• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Gülen'e çağrı

Evet Yaşar Nuri ve Zekeriya Beyaz, sizin Cübbeliniz gibi Fetoşun şalvarını yalamıyor. Adam kanser hastası, hasta olduğu halde kimseden kormadan, çekinmeden, tepki aldığı halde doğruları söylüyor. Çünkü dünya dincisi değil o. Gerçek dindar. Öyle o efendimiz bunu demiş, şu şöyle yapmış, aman gidin şalvarını yalayın demiyor size. Adam Kuran'ı esas alıyor. Olması gerektiği gibi. Şirkçi değil!

Hey gidi gunler hey, eskiden anneanneler kucuk dualar ezberletir, ramazanda teravihe gitmeye ozendirmek icin tesbih hediye ederlerdi.
Ne guzel paylasirdik dualarimizi, kutsalimizi.
Militan ruhu yoktu o zamanlar.
Ne zaman hoca takimi meydana cikti, insanlar bunlarin etrafinda kamplasti.
Ayakkabi topugundan cikan ses tahrik eder diyen mi ararsin, mutayi kiyinca fahiseyi helal sayanmi..
Misirda nikahli es oldukten sonra 6 saat daha cinsel iliskiye girebilirsin diyen olusevicide fetva veriyor.
Begenenen uygulasin.
Apacik indirileni anlayacak kafa yoksa cikarin beyninizi agirlik yapmasin.
Kurani okumaz, yorumlar ki sen sana verileni anlamayasin.
Hoca diye pesine takilip putlastirasin.
Eee ne demisler seyh ucmaz murid ucurur.
Begenenen begendiginin arkasina takilsin, bakalim sizi nereye goturecekler.
Ayan beyan cevirenden uzak durun, isine geldigi sekilde yorumlayanin lafiyla baskasina laf edin.
O defterler acilacak bir gun gorecez bakalim kim ak kim kara.
Aaa o vaadedilende Jet Fadilin Carprice Golduna benzemez ona gore.

Son düzenleme:
Yaşar nuri ile Zekeriya Beyaz tarikat kurup para toplasalardı onlardan iyisi yoktu bazılarının gözünde

din olmasaydı keşke şu dünyada... ne kadar hoş olurdu. çünkü biz saygı duymak nedir bilmiyoruz, 1 konuyu bizden farklı bilip dile getirmesi mi aman yarabbi ne haddine o kişinin! en yaygın olanından, 1 kişinin inandığı dahil olmasaydı...

dini tartışmalar yok
ben senden daha çok bilirim yok,
hoca ayağına yatıp kadınlara tecavüz etmek, erkeklik organını müritlere öptürmek yok,
dini için insan öldürmek yok,
inanışı senden farklı diye kimsenin kapısını işaretlemek yok,
hafızken, müftüyken adama bayılıp adam ateist olunca öldürmek yok (turan dursun)
çocuklarla evlenmek yok
insanların duygularını sömürüp, parayı götürmek yok.

hayali bile güzel.
bunumu demek istediniz acaba ? http://www.youtube.com/watch?v=v03ZWUxrI9o

inancım var ateist değilim fakat şarkı çok güzel yazdığınız görünce aklıma bu şarkı geldi
sevgiler... :16:

Son düzenleme:
[
Şunu izledim ve şoook oldummm :53::53::53::53:

Nasıl inandığı yaradanın verdiği canı almayı
hak görür ve gariban bir hayvan için böyle
lanetlenmiş falan diye bahseder...

Ben bizzat söyleyeyim, lanetlenmiş dediği şu
hayvanlar sayesinde sinek, böcek populasyonu
dengede. Yaratılan herşeyin bir amacı var da
kendisinin amacı şovdan başka bir şey değil...

zihniyet bu işte :)
ayrıca ben bunu izleyene kadar ki izleyeli 2 yıl falan oldu
kertenkele öldürmenin günah olduğunu duymuştum hep hatta öyle bilirim, çok ilginç geldi bana izleyince bunu

üstelik kertenkele ne kadar masum hayvandır bana göre hoş bence hiç bir hayvanın öldürülmesi hoş değil

Son düzenleme:
ya ben bu cübbelinin baya müridlerinin falan olduğunu duyuyodum ama pek inanmıyodum, ya şöyle bir adamı kim ciddiye alır da peşinden gider diye.
Ama burada gördüm ki cidden varmış.Artık bu ülkede hiçbirşeye şaşırmıycam diyorum ama hep bir tık üstünü görüyorum

[

kertenkele öldürmenin günah olduğunu duymuştum hep hatta öyle bilirim, çok ilginç geldi bana izleyince bunu

üstelik kertenkele ne kadar masum hayvandır bana göre hoş bence hiç bir hayvanın öldürülmesi hoş değil

Çağlayan' da tahliye kararı çıkan duruşmada adliyede bekleyenlerini gösterdiler küçük çapta bir ordu :)

[

Sırf canice duygularımız açığa çıkarmamız için yaratılmadı hiçbir canlı.
Ben inanmıyorum. En nefret ettiğim hayvana bile zarar vermeyi
düşünmem. Çünkü ben gerçekten sevgi, hoşgörü ve anlayış temeli olan
bir dine inanıyorum. Bu adamın bağrını kaşıyarak bir canlı türünü
lanetlediği şeye değil.

