Kimmis o evlaefe?Elestiri ile bile kul hakkina girenler nasil verecek hesabini...
Helal Cubbelim
Azminizi takdir ediyrmKimmis o evlaefe?
Yasar Nuri icin yazdiklarinin yaninda bunlar ne ki!
insanlara yetınmeyi öğretıyorlar işte; kendileri saraylarda yaşayarak!...ciddi ciddi dinleyip de dediklerine inanların oldugunu gorukce sasırıyorum ne katıyor acaba dini bilgi olarak insanlara cok ilginc
Ciddi ciddi diyosun adam.kurani anlatiyor Allahi Peygamberi inancimiz bu zaten inaniyorlar ne demek.Cubbeli ayet ve hadis disinda birsey demiyor ki onun kattiklariyla gurur duyarim sahsen .meal kisiden kisiye degisir ama oldugu gibi aksettiren tek hocadir.insallah onun gibi zâtlar cogalir.ciddi ciddi dinleyip de dediklerine inanların oldugunu gorukce sasırıyorum ne katıyor acaba dini bilgi olarak insanlara cok ilginc
Hangi sarayinsanlara yetınmeyi öğretıyorlar işte; kendileri saraylarda yaşayarak!...
kremlin sarayıHangi saray
Ay kız çok güldüm buna. biz Can'ımız sıkılınca Gülmek için izleriz hep cübbeliyi seni de takibe alıyorum alıyorum artıkCiddi ciddi diyosun adam.kurani anlatiyor Allahi Peygamberi inancimiz bu zaten inaniyorlar ne demek.Cubbeli ayet ve hadis disinda birsey demiyor ki onun kattiklariyla gurur duyarim sahsen .meal kisiden kisiye degisir ama oldugu gibi aksettiren tek hocadir.insallah onun gibi zâtlar cogalir.
neden herkesten alıntı yapıp farklı bi çaba içerine gırıyorsun, telaşın nedir?Ciddi ciddi diyosun adam.kurani anlatiyor Allahi Peygamberi inancimiz bu zaten inaniyorlar ne demek.Cubbeli ayet ve hadis disinda birsey demiyor ki onun kattiklariyla gurur duyarim sahsen .meal kisiden kisiye degisir ama oldugu gibi aksettiren tek hocadir.insallah onun gibi zâtlar cogalir.