- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Ne söyledi bir merak eden ben miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olan biteni bilseydi, sayısaldan parayı vurup fal bakmayı bırakırdı. Ben de severim fal baktırmayı ama inanmayın :)Eğer bilinçaltıysa okey ama ciddi ciddi olanı biteni bilmiyorlardır umarım
İnanmayın böyle şeylere, sizin arkadaşlarınız için demiyorum ama falcıların müdavimi olan kişiler daha ucuza fal baktırmak ya da getirdikleri her müşteri üzerinden prim almak için çevrelerindeki eş dost ahbabı götürüyor, götürdükleri insanlar hakkında falcı dedikleri o kişiye bir ön bilgilendirme yapıyorlar + bu işi yapanlar zamanla fal için gelen insanları çözebiliyor zira fal baktırmaya her giden eğlencesine gitmiyor ki, bir takıntısı kafasındaki bir şüphesi, belki sevgilisi belki eşi belki iş hayatıyla alakalı sıkıntıları için gidiyor bu sıkıntıları anlayıp bunlar üzerinden karşısındakinin dikkatini çekmeyi başarınca falcı son gaz gidiyor.Eğer bilinçaltıysa okey ama ciddi ciddi olanı biteni bilmiyorlardır umarım
Ben bunu o kadar dusunmustum ki hatta cok arastirmistim. Normalde fala falciya inanmam ama bu adam unideyken yurt efsanesi olmustu. Herkese fal bakmiyordu. Baktigindan cok pahaliydi. Bende hep kizlara aciklama yapardım inanmayin genel seyler soyluyor sizde kendinize gore yorumluyorsunuz bildi diyorsunuz diyordum. Sonra kendim sırf o kız grubuna birseyler ispat etmek icin bu adama 7 yıl önce 150 tl vermistim. Sonra yanıma geldi beni baska bir masaya aldı sonra aklimdan 3 tane soru sormami acele etmememi ona sordugum sorulari asla soylemememi soyledi. 3 tane sorum 1 derslerimle alakaliydı bir dersi veremiyordum onu verebilecekmiyim diye sormustum. 2 sevgilimle ilgiliydi. 3 soru sormamistim. 3. Soruyu bilerek bos birakmistimEğer bilinçaltıysa okey ama ciddi ciddi olanı biteni bilmiyorlardır umarım
Ünide okurken çok baktırmıştım hiçbiri çıkmadı. 22 yaşından sonra hiççç baktırmadım. Falla amel edilmez unut gitsin.Kafe tarzı bir yerde bakıyor öyle hacı hoca değil.
Ya bu nasıl olabilir ki çıktı mı peki söyledikleriBen bunu o kadar dusunmustum ki hatta cok arastirmistim. Normalde fala falciya inanmam ama bu adam unideyken yurt efsanesi olmustu. Herkese fal bakmiyordu. Baktigindan cok pahaliydi. Bende hep kizlara aciklama yapardım inanmayin genel seyler soyluyor sizde kendinize gore yorumluyorsunuz bildi diyorsunuz diyordum. Sonra kendim sırf o kız grubuna birseyler ispat etmek icin bu adama 7 yıl önce 150 tl vermistim. Sonra yanıma geldi beni baska bir masaya aldı sonra aklimdan 3 tane soru sormami acele etmememi ona sordugum sorulari asla soylemememi soyledi. 3 tane sorum 1 derslerimle alakaliydı bir dersi veremiyordum onu verebilecekmiyim diye sormustum. 2 sevgilimle ilgiliydi. 3 soru sormamistim. 3. Soruyu bilerek bos birakmistim
Bana ilk sorunu en son cevaplayacagim dedi. 2.soruma (sevgilimle ilgili olan) bilindik klasik seyler soyledi tatmin etmedi iyi biri seni seviyor masallah de falan diye. O zamana kadar ciddiye almadim. Taaki bana 3 u niye bos biraktın diyene kadar. O an bir dusundum ne oluyor lan bu 3 harli olayı gercekmi falan derkeeennn " yok benim cinlerim" dedi. Ben gulmeye basladim dedim ne yapiyon sen nasil oluyor bu ? Sonra ilk soruma da cok sasirdigini ilk defa buraya fal baktirmak isteyen birinin dersle ilgili soru sordugunu ve buna cok sevindigini basarili olacagimi soyledi.
