Cübbeli Ahmet Hoca'dan Gülen'e çağrı

inanamıyorum ya, yaradanı bırakmışlar bir tarafa, peygamberler hariç, yaradanın yarattığı diğerlerinden medet umup, onların bir şeyleri koruyup kolladığına inanıyorlar.

Beni bi rabbim bilir. Bana dinimi ennnn guzel sekilde sevdiren rabbime yaklastiran efendimizin sunnetlerini sevdirene ogrrttikleriyle ennguzel sekilde amel etmemize vesile olan hocama rabbim icin kurban olurum nee insanlar hidayete erdi bu hocalar sayesinde dilerim sizde hidayete erenlerden olursunuz

Mune o halde bu konuyu silin

Alakasız olacak ama... Banlananlar nasıl oluyor da banlanmış halde konuyu okuyabiliyor. 2 kişi var şuan?

Evet sahabe efendilerimiz Resulullah'a 'Anam babam sana feda olsun ya Rasullallah ' diyerek hitap edip söze başlarlardı..
Bir insana nasıl kurban olunur? Bugün bir alimin başına bişey gelecek olsa onun uğrunda kendini feda edecek bir çok insan var..Bu da Allah'ın sevdiği kulu için kurban olmaktır..
Tarikatların nasıl döndüğüne gelirsek..Cübbeli hocanın aileden gelen zenginliğini bi kenara bırakırsak kendi yazdığı kitaplardan para kazanıyor..Ben çıkardıkları dergiyi alarak katkıda bulunuyorum..ben ve benim gibiler sayesinde para kazanıp radyo dergi bir şekilde seslerini insanlara duyurmaya çalışıyorlar..her kuruşu helal olsun..Allah uzun ömür versin ona..

ya hu neyi savunuyorsanız savunun da bari her konuyu Atatürk'e getirmeyin çok rica edeceğim
nerede sıkışsanız orada hiç alakası yokken ama Atatürk'te şunu yaptı diyip yapıştırıyorsnuz lafı
ne yapmış ya hu adam?
bu nasıl düşmanlık? nasıl bir kin?
hele cübbeliyle Atatürk bağlantısını nereden kurdunuz?
yok artık ya hu yok yaa

Hocalar ve komutanlar kıyaslaması nedir yahu? İnançlı kesimi hocalar temsil ederken inançsız kesimi komutanlar mı temsil ediyor? Ne sanıyorsunuz komutanlar dinsiz mi? Karargahlarda mescid olduğundan, ordu mensubu insanların bir çoğunun namazında niyazında inançlı insanlar olduğundan, yaz aylarına denk gelen ramazanlarda askeri kamplarda bile geceleri sahur yapıldığından, akşam iftar yemeği verildiğinden haberiniz var mı acaba?

Arkadaşlar bu cübbeyi aaamet hoca, şu seks kasedi çıkan ve fuhuş çetesine üye olduğu için hapse giren adam değilim ya? Ne kadar seveni varmış vay canına. Millet actionu seviyoooo, waaaooow

Arkadaşlar bu cübbeyi aaamet hoca, şu seks kasedi çıkan ve fuhuş çetesine üye olduğu için hapse giren adam değilim ya? Ne kadar seveni varmış vay canına. Millet actionu seviyoooo, waaaooow

ta kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…