Cringe bir konu ama içime dert oldu

Ben bi tarot bakanın evine gitmiştim. Kadın geleceği falan bilemem şu an o kadar kartın içinden neden o kartı seçtiğini okuyabilirim sadece demişti. Ben baktırmadım arkadaşlar baktırdı dedikleri de oldu kadının.
Ben tek bir kart seçtim. O zamanki sevgilim için tek bir soru sordum, bu ilişki iyi bir ilişki mi devam etmeli miyiz diye?

Kader kartını seçmişim. Kadın akraba , arkadaş vs üçüncü kişileri karıştırmadığınız takdirde çok güçlü bir bağ var aranızda demişti. Ben etkilenmiştim, inanmak istemiştim herhalde :) sonuç olarak kaderimle 18 senedir beraberiz

Eğer bilinçaltıysa okey ama ciddi ciddi olanı biteni bilmiyorlardır umarım
İnanmayın böyle şeylere, sizin arkadaşlarınız için demiyorum ama falcıların müdavimi olan kişiler daha ucuza fal baktırmak ya da getirdikleri her müşteri üzerinden prim almak için çevrelerindeki eş dost ahbabı götürüyor, götürdükleri insanlar hakkında falcı dedikleri o kişiye bir ön bilgilendirme yapıyorlar + bu işi yapanlar zamanla fal için gelen insanları çözebiliyor zira fal baktırmaya her giden eğlencesine gitmiyor ki, bir takıntısı kafasındaki bir şüphesi, belki sevgilisi belki eşi belki iş hayatıyla alakalı sıkıntıları için gidiyor bu sıkıntıları anlayıp bunlar üzerinden karşısındakinin dikkatini çekmeyi başarınca falcı son gaz gidiyor.

Eğer bilinçaltıysa okey ama ciddi ciddi olanı biteni bilmiyorlardır umarım
Ben bunu o kadar dusunmustum ki hatta cok arastirmistim. Normalde fala falciya inanmam ama bu adam unideyken yurt efsanesi olmustu. Herkese fal bakmiyordu. Baktigindan cok pahaliydi. Bende hep kizlara aciklama yapardım inanmayin genel seyler soyluyor sizde kendinize gore yorumluyorsunuz bildi diyorsunuz diyordum. Sonra kendim sırf o kız grubuna birseyler ispat etmek icin bu adama 7 yıl önce 150 tl vermistim. Sonra yanıma geldi beni baska bir masaya aldı sonra aklimdan 3 tane soru sormami acele etmememi ona sordugum sorulari asla soylemememi soyledi. 3 tane sorum 1 derslerimle alakaliydı bir dersi veremiyordum onu verebilecekmiyim diye sormustum. 2 sevgilimle ilgiliydi. 3 soru sormamistim. 3. Soruyu bilerek bos birakmistim
Bana ilk sorunu en son cevaplayacagim dedi. 2.soruma (sevgilimle ilgili olan) bilindik klasik seyler soyledi tatmin etmedi iyi biri seni seviyor masallah de falan diye. O zamana kadar ciddiye almadim. Taaki bana 3 u niye bos biraktın diyene kadar. O an bir dusundum ne oluyor lan bu 3 harli olayı gercekmi falan derkeeennn " yok benim cinlerim" dedi. Ben gulmeye basladim dedim ne yapiyon sen nasil oluyor bu ? Sonra ilk soruma da cok sasirdigini ilk defa buraya fal baktirmak isteyen birinin dersle ilgili soru sordugunu ve buna cok sevindigini basarili olacagimi soyledi.
O ne yapti nasil soyledi bilmiyorum. Ama o an ne dusunduysem sadece ona cevap verebildi. Hipnozda yapmis olabilir. Cunku onunla beni kimse duymuyordu belkide hipnoz oldum ve beni konusmadigima icinden dusundugume ikna etti

Tarot bakmayı çok severim. Aldatıldığımı ilk tarotta gördüm. Başkasına bakarım ama hayatımda hiç ücretli fal bakmadım, öyle olunca hissiyatım gider diye düşünüyorum. Tarot işi tamamen bakan ve baktıran kişiye göre değişir. Kimi üfürükten sallar, kimi kartlarla bir bütün olur. Kiminin geçmişini, geleceğini kartlar asla göstermez, kimininki ise önünüze serilir. O yüzden kendinizi çok kaptırmayın zaten geçmişte kalmış.

