Cringe bir konu ama içime dert oldu

Neredeymiş bu kimmiş adres ver gidip ifadesini alalım hemen

tarota eskiden bende merak salmıştım
tarot gelecekten haber vermez sadece durumu yorumlar kartlara göre
hangi kartın nasıl yorumlanacağına dair kitaplar kılavuzlar rehberler filan var
kartların anlamlarını çözüp öğrendikçe açılımlar yapıp yorumlayabiliyorsun
ben hobi olarak takıldım çok kısa bi süre tarota belki 10 sene olmuştur
sıkılıp bırakma sebebim çok genel yorumların olmasıydı
mesela bi kart çıkıyor karşındakine diyosun ki sen haksızlığa uğramışsın vs
haksızlığıa uğramayan insanmı var herkesin başına gelebilecek şeyleri söylemek meziyet değil

Asla itibar etmeyin ben de bir ara bir falcıya düzenli baktırıyordum çünkü birebir tarif etmişti çocuğu öncesi yaşadıklarımızı da o yüzden ister istemez acaba diyordum ama yok hatta şu an gelip yalvarsa bile istemeyecek bir konumdayım. Diğer konularda da 10 tanesinden 1’ini bile yaşamadım.

Zibilyon tane fal baktırdım şu yaşıma kadar ama sadece biri şu anda yaşadığım hayatı takır takır söyledi.Tabi o zaman ciddiye almadım kadını ama eşimi, kaç çocuğum olacağını, nerede yaşayacağımı falan söylemişti ki o zaman eşimle tanışmıyorduk bile.Sonuç olarak, artık korkuyorum böyle şeylerden.Öylesine baktırıyorum arada.

Deniz Göktaş'a sevgiler buradan :)

Eğlence için tamam ama kaptırmayın kendinizi böyle şeylere.
İnançlıysanız dua edin, şükredin. Değilseniz zihninizi arındırın.
Hayata bakışımdaki genel çerçevem "Ne ekersen onu biçersin" Gerisi boş...
Tavsiye ederim.

Falın bilimsel hiçbir tarafı yok. dünyada bu konuda iddialı olan medyumlara bilim adamlarının gelin bilimsel bir çalışma yapalım, ne kadar doğru söyledikleriniz analiz edelim tekliflerini hep geri çeviriyorlar. Çünkü kendileri de şarlatan olduklarının farkındalar. Tam olarak size ne söyledi söylerseniz, altında ne var az çok tahmin edebiliriz zaten. Her şeyi geçtim bu arkadaşlar acaba sizden benden nasıl bir farklı özellikleri var ya da bu özellik onlara bahşedilmiş ki bizden farklı şeyleri biliyor olabilirler? kaç tane ilan gördüm, fal bakabileceğine inanan ağzı laf yapan kişiler aranıyor cafeye diye. ben ünideyken radyoda program sunuyordum ve vakit dolsun diye burçları okuyordum, bazen gazete almayı unutuyorlardı, ben de sallıyordum kafadan. ardı ardına telefonlar geliyordu, kova burcunu tekrar okurmusunuz diye, hayır kafadan sallamışım zaten kova burcunu tekrar nasıl okuyayım ?

böyle bi ortamda tamamen '' geyiğine'' gittiğimiz mekanda, o şahıs bizlere ''giderken arabayı x kullanmasın kaza yapacaksınız '' demişti, toplu halde gülüp dalgamızı geçip ordan çıktık, ve x kişisi inadına arabayı kullandı, korkunç bir kaza yaptık, arabayı kenara çekip hep beraber oturup buz gibi birbirimize baktığımız anı unutamıyorum, adı her neyse bilmiyorum ama böyle şeyleri söyleyen ve artık ne derece tesadüfse olan da var...

o gün bu gündür şakasına bile gitmem o mekanlara, hatta öyle etkilendim ki kahvemi bile kapatmam ben senelerdir...

bozuk saatin bile günde 2 kez doğruyu gösterdiği bi gerçeklik içinde yaşıyoruz
söylediğimiz 10 şeyden 1 tanesinin tutması normal
x denen şahısta mutlaka bi dikkatsizlik bişey görmüştür o kişi , onun üzerine söylemiştir
e zaten dalga geçme modundaysanız onun karşsısında
söylediğine inat aracı x'in kullanacağını tahmin etmek zor değil

ben falcıya gitmek yerine görmüş geçirmiş insan sarrafı hayat tecrübesi olan birine danışmayı daha mantıklı buluyorum

kişiyi ya da sizi yönlendirmiş olabileceğini de düşünmek lazım. insan beyni yönlenmeye çok açıktır.Kaza yapmayacaksa bile yapacağı tutabilir.

etkilenmem inanmam mantıksız gelir, hep.

