- 4 Şubat 2016
- 683
- 901
Katılıyorum. Hurmaya bile ayrı sevap yükleyip ibadet aşkıyla yiyoruz. Halbuki tek yiyeceği hurma olan Peygamberimizin günlerce aç gezdiğini unutuyor, midenizin üçte birini yemeğe, üçte birini suya, üçte birini de boş birakin tavsiyesini unutup tıka basa yemek yiyoruz.İslamı yaşamak, şekilcilik yapmak değildir yalnız. Nesnelere sırf peygamber kullandı diye özel anlam yüklenemez.
Peygambere uyun derken onu taklit edin dememiştir Allah.
Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Ünlü, perşembe sohbetine katılan bir gurup Lübnanlı'yla Emirgan'daki bir restoranda yemek yedi.
- AA
Ahmet Ünlü mekandan çıkarken Kürt açılım ve akil insanlar konusundaki sorulara yanıt vermedi. Ünlü'nün yanından ayrılmayan oğlu Yusuf Ünlü'nün Dolce&Gabbana ayakkabıları, Emporio Armani jean pantolonu, Burberry montu ve Audi A3 model otomobili dikkat çekti.
Ehli sünnet bunlar değil mi
Senden bir level daha üstün batı hayranıişte bunlar hep takva..
Senden bir level daha üstün batı hayranı
Bazıları bunları çoktan unutmuş17 agustos depremi icin soylediklerini de hic unutmuyorum..
Evet beni de çok rahatsız etmişti o sözleri. O zamandan sonra popülerliği arttı zaten. Amaan gören görüyor. Gormeyene de zaten anlatamayiz.17 agustos depremi icin soylediklerini de hic unutmuyorum..
17 agustos depremi icin soylediklerini de hic unutmuyorum..
onların herseye oldugu gibi bunada savunması hazırdır eminim:)Bazıları bunları çoktan unutmuş
yasayan biri olarak zaten boyle dusunen kimseye hakkımı helal etmiyorum beynimin icinden atamadıgım oyle goruntulere sahit oldum ki en acısıda daha kundaktaki bebegini enkazdan cıkaran bir tanıdıgımız vardı ne buyuk acıydı oyleki adamın sacları bir gecede bembeyaz hale gelmisti..bunları hatırladıkca 7.4 yetmedimi diyenlerin obur tarafda cekecegi cezayı tahmin bile edemiyorum7.4 yetmedi mi beni benden almıştı o zamanlar.. rabbimin afetini bile kendilerine yontmuşlardı..
Kesskeeeeeee boyle buyutebilesemm evlatlarimi rabbim bana nasip etsin.
Allahim olmayaninada hidayet nasip etsin insallah. Fikih anada babada baslar ama arkadasim inanmadigin dine ahkam kesme istersen uslubunla fazla oluyorsun.
Benzetmelerin çok çirkin.
Saygi sinirini asarsa bu yorum degildirYorum yapmak için, inanmaya gerek yok, bilgi yeterli.
Saygi sinirini asarsa bu yorum degildir