Arkadaşlar bende ücretli öğretmenliğe başvurmak istiyorum Ama bir şey öğrenmek istiyorum ben okuldan şubat ayında mezun olucam Mezun olmadan da başvuru yapabiliyor muyum bi de ne zaman başvuruluyor
Tam olarak emin olmamakla beraber diploma alman gerektiğini biliyorum çünkü başvuru kabul edildiğinde okula diploma fotokopini götürmen gerekiyor.Başvurular okullar açıldığı zaman oluyor
Arkadaşlar bende ücretli öğretmenliğe başvurmak istiyorum Ama bir şey öğrenmek istiyorum ben okuldan şubat ayında mezun olucam Mezun olmadan da başvuru yapabiliyor muyum bi de ne zaman başvuruluyor
sanırım 6 lira ama maaşa asgari geçim indirimide ekleniyor 45 lira falan
asgari geçim indirimi herkes için geçerli 2007den beri, ücretli öğretmenlere de veriliyor.çocuk varsa ya da eş çalışmıyorsa rakam değişebiliyor ama bazı okullarda vermiyorlar eğer haberiniz yoksa mutlaka bilgi edinin ya da memura sorun çünkü verilmek zorunda asgari geçin indirimi.normal rakam 54 lira ama benim bu ay 45 lira yattı.bu arada ders ücreti 6 lira olareak hesaplanıyor.ben uzun süredir ücretli görev yaptım hala yapmaktayım
hesap kesim tarihi her yerde aynı ama ödemeler değişebiliyoru ve sanırım ödemelerin bazen gecikmesi de bankalardan kaynaklanıyor o paraları bir gün tutmak demek ciddi anlamda faiz kazancı demektir bankalar için. ayın 1-7 arası ödenmesi lazım
29 Ekimde okula gidecekmisiniz arkadaşlari,ben daha önceki yıllarda ücret kesildiği için törene katılmadım fakat bugün başka okuldan bir arkadaş ile konuştuk,idarecileri eğer katılırsan ücret alırsın demiş.
okul müdürümüz ücret ödenmediği için törene katılmanıza gerek yok dedi.
ayrıca maaşım 18 ekimde yatmış. 11 günlük ücret olarak (64 saat) 423 lira yatırılmış. sigortayada 9 gün olarak bildirilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?