Crafty Sevenler Kulubu

bende anlatmaya ne meraklıymışım anam yaz,yaz bitmedi
neyse az daha ben bayılacaktım.
:52:

sende az değilmişsin bacım :1:
Ama gerçekten hüş bir hikaye..kızınıza anlattınızmı hikayenizi?
Eşim hep anlatırda bizim hikayeyi..birde hoşuna gidiyo benim ona ettiğim lafları falan söler hep..bak böle diyodu sonunda böyle oldu diye :1:

sende az değilmişsin bacım :1:
Ama gerçekten hüş bir hikaye..kızınıza anlattınızmı hikayenizi?
Eşim hep anlatırda bizim hikayeyi..birde hoşuna gidiyo benim ona ettiğim lafları falan söler hep..bak böle diyodu sonunda böyle oldu diye :1:

Bu kadar detaylı bilmiyor.
Biraz daha büyüsün o zaman kendi yalvarıcak anne anlat diye

aman geçmiş olsun.. Dikkat et kendine ...
Düşmüşmü peki tamamen..
nerdeeeeee idrar yollaında kalıvermiş namussuz ölüyorum sandım sabahhh geberiyodum vallaa :1:apandist sandım değilmiş ameliyata alıyolardıdaaaaa korkudan vazgeçirdim herkesiii yoksa deleceklerdi oramı buramı:1::1:
Geçmiş olsun canom kendine dikkat et

sağol canımmm b..e....k bekliyos gele geleeee böbrek taşımız oluyooo hele bi çıksın kolye yapcammm tasa işiyom vallaaaaaaaa:1::1::1:

Son düzenleme:
eşim alt komsum gaz vardır dediler inanmıyolar sal gecer acın fln dediler böbrek çıkınca ikiside bölee:53::53::53::53::53:

eşim alt komsum gaz vardır dediler inanmıyolar sal gecer acın fln dediler böbrek çıkınca ikiside bölee:53::53::53::53::53:

çok geçmiş olsun geçen ayda ben cebelleşiyodum böbrek taşıyla beter bişey ölüyorum sandım biri gitti birtane daha var bende sen böbrek taşı deyince sağ yanımdan bir ağrı girdi valla allah yardımcın olsun çabuk kurtul inşallah kaç mm miş bu arada

çok geçmiş olsun geçen ayda ben cebelleşiyodum böbrek taşıyla beter bişey ölüyorum sandım biri gitti birtane daha var bende sen böbrek taşı deyince sağ yanımdan bir ağrı girdi valla allah yardımcın olsun çabuk kurtul inşallah kaç mm miş bu arada

ayyy kardeşimle dalga geçerdim başııma geldi sanada geçmiş olsunnn 4.6 dedi doktor :1:kolye yapcam bi çıksın:60::60::60:

:1::1: ne rezillik değilmi bende kovaya oturuyordum ama kovamı acile götüremiyordum:1::1: oralarda düşürdüm heralde gecenin körlerinde habire acillerdeydim eşkina taşı kullandım bide o eritmişde olabilir tabi:37:

:1::1::1::1:aboww agrım başladı ama kimseye söylemiyom eşime desem işten çıkıp gelirr beni ameliyata götürür:1::1::1::1:

Back