Çok muhterem zat!!! o kertenkele kadar ekosisteme fayda sağlamıyordur,
buna eminim.

evet çok farklı yorumluyor ayetleri, olayları.. yani yıllar önce yaşamış olan imam Gazali ve nice alimler gibi büyük zatlar, hep yanlış yorumlamışlar da sanki kendisi bu yanlış yorumları düzeltiyor.. beni en çok dehşete düşüren olayını sizinle paylaşayım:
Yaşar nuri, kadınların adet dönemlerinde namaz kılıp oruç tutabileceklerini söylüyor. Peygamber efendimizin döneminde yaşayan kadınların kumaş bulamadıkları için, çok afedersiniz altlarına tutacakları bişey olmadığı için, kanları elbiselerini kirletirdi, temiz değillerdi, hatta adet günlerinde insanlardan ayrı bi yere gider, orda bitene kadar durup öyle gelirlerdi, o yüzden o dönemdeki şartlarda kadınlar kirli olduklarından ibadet etmemeleri söylenmiştir. şimdi kadınlarımız temiz, pedleri var vs şimdi adet günlerinde de ibadet edebilirler diyor kendisi.

kadınların o günlerinde ki tek sorunu kanama değil elbet. hepimiz biliyoruz o günlerde ne kadar sancımız olduğunu, ne kadar halsiz olduğumuzu.. dinimiz o kadar incedir ki, bu zor günlerimizde bizi ibadetlerden muaf kılmıştır. düşünsenize adetliyken nasıl oruç tutabiliriz??
çıplak namaz kılınabilir diye farklı bir yorumu da vardır kendisinin..

ben kist sorunu cekmeme ragmen ilk gun agrı yasıyorum sonraki gunler gayet normal:) simdi cıkıpda Allahımı kandırıyım cok agrım var tutamam diye:) agrısını sızısını ceken tutmaz dediginiz gibi bu ayrıcalık tanınmıs ama tutabilende tutar adam bunu anlatmaya calısıyor farkındamısınız.. kadınlar adetliyken oruc tutmaz gunah diyorlar oda boyle bir durumun olmadıgını anlatmıs daha ne işte insanları ibadete tesvik ediyor sucmu:)

Son düzenleme:
ben kist sorunu cekmeme ragmen ilk gun agrı yasıyorum sonraki gunler gayet normal:) simdi cıkıpda Allahımı kandırıyım cok agrım var tutamam diye:) agrısını sızısını ceken tutmaz dediginiz gibi bu ayrıcalık tanınmıs ama tutabilende tutar adam bunu anlatmaya calısıyor farkındamısınız.. kadınlar adetliyken oruc tutmaz gunah diyorlar oda boyle bir durumun olmadıgını anlatmıs daha ne işte insanları ibadete tesvik ediyor sucmu:)

ya şu dinci gazetelerden birisi (şimdi hadi ismini vermeyim kazenle mune kızıyor sonra da abone diye bedava basıp dağıttıkları sonra da 1 milyondan fazla tirajımız var diyen gazete var ya işte o) verdiği güya islam ansiklopedilerini aklı sıra dindar olan bir akrabamızın evinde inceleme fırsatı bulmuştum.Ama bu sefer de ben cidden dehşete düştüm.İslam ansiklopedisi diye bastıkları şeyde şöyle bir yer var.Eğer kadın adet günündeyse kocası ona yaklaşmasın ama eğer kocası çok istiyorsa o zaman yaklaşabilir....:53::53::53:
yani bunun üzerine artık ne söylenebilir ki.Bizim akrabalar da evin en müstesna yerine dizmişler bunları tabii ki bir kere bile açıp okumadıklarından eminim.Bu benim biraz karıştırmam sonucu okuduğum bir şey.Vakit ayırıp baştan aşağı okusam demekki ne sapıklıklar çıkacak.Akılları fikirleri belaltına çalışıyor ya.

yazdıktan sonra aklıma geldi benim de, şarkıyı söyleyip durdum, imagin imagine diyorum ama şarkının adını hatırlayamamıştım :1:

hayal evet ama güzel olurdu be...

