- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
tamam ama devamını bekliyorum![]()
Tamam hemen gelcem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam ama devamını bekliyorum![]()
ya kızlar kilo vermem lazım gelirken ben aksine iyice abartmaya başladım
75 i görürüm bu gidişle valla napıcam aklımdan atamıyorum
hergün kurabiye yapıyorum neredeyse bi gün elmalı tart bi gün tahinli kurabiye
tiramisu.. kemalpaşa.. derken bidon gibiydin duba gibi olacam ya![]()
Şimdi sene 1998 ben böyle 17-18 yaşında çıtır bir kızım.
Ama dünya batsa umrumda değil o konser senin bu sinema benim efendime söyliyim Bakırköyde meşhur bir yer vardı Regata oralarda fink atıyorum.
Sonracıma lise yeni bitmiş biz bir kız arkadaşımla işe girdik berağber ordada ayrılmıycaz neyse bir süre sonra arkadaşım işten atıldı bende istifa ettim.
Arkadaşımın çıktığı bir çocuk var ama ben yanlızım kimseyi istemiyorum sıkılmışım artık 2-3 günde bir sevgili değiştirmekten.![]()
Şimdi sene 1998 ben böyle 17-18 yaşında çıtır bir kızım.
Ama dünya batsa umrumda değil o konser senin bu sinema benim efendime söyliyim Bakırköyde meşhur bir yer vardı Regata oralarda fink atıyorum.
Sonracıma lise yeni bitmiş biz bir kız arkadaşımla işe girdik berağber ordada ayrılmıycaz neyse bir süre sonra arkadaşım işten atıldı bende istifa ettim.
Arkadaşımın çıktığı bir çocuk var ama ben yanlızım kimseyi istemiyorum sıkılmışım artık 2-3 günde bir sevgili değiştirmekten.![]()
Neyse benim bir arkadaşım var yurt dışında yaşıyordu İngilterede orada abisinin yanında kalıp okuyordu.Ama yengesiyle heç anlaşamıyordu odasından dışarı çıkmazmış günlerce yemek yemese kimse sormazmış.Hastalanmış aylarca yatmış bakanı olmamış.Ayrı eve çıkmak istediğinde abisi kıyameti koparmış elalem ne der bir kardeşine bakamadı diye.Biz anlaşmalı evlilik yapacaktık zaten anlaşmasız olması imkansız çok iyi bir dostum canımdı birazda kız gibiydi yani kadın-erkek anlamında aramızda birşey olması mümkün değil.Ayrıca bahsettiğim kız arkadaşım berağber çalıştığım oda ortak arkadaşımızdı.Neyse biz aynı evde yaşayıp kendi hayatlarımız olacaktı ama çevre bizi gerçek evli sanacaktı.![]()
maceraperestmişim neyse biz bu planları yaparken kız arkadaşım aradı beni elma ben bakırköyde bir firmaya işe girdim çalışanların hepsi genç ortam süper bir oğlanlar var lokum gel gidene kadar burda yanımda takıl biraz çılgınlık yapalım sonra gidince beni özlersin.oda sevgilisiyle evlenip bizim yanımıza yerleşecekti onunda bütün sülalesi ordaydı.neyse ben gittim işe görüştüm başladım.
Maceraperestmişim neyse biz bu planları yaparken kız arkadaşım aradı beni elma ben Bakırköyde bir firmaya işe girdim çalışanların hepsi genç ortam süper bir oğlanlar var lokum gel gidene kadar burda yanımda takıl biraz çılgınlık yapalım sonra gidince beni özlersin.Oda sevgilisiyle evlenip bizim yanımıza yerleşecekti onunda bütün sülalesi ordaydı.Neyse ben gittim işe görüştüm başladım.
Heh işe başladım ama hani şu reklam şirketleri varya pirim usulü çalışılan geyik yerler öyle biryerdi.
Kızlar cillop erkekler lokum ortam süper.Hehehhe tam benim çılgın günlerime uygun bir yer.
Tabi işe başlar başlamaz 2-3 çıkma teklifi aldım ama ben cidden kimseyi düşünmüyorum maksadım biraz güzel zaman geçirip hoş anılar bırakmak.
kızlar uykunuz gelmedi değilmi?
Anam ya gizlim saklım kalmadı herşeyi döktüm![]()
Buradan biri bana kafay taktı,herif dibimden ayrılmıyor birde aynı yerde sevgilisi var hatta birlikte yaşıyorlar kızda bana gıcık oldu bir kaşık suda boğacak beni.Kızda yanımdan ayrılmıyorki sevgilisi bana yanaşmasın.Ama herif taktı bana firmada şefmiş herif ayrıca ikide bir yanıma gelip bu gün işe benimle çıkacaksın sana iş öğreticem biryere ayrılma diyip duruyor.
Bu herifin adı "V" olsun benim kankanın adı "M" o herifin sevgülüsü "F" olsun neyse başka bir çocuk var oda "H"olsun...