Bu cringe buldugunuz konuya sizi en rahatlatacak cevabi veriyorum. Oyle gelecegi gecmisi kitap okur gibi okuyabilecek bir yetenegi olan kisi kiytirik bir kafede uc bes lira karsiliginda tarot fal mi bakar Allahsen? Salliyor kimisi tutuyor kimisi tutmuyor. Gelecegi bilmek o kadar kolay olsa bu kisiyi devletler istihdam eder, buyuk sirketler kendi emelleri icin kullanirlardi. Simdi silkelenin kendinize gelin. Siz de tarotcu hakkinda kehanette bulunun olsun bitsin.

Fal bakan kişinin negatif varlıklarla çalıştığını düşünelim. Geçmiş ve bugün ok ama gelecek hakkında bilgi veremezler. Yetkileri yok zaten öyle düşünün.

Yıllar önce arkadaşıma isminin içinde -s ve h harfi olan bir erkek ile tanışacağını söylemiş bir falcı. Bir de örnek vermiş: Süleyman, SaHmet sjsjsjsjsn Halen güleriz. Takmayın

Farklı özellikleri yok, yakın çevremde tanıdığım 4 falcı vardı 3 tanesi öldü 1 tanesi hala yaşıyor, ölenlerin hepsi ünlülere de falcılık yaptılar zamanında evlerinin önleri kuyruk oluyordu, sizi bir kere hassas noktanızdan yakalamayı başarırlarsa siz de onun söylediklerine inanıp her adımınızı onun söylediklerine göre atacak kadar bağımlı hale gelirseniz maddi olarak sömürebildikleri kadar sömürüyorlardı, ki genelde ünlüler bu falcıların sürekli müşterisi haline dönüşmüştü.

Benzetme için yıllarca emek verip dirsek çürütmüş arkadaşlarımdan özür dilerim ama bu falcılar sizi bir kere etkilemeyi başarınca falcınız olmaktan ziyade sizi motive eden yönlendiren psikoloğunuz rolüne giriyorlar, her işinizi her yaşadığınızı bu kişilere anlatıp hayırlı mı olacak hayırsız mı olacak diye sormaya başlıyorsunuz, şu kişiyle şu işi yapma bu kişiyle yola gitme falanca seni çekemiyor diyorlar sizde onun söylediklerinden etkileniyorsunuz.

Bunlar önce birkaç kişi aracılığıyla sağlam reklam yapmaya başlıyorlar, falanca falcıya gittim her şeyimi bildi, filancanın eşimde gözü varmış, x arkamdan kuyumu kazıyormuş hepsini hepsiiiini bildi diyorlar, merak insanın baş etmekte en zorluk çektiği huylarından birisi, hele de eşten sevgiliden veya çevreden yana derdiniz varsa o her şeyi bilen falcıya gitmek için yanıp tutuşuyorsunuz, bu tipler sadece fal da bakmıyor üzerinde o var bu var deyip işlemler de yapıyorlar zaten en iyi parayı o işlemlerden kazanıyorlar.

Tanıdığım halihazırda hala sağlıklı bir şekilde yaşayan falcı falcılığa hem kadınlara olan aşkından hem de hiçbir işte dikiş tutturamadığı için başladı, evli olmasına rağmen gözü dışarıda olan kadınlarla yılışık yılışık konuşmayı seven o yüzden de cafelerde barlarda gezen, sonra kadınları nasıl etkilerim diye düşünürken bir fal cafeye denk gelip orada kadınların falcılarla konuştuklarını görünce ben de nemalanırım deyip fal cafede takılmaya başlayan, öncesinde para için zengin olma hayalleriyle eski mekanları kazıp define avcılığı yapan defalarca suç üstü yakalanmış bir zattır kendisi.

Fal cafede dinleye dinleye öğrenmiş fal cafelerin genelde müşterileri kadındır ve çoğunlukla tuttukları bir falcı olursa sürekli ona gitmeye devam eder kadınlar, bu zat da orada sıra beklerken derdini anlatan ne kadar kadın varsa önce ücretsiz fal bakıp dinlediklerini kullanmış, kadınlar birbirine tavsiye edip fal baktıranlar çoğalınca ücretliye dönmüş, karısından boşandı çocuklarına babalık bile yapmıyor falcılık da ilerlemiş özel fal seansları için evlere bile gidiyormuş, bu kadar hayırsız bir adam olmasına rağmen Allah’ın adını anıp Allah beni bu yola sevk etti diyor bir de, kendi bile inanmış ulvi bir kişilik olduğuna

çiringe kim. tanıdığınız filan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…