarar gormedi yani yıkılmadı ve o şidddete dayanacak kadar cok binaya sahip degiliz bende senin yazından şunu cıkardım demekki bu istanbulu o gün ayakta eyüp sultan hazretleri tuttu ne dersin ????

bende Bursanın, somuncu baba efendi ve emir sultan hazretlerinin yüzüsuyu hürmetine korunduğuna inanırım...

niye kurbanlık mıyız biz de kurban oluyoruz? vatana millete ne hayrı varmış da kurban olunacakmış?

ayrıca kurban sadece allaha verilir, allaha olunur, yarattıklarına değil. aramızdaki farkın çıkış noktası belki de bu. allaha kulluk etmek ile kula kulluk etmek.

bu nasıl bir cümle ne hadle birine bu şekilde ithamda bulunabilirsiniz????

Son düzenleme:
:53: :53: :53: :53: :53:

inanamıyorum ya, yaradanı bırakmışlar bir tarafa, peygamberler hariç, yaradanın yarattığı diğerlerinden medet umup, onların bir şeyleri koruyup kolladığına inanıyorlar. :53: :53: :53: :53:

cübbeliyi din alimi görmüyoruz dedik diye konu nerelere geldi hayret..komutanlar,Atatürk,dinsizlikle suçlanmak,deprem...ee başka?

isterseniz sakalına kurban olun isterseniz olmayın bu adamdan öğrenecek değilim dinimi ya da bu adamdan feyz alacak değilim.

komutanlara sempatim olduğunu nerden çıkardın,hangi yazımda bunu yazmışım acaba? ayrıca sen benim kapalı olmadığımı nereden biliyorsun? başka verecek cevap bulamadım sana,cübbeli hocan ve fikirleriyle mutluluklar diliyorum..önce okuduğunu anla sonra tartışalım..yazmadığım şeyleri yazmış,bilmediğin şeyleri biliyormuş gibi gösterme gülünç oluyor.

ayrıca o tarikatların neyle döndüğünü billmeyen yok,kimse kendini kandırmasın..haram haram deyip de haramı yaşamak ne acaba buna cevap verin hayali yargılar oluşturacağınıza.

sana komutanlara sempatin var demedim !cübbeli hoca için cübbeli hoca için milletin paralaryla tatile gidiyordur demedinmi,bende buna istinaden bir zamanlar o dediğin şeyi komutanlar yaptı hemde fazlasıyla dedim.bunlar kanıtlandı yargılanıyorda siz cübbelinin insanları sömürdüğünü söylüyorsanız bir deliliniz olmalı varmı? yok. kapalı olup olmadığın beni ilgilendirmez ben bu şekilde düşünenler beni ilgilendirir..sen yaranın olduğu yerden gocunacaksın,kalanını anlayan zaten üzerine alındı bile.

neyle dönüyormuş tarikatlar hadi bir söyleyin Allah aşkına

Ama haramı yaşadığını ne biliyorsunuz?
Gözünüzle gördünüz mü?

tövbe tövbe ölmüş gitmiş adamın kime ne faydası olacak nasıl inanırsınız buna şaşarım
4 apartmanın altından fay geçmiyordur bina sağlamdır bilmem ne
millet uzaya gidiyor
bizde hala 4 apartman peşinde kosuyoruz

bu dünyada birsey yıkılıyor veya yıkılmıyorsa sadece Allah tandır
kullardan değil
ayrıca onbinlerce kişinin öldüğü depremi hala namussuzluklara bağlamayın
depremin olduğu yerler Türkiyenin en dindar şehirlerindendir
cüppeli ve cüppecileri cıkıp 7.4 yetmedi mi yazmıstı
ben bunu düşüneninde söyleyenin de dininden de imanındanda insanlığından da şüphe ederim
Allah kararmıs vicdanlarına ışık indirsin ne diyelim

itham değil, siz kendiniz yazdınız kurban olun diye, demek ki bir insana kurban olmak size normal geliyor.

Ben yazmadım...Ancak bu bir itham..
Kula kulluk etmek o kişiye kafir demektir..

Ayrıca ben de bir insan için evet Peygamber Efendimiz için kurban olurum...

peki siz ne kadar eminsiniz kuranı dogru tercüme ettiginden ??????

Allah'ın aklı verdiği kullanarak emin oluyorum:34: Siz her hadis diye ortaya atılana inanın, o çok karşı çıktığınız hristiyanlardan farkınız kalmaz. 4 çeşit İncil var. Bu hadisçiler de sağolsun Kuran'a el süremeyince böyle çeşitlendiriyorlar işte. Siz de çanak tutuyorsunuz el değmeyen değiştirilmeyen kitabı çarpıtıyorsunuz. Neyse daha fazla anlatmaya gerek yok. Anlaşılamayız çünkü.

sana komutanlara sempatin var demedim !cübbeli hoca için cübbeli hoca için milletin paralaryla tatile gidiyordur demedinmi,bende buna istinaden bir zamanlar o dediğin şeyi komutanlar yaptı hemde fazlasıyla dedim.bunlar kanıtlandı yargılanıyorda siz cübbelinin insanları sömürdüğünü söylüyorsanız bir deliliniz olmalı varmı? yok. kapalı olup olmadığın beni ilgilendirmez ben bu şekilde düşünenler beni ilgilendirir..sen yaranın olduğu yerden gocunacaksın,kalanını anlayan zaten üzerine alındı bile.
neyle dönüyormuş tarikatlar hadi bir söyleyin Allah aşkına

hımmm mahalle kavgasına dönsün istiyorsun yani,şu cümlelere bakınca seninle konuşacak tek kelimem olamaz..haydi selametle..

Son düzenleme:

Peygamber efendin bunu istemiyor ama biliyor musun bunu? Resmini bile çizdirmemeye dikkat eden bir peygamber için kurban olunması, onu ne kadar üzerdi kim bilir....

siz yazmadıysanız niye üstünüze alıyorsunuz? bir siz varsınız bir de emin olmamakla birlikte orkide gibisinden isimli birisi, sizin cümleniz değilse bu, o bayanın cümlesini ALINTI yapıp, cevaben yazmışım, dolayısı ile size ne oluyor? yazdıklarımın muhatabı değilsiniz, ortalık karıştırmayın. yazdığımı görünce, ki eminim görmüştür, bayan gelir ne yazmak istiyorsa yazar.

gözünüzden kaçtıysa hatırlatayım, cübbeli için "kurban olun ona" demişti ben de o cümleye yönelik yazmıştım, durup dururken değil.

Back