Geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin miniğeHerkese merhabalar,
İlk konum olacak:) Aslında başka bir yere açtım ama hiç yazan olmadı. Umarım buradan devam eder konum.
Mevzu oğlum. Ve birazda benim dağılan psikolojim..
Oğlum 5 yaşında. Anaokuluna başladığından beri malum hastalanıyor. Ateşlenince bir süre evde takip edip ateşi düşmüyorsa ya da başka şikayetleri ekleniyorsa doktora götürüyorum.
Birkaç gündür rahatsızdı ateşi yükseldi.
İlk etapta evde takip ettim 6 saat aralıklarda ateş düşürücü verdim. İyiye de gidiyordu ancak 3. Gün korkutacak derecede ateş nüksetti hemen acile getirdik. Kan testinde crp çok yüksek çıktı. Antibiyotik yazıldı eve geldik ama ateş düşmeyince yeniden hastaneye döndük ve yatış verildi
O kadar keyifsizim ki. Anksiyetem azdı, sürekli ya düşmezse ya kötüye giderse diye içim içimi yiyor. Zaten anksiyetem var çocuk konularında adeta kendimden geçiyorum..
Daha önce beta virüsü kapmıştı onda da epeyce zorlandık ama evde antibiyotik ile atlattık hastaneye yatış olunca panikledim.
Oğlum da çok halsiz artık onu gördükçe daha çok üzülüyorum böyle konularda hiç sakin kalamıyorum.
Tecrübeli anneler bir şeyler yazarsa sevinirim. 30 kat yüksek dedi doktoru. 16 civarı..
Umarım öyle olur. Sanırım 30 kat sözünü duyunca bir anda çöktüm. Sürekli uyuyor, iştahsız, mutsuz..Cok gecmis olsun öncelikle.İki cocuk annesi olarak seni cok iyi anlıyorum ve çocuğun icin suan en güvenilir yerdesin.Yanında annesi var ve doktoru uygun tedaviyi baslattı.Crp icin birkac güne serumla zaten düsürmeye başlarlar annesi.Suan halsiz olması cok normal yarın böyle olmayacak ama..Böyle böyle bagısıklıgı güclenecek . Bunlar hep sürec ve gececek ve önemli olan burada senin kendi psikolojini bozmaman.
Bu yıl hep böyle başladı. Sanırım artık kendimi sorgulamaya başladım. Yani bazen böyle hissediyorum. Elbette çocuk her yerden her şeyden hastalık kapabilir ama ister istemez kendimi yargılıyorum. Bunu başkası söylese saçmalama ne alaka derdim buna anksiyetem sebep oluyor olabilir bilemiyorum..Geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin miniğe
Hastanede olması bir yönden daha iyi olmuş yükseldi ise herhangi istenmeyen bir durun olursa anında müdahele ederler. Toparlar Allahın izni ile sakin ol. Anne yüreği bir şey yapanadıkça panik oluyor. Hastanede evde veremeyeceğin ilaçları alıyordur toparlar yavaş yavaş. Sen de üzgün olma çocuğa moral de lazım. Zaten yorgun hastalıktan bir de seni üzgün görmesin
Çok teşekkür ederim. Viral, her yerden olabilirmiş..Çok geçmiş olsun. İnşallah düzelecek
Enfeksiyonun sebebi belli mi?
Dirençli ateşler annelerin kabusu, şu an böyle bir kabusun içindeyim..Çocuklar bizden daha dayanıklı diye biliyorum.Ates olması vücudun hastalık ile savaştığını gösteriyor.Askerler vücudundaki antikorlar hücum modunda.Ondan yorgun.Cok geçmiş olsun Anksiyete izi dizginleyin hiç yardım alamadiginiz bir yerde daha büyük bir hastalıkla ugrasmadiginizi bunun geçeceğini düşünerek modunuzu yükseltin.Birde siz hasta olmayın yani.İyi haberlerinizi bir an önce almak dileğiyle
Çok geçmiş olsun. Geçen sene kızımı 60 civarı bir crp ile yatırmıştık hastaneye. 3 günde toparlıyorlar merak etmeyin. Hastane ortamı en iyisi. Acil şifalar dilerim.Umarım öyle olur. Sanırım 30 kat sözünü duyunca bir anda çöktüm. Sürekli uyuyor, iştahsız, mutsuz..
Belli etmemeye çalışıyorum aslında ama içim içimi de yiyor..
CRP 16 mı pek anlamadım. öyleyse eğer pek de yüksek değilmiş16 civarı..
Bugün 4.gün. Ölçmeye geldiler az önce yine yükselmiş 38 e doğru..Allah şifalar versin. Bu seneki hastalıklar ateş sorunlu. Dirençli de oluyor. Sonbaharda dirençli ateş oldu oğlum. İlaçla da düşmüyordu. Niye sürekli hastalık oluyor, anlamadım. Yeni okula başlayanlarda normal, anlıyorum da, her seferinde beni de hasta ediyor... Artık komplo teorileri ile paranoya ya bağlamak üzereyim
Tam düşmezse, duta alerjisi de yoksa, evde dut kürü yaparsınız.
bizim 5 yas da 400 CRP ile yatmisti hastaneye, bir hafta icinde toparladi. enfeksiyonun agir olduğu zamanlarda mutsuz, bitkin olması normal. inşaallah en kısa zamanda iyileşir yavrunuz
düzenlemek istedim. bakteriyel enf geçiriyordu, antibiyotik başlanmasından iki gün sonra zaten keyiflenmeye başlamıştı, 1 hafta sonra da çıktı
Ben de 400ü anlamadımCRP 16 mı pek anlamadım. öyleyse eğer pek de yüksek değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?