O ne yapti nasil soyledi bilmiyorum. Ama o an ne dusunduysem sadece ona cevap verebildi. Hipnozda yapmis olabilir. Cunku onunla beni kimse duymuyordu belkide hipnoz oldum ve beni konusmadigima icinden dusundugume ikna etti
Yok öyle genel konuşmadıAman klasik şeyler ben de zamanında çok baktırdım. Sen çok üzülmüşsün. Birinden haber bekliyosun seni aricak. İstediğin bişey var olacak. İşte senin kalbini çok kırmış. Falan filan klasik laflar herkese.
ya günümüz ilişki sorunları bide standart biraz. hani erkeklerin korkak, sorumsuz, narsist.. gibi sıfatları çok bilindik artık. nasıl deniyor kadınlar eril, erkekler dişil biraz bu zamanda, klasik oldu bu biraz. ordan yürümüştür belki. ben de makul bulmuyorum (ak acısı çekmiyorsam, yoksa adil y. videolarından çıkamıyorum o dönem )Selamlar,
Aslında buraya böyle bir konu açmaya utanıyorum ama içime çok büyük sıkıntı oldu. 3 gündür huzursuzum.
Arkadaşlar telefon açtı hadi falcıya gidelim topluca hem kafa dağıtırız hem de eğlence olur diye. Ben de kabul ettim iki bir şey sallar neşemizi buluruz diye.
Eğitim-kariyer konularında bana kendisi sordu okuyor musun çalışıyor musun gibi. Yani eğitim durumumu söyleyince hayal ettiğim şeyi bulması zor olmadı.
Ama ilişki hayatımla alakalı çok kötü bir şey söyledi ve resmen şok oldum. Boğazım düğümlendi. Buna normalde takılmazdım ama geçmiş ilişkimdeki insanın karakterini birebir tarif edince ve psikolojik rahatsızlığını da bilince acaba söylediği bu kötü şey de doğru olabilir mi diye düşünüp duruyorum ve ağlamaklıyım sabah akşam.
Nolur gülmeyin. Bu tarot marot işleri doğru mudur aslı astarı var mıdır? Baktırdım da hakikaten şok oldum mu diyorsunuz yoksa yıllardır gurmesiyim ama yalan dolan mı diyorsunuz? İçtiğim kahve falını açtı ama içine bakmadı öyle olunca iyice kıllandım. Kafe tarzı bir yerde bakıyor öyle hacı hoca değil. Ruh durumumu da bildi ama aralarda soru soruyor tabii mesela kendiliğinden evet çalışıyorsun ya da okuyorsun demiyor.
Kız öyle deme antlaşma değil arkadaşın dediği gibi bunlar onlarla bağlantılı oluyor inanmazdım ama bende üniversitede yakın arkadaşlarımla gitmiştim. Hatta bu tarz cafeler dinleniyor diye sıra gelene kadar gık çıkarmadık. Hoş ven arkadaşlar gidiyor diye yanlarında gitmiştim öyle şeyler dendi ki benim bile baktırasım geldi. Kadın bana direk ismimle hitap etti şok geçirdik evimin nasıl bir yerde olduğunu ki biraz zor tarifi tek tek tarif etti. Evde ortanca kardeşimin durumundan tut geçen ay hangi şehire gittiğime kadar her şeyi tek tek söyledi. Daha inanılması güç şeyler söyledi çıktı. Ama ürkütücü oluyor kadın direk arkana bakıp konuşuyor.Sevr gibi ölü doğan bir anlaşma bence o
Ben de aynı şeyi astrologlar için düşünürüm hep.Gayet keklenmişsiniz. Bu kadar gelmişin geçmişin içinden geçen arkadaşın daha kendine hayrı yok ki kafe köşelerinde sürünüyor.
Benimki de böyle yan tarafıma bakıyordu. Bilemediği şeyler de oldu ama emin olamıyorumKız öyle deme antlaşma değil arkadaşın dediği gibi bunlar onlarla bağlantılı oluyor inanmazdım ama bende üniversitede yakın arkadaşlarımla gitmiştim. Hatta bu tarz cafeler dinleniyor diye sıra gelene kadar gık çıkarmadık. Hoş ven arkadaşlar gidiyor diye yanlarında gitmiştim öyle şeyler dendi ki benim bile baktırasım geldi. Kadın bana direk ismimle hitap etti şok geçirdik evimin nasıl bir yerde olduğunu ki biraz zor tarifi tek tek tarif etti. Evde ortanca kardeşimin durumundan tut geçen ay hangi şehire gittiğime kadar her şeyi tek tek söyledi. Daha inanılması güç şeyler söyledi çıktı. Ama ürkütücü oluyor kadın direk arkana bakıp konuşuyor.
Ben doğrusu acayip ürktüm çünkü adımı baba adımı doğum tarihimi kağıda yazıp bi anda hızlı hızlı arkaya bakıp konuşmaya başladı.Benimki de böyle yan tarafıma bakıyordu. Bilemediği şeyler de oldu ama emin olamıyorum