Hacı hocalar ne zaman fal bakmış ki öyle dediniz. Kusura bakmayın ama fal baktırmak ne müslümansaniz çok üzüldüm adınıza

Aman klasik şeyler ben de zamanında çok baktırdım. Sen çok üzülmüşsün. Birinden haber bekliyosun seni aricak. İstediğin bişey var olacak. İşte senin kalbini çok kırmış. Falan filan klasik laflar herkese.

Ya bu nasıl olabilir ki çıktı mı peki söyledikleri

ya günümüz ilişki sorunları bide standart biraz. hani erkeklerin korkak, sorumsuz, narsist.. gibi sıfatları çok bilindik artık. nasıl deniyor kadınlar eril, erkekler dişil biraz bu zamanda, klasik oldu bu biraz. ordan yürümüştür belki. ben de makul bulmuyorum (ak acısı çekmiyorsam, yoksa adil y. videolarından çıkamıyorum o dönem )

İnanmam en fazla etkilenirim kısa süreli ama bende bişey anlatayım. Birgün iş çıkışı arkadaşlarla Mecidiyeköy de simit sarayında oturuyorduk yan masamızda iki çocuk vardı birden arkasını döndü ve ucunuzden birine isterseniz fal bakicam içimden geldi dedi. Tamam dedik evli ve iki çocuklu olana bakmaya başladı cok net bir şekilde dedi ki kısa zamanda hamilelik yaşayacaksın bebek görüyorum diye. Kız da asla çocuk düşünmeyen birisiydi mümkün değil salliyorsun demisti çocuğa :) bikac hafta sonra bingo kız hamileydi. O zaman çok şaşırmıştık direkt o çocuk gelmişti aklıma. Sonra kız aldırdı bebeği çünkü cidden hiç düşünmüyordu.

İlıskınız varken fal baktırmayın kafanız karışır.
Ben bunu çok yaptım ve kotu etkısını gordum.

Tamamen eğlencesine baktırdığım falda çıkan sonuca yok yeaaa diye gülüp geçmiştim. Aslaa gerçek olmasina ihtimal vermemiştim. Senesi dolmadan gerçek oldu. Üstelik 2 ayrı konudan bahsetmişti, ikisi de gerçek oldu. Fala bulaşmayı, bilinçaltıma, enerji alanıma başka enerjileri dahil etmeyi sevmiyorum. Siz de tekrar etmeyin derim.

İnanmayın ya en çok övülen falcılar bana eski sevgilin seni tamamen bitirmiş, bir daha asla görmeyeceksin, bitmiş bu iş dediler dediler yaklaşık bir yıldır hiç ayrılmadık

Sevr gibi ölü doğan bir anlaşma bence o
Kız öyle deme antlaşma değil arkadaşın dediği gibi bunlar onlarla bağlantılı oluyor inanmazdım ama bende üniversitede yakın arkadaşlarımla gitmiştim. Hatta bu tarz cafeler dinleniyor diye sıra gelene kadar gık çıkarmadık. Hoş ven arkadaşlar gidiyor diye yanlarında gitmiştim öyle şeyler dendi ki benim bile baktırasım geldi. Kadın bana direk ismimle hitap etti şok geçirdik evimin nasıl bir yerde olduğunu ki biraz zor tarifi tek tek tarif etti. Evde ortanca kardeşimin durumundan tut geçen ay hangi şehire gittiğime kadar her şeyi tek tek söyledi. Daha inanılması güç şeyler söyledi çıktı. Ama ürkütücü oluyor kadın direk arkana bakıp konuşuyor.

Benimki de böyle yan tarafıma bakıyordu. Bilemediği şeyler de oldu ama emin olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…