Cübbeli Ahmet Hoca'dan Gülen'e çağrı

şeytanmışımda haberim yokmuş. solağımda biraz

dunyanin civisi cikmis ne diyimm hadislere bile iman yok
varin gidin reglken oruc tutun namaz kilin siz ne denir kiiii .................

Hııı boş konuşmaz evet. 17 ağustos marmara depremi için '' mevlam zina yuvalarını vurdu '' demişti. Çabuk unutuyoruz milletçe bazı şeyleri, iki espri patlattı diye sevimli olmuyor gözümde şahsen benim. cübbeli lakabı da o zaman medya tarafından takılmıştı

Allah aklı boşa vermiş, bizim haberimiz yok. Niye kullanıyoruz ki, yalan yanlış hadis diye uydurulan sözlere sorgulamadan inanalım. Kuran'a bakmaya gerek yok, hocaları dinleyelim yeter. İslam mantık dini değil zaten, dedikodu yap, kul hakkı ye, Allah'a şirk koş, sonra sol elle yemek yeme, bacaklarındaki kılı alma günah ya, sonracığıma ha bir de kaşlarını alma, gözler yalan söylediğinde kaşlar hesap verecek Allah'a. İşte bunlarla sevap kazanırız zaten

Ha kedileri de öldürmeyi unutmayın, mundar hayvan onlar, maazallah öldürmedik diye Allah günah yazar

Sakal seni güzel için taşırım
Ben seni kesemem kara sakalım
Nerde güzel görsem hafif kaşırım

Şıhlar gibi üç beş karı almadan
Softa gibi boşa namaz kılmadan
Muska yazıp üfürükçü olmadan

İhsani'yim sakal iki gözümsün
Elimde sermayem büyük kozumsun
Halkı kandırmaya bana lazımsın

Aşık İhsani

Cukk oturur

islam sadece mantık dini değildir islam gönülden inanma ve teslimiyet dinidir...

"Bazı kimselerin akıl erdiremediği bir meselenin “mantıkî olmadığını” söylemeleri doğru değildir. Bir çoğumuz, fizik, kimya, astronomi, matematikle ilgili bir çok meseleyi bilmiyoruz, aklımız ermiyor. Fakat, hiç kimse bazı insanların aklı ermez diye bu ilimlerin aklî, mantıkî olmadığını iddia etmez. Çünkü, akıl kendi başına her şeyi keşfedecek güçte değildir. Böyle olsaydı, peygamberlere ihtiyaç kalmazdı. Her işin uzmanlık alanı vardır. Başkasının akıl erdiremediği ilgili alanın meselelerine uzmanlar kolaylıkla akıl erdirebilirler. Bunun gibi, bazı kimselerin İslam’ın, Kur’an’ın hakikatlerine aklı erdirememeleri o hakikatlerin aklî, mantıkî olmadığını göstermez."

“Madem Kur’an Allah’ın kelamıdır, öyleyse -aklım almazsa bile- söylediği her şey doğrudur.” diyen imtihanı kazanır. “Kur’an’daki şöyle bir meseleyi aklım almaz” deyip tereddüt gösteren kimse ise imtihanı kaybeder. Çünkü, bu ikinci şahıs imanında samimî değildir veya çok cahildir."

Neyse zaten dini tartışmalar yapmak yasak bu forumda...
Ama gerçekten yazılanlara çok üzülüyorum...

Allah hepimize hidayet ve iman versin... Amin..

Son düzenleme:
Arada bir virgül de kullan.
Nokta nokta deyip yazıyorsun yine

Hadisin kaynağı nedir?
Araştırdın mı bunu?

haydaaaa
apacik kardesss hadisin altinda hemde bitane degil bi kac kaynak varr ben hep derimm SEVSENIZDE SEMESENIZDE BU HOCA YALAN KONUSMAZZZZ SAKALINA KURBAN OLUNN EFENDIMIZIN SUNNETIII BEEEE
neyse banada musade guzel paylasmlarim var bu forumda
anlamyanlara nefes tuketerek atilmak istemem kalp kirmakta istemem bu ozum genel kimse alinmasinhaa bu arada virgul ve Son NOKTA

Son düzenleme:
yazıların bazıları hariç çoğunu cok begendim
ne güzel Atatürk ün aydın kadınlarını görmek okumak bile keyiflli
darısı Tüm kadınlarımızın başına

Son düzenleme:
Bu adamı hala hoca olarak görenler var yani.
Ben şu jet ski görüntülerini merak ediyorum cübbelinin.
Erkeklere bikinili bayanlarla denize girmek,onlara bakmak caiz miymiş.:26:
Bu konudada bizi aydınlatırmısınız

ona caiz o cübbeli hoca,yakışır :)

e tabi milletin paralarıyla tatil yapmak tatlı geliyodur,o anda caizi haramı düşünecek değil adam..

o görüntüleri aklıma geldi şimdi,tv de görünce ölecem sanmıştım bi an :)

ama bazı şeyleri sadece bazı kesimler görüyor galiba,yazılanları okuyunca.

Son düzenleme:

niye kurbanlık mıyız biz de kurban oluyoruz? vatana millete ne hayrı varmış da kurban olunacakmış?

ayrıca kurban sadece allaha verilir, allaha olunur, yarattıklarına değil. aramızdaki farkın çıkış noktası belki de bu. allaha kulluk etmek ile kula kulluk etmek.

'' Mega center caprice gold camii'' evet camiinin adı bu. Caprice otelinin yanında yapılıyor aşırı lüks bir camii belki bitmiştir kaçtır gitmedim bayrampaşa'ya, jet fadıl yaptırıyor cübbeli de temelini atmıştı hapse girmeden önce. Daha söylenecek çok şey var da cübbeli ile ilgili bahsetmekten ben hicap duyuyorum onun yerine o yüzden bahsetmiyorum bilenler biliyor kimin neler yaptığını neler söylediğini.

Son düzenleme:

o halde sen bu kurban bayramında tavuk keserek ramazanda sakız çigneyerek orucunu tut arkadasım kendisi öyle palyaçoluk yapıyorda cünki

peki siz ne kadar eminsiniz kuranı dogru tercüme ettiginden ??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…