ayy canım seninkilerde çok güzelmiş birisi pike takımı sanırım. bende bu dekorasyondan ne alcağıma karar veremiyorum:26:
birde bana sor canım topikimde birkaç bişi paylaştım bana şu konuda yardımcı ol lütfennn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy canım seninkilerde çok güzelmiş birisi pike takımı sanırım. bende bu dekorasyondan ne alcağıma karar veremiyorum:26:
Cok zevklisin tatlim, baslangic olarak gayet basarilisin.. Bicak setin hangi marka ?
pelincim teşekkür ederim ederim canım:) birde şnun için fikir versen bana çok karasız kaldım elimde çekim var yarıya mal edip almış olcam.gelin yatağı için sence nasıl?
Eki Görüntüle 354894
güzelmiş canım hangi sitede bu ürün?
crocu canım pelinin paylaştığı gelin home senin paylaştığın ne peki
pelinim sabah bende gelin homeye baktım canım ordanda pike istiyorum çok komik bir soru olcak ama gelin home mağazaları nerelerde var bilmiyorum
gizoşum benimki sarev marka. sence nasıl?![]()
beğendim bence sarev ilk paylaştığından daha hoş eğer çamaşır makinesinde yıkanıyorsa al gitsin herzaman kullanılır ben şimdi englısh homeden weddıng set alcam bide gelin home mağazası araştırıp ordanda pike alcam gibi kararımı verdim bir adet el işi pikem olmalı
sarev ve pelinin paylaştığı modelde çok hoş valla karar senin canım
Gizoşmmm iletişimmdee yazanları aynen kopyalıorm balımmmcrocu canım pelinin paylaştığı gelin home senin paylaştığın ne peki
pelinim sabah bende gelin homeye baktım canım ordanda pike istiyorum çok komik bir soru olcak ama gelin home mağazaları nerelerde var bilmiyorum
Canımm sizz bu dekorasyon.com dan nasıı çekk kazanıosnz? Bi entrika var mı orda da bnm yok daaaa o sitedeebiliyorum canım o siteyi daha önce bakmıştım ama istanbulda yeri bense ankaradabide dekorasyon.comda hediye kuponum var onu değerlendirmem gerek
![]()
yıkanıyormuş bende ona dikkat ettim ilk zaten.sanırım bunu alıcam:26: englısh home wedding set düşünebilirdim ama bu takımı alınca ikinci set gereksizz olur dimi:26:
canım ben kesin olarak şuna karar wedding set alıcam bide gelin home bulabilirsem pike almak çok istiyorum ekru bir renk olsun oda yani aslında wedding set alıp gelin yatağı içinde pike alabilirsin böyle bence bir düşün canım
Gizoşmmm iletişimmdee yazanları aynen kopyalıorm balımmm
İletişim Bilgileri
Gelin Çeyiz Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi
FABRİKA
Evren Mah. Gülbahar Cad. Menekşe Sok. No: 30 / İSTANBUL
Telefon: +90 212 630 13 34 - 35
Faks: +90 212 630 12 58
MERKEZ
Masko Mobilyacılar Çarşısı 3B-2 Blok 9-11-13 Nolu - 34 İkitelli / İSTANBUL
Telefon: +90 212 675 21 35 - 36
Faks: +90 212 675 21 37
LALELİ
Mesih Paşa Caddesi Kızıltaş Sok. No: 31/3 Laleli / İSTANBUL
Telefon: +90 212 517 50 49
Faks: +90 212 516 27 37
MOSKOVA
тел. :+7 495 646 60 10
GSM. :+7 925 815 14 97
тел. :+7 499 611 52 86
тел. :+7 499 611 14 60
факс :+7 495 543 99 82
ĞоÑÑелÑное белÑе, ÑлиÑное ÑÑÑÑиÑ, кÑпиÑÑ Ğ¾Ğ¿Ñом поÑÑелÑное белÑе, опÑĞ¾Ğ²Ğ°Ñ Ğ¿Ñодажа поÑÑелÑного белÑÑ, опÑовÑе базÑ, ÑекÑÑĞ¸Ğ»Ñ Ğ´Ğ»Ñ Ğ´Ğ¾Ğ¼Ğ°, моÑĞ
Canımm sizz bu dekorasyon.com dan nasıı çekk kazanıosnz? Bi entrika var mı orda da bnm yok daaaa o sitedee![]()
napıosunuzz kızlarrr..pikelere dalmıssınız smdide bakıormm:)