son olimpiyatların kapanış gösterisinde güzel bir gösteriyle söylendi fakat trt engeline takılıp türkiyede gösterimde kesildi malesef
mazallah ya bu şarkıyı dinleyip yoldan çıkanlar olsaydı :)))

son olimpiyatların kapanış gösterisinde güzel bir gösteriyle söylendi fakat trt engeline takılıp türkiyede gösterimde kesildi malesef

trt ayrı bir alem zaten, kafalar güzel trtde :1:

ya şu dinci gazetelerden birisi (şimdi hadi ismini vermeyim kazenle mune kızıyor sonra da abone diye bedava basıp dağıttıkları sonra da 1 milyondan fazla tirajımız var diyen gazete var ya işte o) verdiği güya islam ansiklopedilerini aklı sıra dindar olan bir akrabamızın evinde inceleme fırsatı bulmuştum.Ama bu sefer de ben cidden dehşete düştüm.İslam ansiklopedisi diye bastıkları şeyde şöyle bir yer var.Eğer kadın adet günündeyse kocası ona yaklaşmasın ama eğer kocası çok istiyorsa o zaman yaklaşabilir....:53::53::53:
yani bunun üzerine artık ne söylenebilir ki.Bizim akrabalar da evin en müstesna yerine dizmişler bunları tabii ki bir kere bile açıp okumadıklarından eminim.Bu benim biraz karıştırmam sonucu okuduğum bir şey.Vakit ayırıp baştan aşağı okusam demekki ne sapıklıklar çıkacak.Akılları fikirleri belaltına çalışıyor ya.

işlerine geldigi gibi :31: olur olmadık hadis kitapları var zaten coguda peygamberimizin sozleri degil 1.5 milyon yalan yanlıs sozler var gumus kaptan su icen cehenneme gider,sol elle yeme icme seytan sol elle yer icer,peygamberin savasta kadın ve cocukların oldurulmesinde bir sakınca olmadıgını soyledigi,yukarda bir arkdasın soyledigi kerkentele öldürme durumuda var hadislerin icinde:) gulsemmi aglasammı bilemedim benim mantıgım bunları kabul etmiyor islam dini mantık dinidir bu yazılanların neresinde mantık buluyor insanlar belliki yalan yanlıs işte

Son düzenleme:

ay evet ya hatırladım şimdi ben de imagine no religion falan dediği kısmına yaklaşırken şarkı sözü çevirisini kesmişti spiker.:1::1::1:

işlerine geldigi gibi :31: olur olmadık hadis kitapları var zaten coguda peygamberimizin sozleri degil 1.5 milyon yalan yanlıs sozler var gumus kaptan su icen cehenneme gider,sol elle yeme icme seytan sol elle yer icer,peygamberin savasta kadın ve cocukların oldurulmesinde bir sakınca olmadıgını soyledigi,yukarda bir arkdasın soyledigi kerkentele öldürme durumuda var hadislerin icinde:) gulsemmi aglasammı bilemedim benim mantıgım bunları kabul etmiyor islam dini mantık dinidir bu yazılanların neresinde mantık buluyor insanlar belliki yalan yanlıs işte

İnsanlar istiyor ki, kat'i cümleler kurulsun. Onlara gidecekleri yön
gösterilsin. Öyle yapan adamları seviyorlar. Mantığını kullan, bak
din ama senin dinin akıl dini diyeni sevmiyorlar.

Kertenkele öldür, o lanetli diyen seviliyor. Çünkü hoca dedi diye
öldürecek. Sevabı kendine, günahı ona. Onu söyleyen adam da
zaten inandığı, bildiği için söylemiyor ki, medyatik olmayı seviyor.
Adam gibi vaaz verip haber olmak mümkün olmadığı için, bunları yapıyor.

İnsanlar istiyor ki, kat'i cümleler kurulsun. Onlara gidecekleri yön
gösterilsin. Öyle yapan adamları seviyorlar. Mantığını kullan, bak
din ama senin dinin akıl dini diyeni sevmiyorlar.

Kertenkele öldür, o lanetli diyen seviliyor. Çünkü hoca dedi diye
öldürecek. Sevabı kendine, günahı ona. Onu söyleyen adam da
zaten inandığı, bildiği için söylemiyor ki, medyatik olmayı seviyor.
Adam gibi vaaz verip haber olmak mümkün olmadığı için, bunları yapıyor.

ben inanmıyorum ya inanmak istemiyorum kertenkele öldürmek sevapmı bir insan bunu neden ogrenmek ister kolayına geliyor sanırım insanların tabi dedikodu yapma kul hakkı yeme allahın yarattıgı diger canlıları sev dogayı koru kolla insanlara iyi davran yardımsever ol kimseyi yargılama bunlar zor ya tek vurusta öldür kertenkeleyi kap 100 sevabı kolay yoldan :)

Son düzenleme:
Back