işlerine geldigi gibiolur olmadık hadis kitapları var zaten coguda peygamberimizin sozleri degil 1.5 milyon yalan yanlıs sozler var gumus kaptan su icen cehenneme gider,sol elle yeme icme seytan sol elle yer icer,peygamberin savasta kadın ve cocukların oldurulmesinde bir sakınca olmadıgını soyledigi,yukarda bir arkdasın soyledigi kerkentele öldürme durumuda var hadislerin icinde:) gulsemmi aglasammı bilemedim benim mantıgım bunları kabul etmiyor islam dini mantık dinidir bu yazılanların neresinde mantık buluyor insanlar belliki yalan yanlıs işte
bu insanın adını görünce bile bi gülme geliyor bana,din konusunda ciddiye alacağım son insan bile olamaz..
Allah aklı boşa vermiş, bizim haberimiz yok. Niye kullanıyoruz ki, yalan yanlış hadis diye uydurulan sözlere sorgulamadan inanalım. Kuran'a bakmaya gerek yok, hocaları dinleyelim yeter. İslam mantık dini değil zaten, dedikodu yap, kul hakkı ye, Allah'a şirk koş, sonra sol elle yemek yeme, bacaklarındaki kılı alma günah ya, sonracığıma ha bir de kaşlarını alma, gözler yalan söylediğinde kaşlar hesap verecek Allah'a. İşte bunlarla sevap kazanırız zaten
Kertenkele öldürmek sevap mı? Kertenkele insana zarar veren bir hayvan değildir, neden öldürülmesi sevaptır? | Sorularla İslamiyet
buradaki hadise gore konustu hoca kendi uydurmadii
Arada bir virgül de kullan.
Nokta nokta deyip yazıyorsun yine
Hadisin kaynağı nedir?
Araştırdın mı bunu?
Kertenkele öldürmek sevap mı? Kertenkele insana zarar veren bir hayvan değildir, neden öldürülmesi sevaptır? | Sorularla İslamiyet
buradaki hadise gore konustu hoca kendi uydurmadii
Bu adamı hala hoca olarak görenler var yani.
Ben şu jet ski görüntülerini merak ediyorum cübbelinin.
Erkeklere bikinili bayanlarla denize girmek,onlara bakmak caiz miymiş.:26:
Bu konudada bizi aydınlatırmısınız
haydaaaa
apacik kardesss hadisin altinda hemde bitane degil bi kac kaynak varr ben hep derimm SEVSENIZDE SEMESENIZDE BU HOCA YALAN KONUSMAZZZZ SAKALINA KURBAN OLUNN EFENDIMIZIN SUNNETIII BEEEE
neyse banada musade guzel paylasmlarim var bu forumda
anlamyanlara nefes tuketerek atilmak istemem kalp kirmakta istemem bu ozum genel kimse alinmasinhaa bu arada virgul ve Son NOKTA
Evet aynen yaşar nuri gibi.
İslamı sadece ve sadece klavuzundan, yani kuranı kerimden anlattığı ve ülkedeki dinci zangoçlarla ilgili yaptığı tüm gerçekçi açıklamalar için, gayet değerli bir ilahiyatçımızdır
Evet Yaşar Nuri ve Zekeriya Beyaz, sizin Cübbeliniz gibi Fetoşun şalvarını yalamıyor. Adam kanser hastası, hasta olduğu halde kimseden kormadan, çekinmeden, tepki aldığı halde doğruları söylüyor. Çünkü dünya dincisi değil o. Gerçek dindar. Öyle o efendimiz bunu demiş, şu şöyle yapmış, aman gidin şalvarını yalayın demiyor size. Adam Kuran'ı esas alıyor. Olması gerektiği gibi. Şirkçi değil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?