"F" yanıma geldi dediki bak bu benim "V" varya sana kafayı taktı sen yanımda dur biz seni onunla göndermiycez."F" "H" ben ve "M" hemen şirketten kaçtık bu "V" şirketin camından bağırıyor nereye gidiyorsunuz elma benimle gelcek bu gün diye.![]()
"H" dediki bak sen böyle baş edemezsin sevgilini getir şirkete kimse bir daha sana yaklaşmaz,
bende sevgilim yokki dedim oda o zaman benimle sevgili ol kimse sana karışmasın ama istemezsen gerçekten çıkmayız en azından herkez öyle bilsin dedi.Tabi ertesi gün herkez bizi sevgili biliyo gerçektende birdaha kimse yanaşmadı.Ama bu "h" sevgilisi varmış baya ciddi ayrılmışlar ama kız deli gibi seviyo ben bu kızı duyunca bu işi şakada olsa bitirmek istedim.Çünki biz çocukla sevgili değiliz ama heryere birlikte gidiyoruz bir kaza geçirdi ben hastaneye gittim tüm aile beni öğrendi zaten anlatmış.Ben kendimi çekmeye başladım çünki hem kıza üzülüyorum hemde duygularım ve kafam karışık.Bu arada şirkette çalışan ve daha önce bana teklif eden başka biri daha var bu benim ne tipim biri nede böyle çok ısrarcı.Bir kez çıkma teklif etti red cevabını alınca benden uzaklaştı böyle çok aktif değil hafif silik biri
[sıze="2"] eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..............biz bunula iş gereği 2-3 gün birlikte zaman geçirdik.iyi biri ama tipim değil asla istemem yane
sonra bu bana tekrar çıkma teklif etti red cevabı aldı yine.neden dedi bende ciddi bir ilişki istemiyorum ben yurt dışına gidicem öylesine birine ise hiç ihtiyacım yok dedim.tamam dedi ama üzüldü sonra benim babam kalp krizi geçirdi ben işten izin aldım 1 hafta gidemedim bu arada şirketten arkadaşlar beni aradı senin eve gelicez babana geçmiş olsuna dediler.bende kabul ettim bekliyorum sonra bir telefon geldi(cep telefonları yeni çıkmış bendede vardı) bu silik tip dediğim "y"Elma biz geldik evi bulamıyoruz bizi falanca yerden al.bir giderimki bu "y" tek başına elinde çiçek beni bekliyor.
"diğerleri nerde" ? "yokkkk" "eee sen neden gedin" "kovuyormusun" "evine almıycanmı beni" "babanı ziyarete geldim" "ben seni eve ne diye götüreyim aileme kim diye tanıtayım" "bilmem ama ben gelcem"
aldım eve götürdüm tüm aile şok herkez bana bakıyor.iş arkadaşım babamı ziyarete gelmiş desemde kimse yemedi tabi
sonra bir akşam evdeyim elektirikler yok koltukta uzanmışım öyle mayışıyorum.bir mesaj "y" den ben geldim evinin önündeyim gel çok acil bişey diycem.git derim gitmez anneme anlattım durumu oda in bakalım bende camdayımNe diyomuş dedi
![]()
Biz bunula iş gereği 2-3 gün birlikte zaman geçirdik.İyi biri ama tipim değil asla istemem yane
Sonra bu bana tekrar çıkma teklif etti red cevabı aldı yine.Neden dedi bende ciddi bir ilişki istemiyorum ben yurt dışına gidicem öylesine birine ise hiç ihtiyacım yok dedim.Tamam dedi ama üzüldü Sonra benim babam kalp krizi geçirdi ben işten izin aldım 1 hafta gidemedim bu arada şirketten arkadaşlar beni aradı senin eve gelicez babana geçmiş olsuna dediler.Bende kabul ettim bekliyorum sonra bir telefon geldi(cep telefonları yeni çıkmış bendede vardı) bu silik tip dediğim "y"elma biz geldik evi bulamıyoruz bizi falanca yerden al.Bir giderimki bu "y" tek başına elinde çiçek beni bekliyor.
"Diğerleri nerde" ? "yokkkk" "eee sen neden gedin" "kovuyormusun" "evine almıycanmı beni" "babanı ziyarete geldim" "ben seni eve ne diye götüreyim aileme kim diye tanıtayım" "bilmem ama ben gelcem"
Aldım eve götürdüm tüm aile şok herkez bana bakıyor.İş arkadaşım babamı ziyarete gelmiş desemde kimse yemedi tabi
Sonra bir akşam evdeyim elektirikler yok koltukta uzanmışım öyle mayışıyorum.Bir mesaj "y" den ben geldim evinin önündeyim gel çok acil bişey diycem.Git derim gitmez anneme anlattım durumu oda in bakalım bende camdayımne diyomuş dedi
![]()
Ben aşağı indim bu birden bana bir sarıldı.Sanki 20 yıllık sevgilim benide 10 yıldır görmüyo.Ben hemen annemi işaret ettim.
Bu anneme seslendi sizinle birşey konuşabilirmiyim?
Annem eve davet etti eve çıktı anneme müsadenizle kızınıza bişey sorcam dedi beni alıp balkona çıktı annemde balkonun olduğu odada bekliyo bu ne yapıyo diye bana dediki " Ya benimle evlenirsin,yada burdan atlarım...Lütfen benimle evlen" ve içeri girip anneme "Ben kızınızla evlenmek istiyorum" dedi
Annem şokta,ben şokta annem kızım bilir ben onun hayatına ve kararlarına karışmam dedi.
_son_
(bu arada mistrall hanım alacağın olsun ben burda bu halimle bir dünya yazı yazdım sen beni gaza getirip kaçtın) hıh işte
O günden bu yana 13 yıl geçti
Bir kızımız var Allahın izniyle 2 yolda daha ne olsunki
Bu arada nışanlandıktan sonra benim ailem onun ailesi yüzünden bu evliliği onaylamadı bizde gizlice nikah yaptık evlendik.![]()